Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aessoydan

Arkadaşlar dm500 ümü satıp dm800 e terfi etmek istiyorum ama piyasada birçok satıcı ve fiyat var sizin tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı?

pm atılmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: Ebixa

peki arkadaşlar bende bu uydudan almak istiyorum fakat fanlı ve fansız iki model var arkadaşın elinde aralarındaki fark nedir ve siz hangisini tavsiye edersiniz

Yeni seri clone 800'ler fansız, eskiler fanlıydı bildiğim kadarıyla.

Benim kullanmakta olduğum da fansız model ama ben altına laptop soğutucu koydum, bu sayede
    cihazın alt kısmı delikli olduğundan ısınma sorununa kesin çözüm

+1

2 küçük fanlı standart bir dizüstü soğutucu ile cihaz bildiğiniz buz gibi soğuk. Tavsiye

Arkadaşlar, benim cihazın power düğmesine basınca dhcp yazısı çıkıyor, ip numarası filan yok, nedir bu?

• Yerli platformlarin olmadigi kaliteli donma yapmayan server nerden bulabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

quote:

peki arkadaşlar bende bu uydudan almak istiyorum fakat fanlı ve fansız iki model var arkadaşın elinde aralarındaki fark nedir ve siz hangisini tavsiye edersiniz

Benim kullanmakta olduğum da fansız model ama ben altına laptop soğutucu koydum, bu sayede

+1

2 küçük fanlı standart bir dizüstü soğutucu ile cihaz bildiğiniz buz gibi soğuk. Tavsiye

Arkadaşlar, benim cihazın power düğmesine basınca dhcp yazısı çıkıyor, ip numarası filan yok, nedir bu?

bildiğim kadarıyla kablosuz bağlı iseniz malesef ip alamıyor. ip alabilmek için kablo ile bağlanmalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

quote:

+1

bildiğim kadarıyla kablosuz bağlı iseniz malesef ip alamıyor. ip alabilmek için kablo ile bağlanmalısınız

Kablo ile bağlayınca da durum aynı, bağlantı şu şekilde:

Dreambox------------ethernet çoklayıcı---------------bilgisayar

• modem-------ethernet coklayıcı---------drembox 800hd

bu sekılde baglantı olacak veya modemden dırek baglayınız
    cross degıl,
    KABLO CATH5 8lı kablo olacak
    pcye dıger kablolarla net gelır ama dreamboxa net gelmez
  • sorun eternet çoklayıcıdan kaynaklanıyor
  • Arkadaşlar, tp-link usb adaptör aldım, cihaz sorunsuz kablosuz ağa bağlanıyor,

fakat şöyle bir sorun var, yine kablosuz olan bilgisayarımdan ne yaptıysam cihaza kablosuz olarak bağlanamıyorum.

FTP programıyla bağlantı kurmam lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar, tp-link usb adaptör aldım, cihaz sorunsuz kablosuz ağa bağlanıyor,

fakat şöyle bir sorun var, yine kablosuz olan bilgisayarımdan ne yaptıysam cihaza kablosuz olarak bağlanamıyorum.

modemı kablo ıle pcye baglayın baglanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

quote:

Arkadaşlar, tp-link usb adaptör aldım, cihaz sorunsuz kablosuz ağa bağlanıyor,

modemı kablo ıle pcye baglayın baglanırsınız

O şekilde bağlanıyorum, fakat kablosuz bağlantı kurmam lazım....
  • hocam cıhaz c,share mı acmıyor ? ip alıyormu ?
    tplınk 321g modelımı ?kısaca ne yapmak ıstıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Temmuz 2011; 2:17:02 >
  • Benim cihaz cok donma yapiyor acaba neden oluyor bu? Yai ligtv izlerken problemsiz ama sky alman kanallari izlerken donmalar oluyor! Yardim edebilecek birisi varmi acaba?
  • quote:

hocam cıhaz c,share mı acmıyor ? ip alıyormu ?

cihaz, sorunsuz internete bağlanıyor, kopma vs olmuyor, bilgisayarımda sorunsuz olarak bağlanıyor, her ikiside kablosuz bağlı.

ftp programıyla cihazın içine bağlanmam lazım, yapmak istediğim bu!
  • quote:

quote:

hocam cıhaz c,share mı acmıyor ? ip alıyormu ?

cihaz, sorunsuz internete bağlanıyor, kopma vs olmuyor, bilgisayarımda sorunsuz olarak bağlanıyor, her ikiside kablosuz bağlı.

ftp programıyla cihazın içine bağlanmam lazım, yapmak istediğim bu!

sevgili kef14 ftp progaramında gerekli ayarları yaptınızmı eğer DM ağa bağlanıyorsa sorun ftp ayarlarından olabilir. ayarları program üzerinden gerekli DM ip si ve kullanıcı adı ile şifreyi girip sonra bağlanmayı deneyebilirsiniz. iyi günler kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 26 Temmuz 2011; 9:35:20 >
  • arkadaşlar bende uydu arayışı içindeyim ama şöyle bir durum var bende lg 42ld450 107 ekran lcd tv var ve bende çok basit bir uydu alıcı var scart ile bağlı fakat ben sesi televizyondan değilde direk uydu cihazından alıyorum 5+1 var analog logitech marka ben bu uyduyu alırsam logitech marka ses sistemime bağlayabilicekmiyim sesi alabilicekmiyim yardımlarınız için teşekküler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar bende uydu arayışı içindeyim ama şöyle bir durum var bende lg 42ld450 107 ekran lcd tv var ve bende çok basit bir uydu alıcı var scart ile bağlı fakat ben sesi televizyondan değilde direk uydu cihazından alıyorum 5+1 var analog logitech marka ben bu uyduyu alırsam logitech marka ses sistemime bağlayabilicekmiyim sesi alabilicekmiyim yardımlarınız için teşekküler.

ses sıtemınde optık gırısı veya compenent gırıs varsa olur
  • constant dosyası bende yüklü ama ntvspor audi cup maçlarını izleyemiyorum... izleyebilen var mı uydudan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strangelet

constant dosyası bende yüklü ama ntvspor audi cup maçlarını izleyemiyorum... izleyebilen var mı uydudan?

sanırım keyin aktif olduğu kanal ve key değerleri değişmiş

önce constant dosyasına ntv eski keyinin altına şunu ekleyin

#NTV-SPOR --> Maç Anında önce "DHA FEED"yada ''SCİ TECH '' kanalını ardından NTVSPOR'ı açın...
    2600:000000:0003:0202:1FFB::A0 21 23 00 35 46 14 00 A0 21 23 00 35 46 14 00

dha feed olmaz ise sci tech kanalından denetin

önce sci tech sonra ntv spor açın...

ya da kısayoldan direk mgcamd ile açabilirsiniz... bunu için ise var keys içindeki softcam.key dosyasında
    ntv nin key değerlerinin başındaki kısmı

F 00031FFB 00 A021230035461400 ;
    F 00031FFB 01 A021230035461400 ;

%100 ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 31 Temmuz 2011; 19:49:56 >

• ADDOND DAN SCİN YÜKLEMESİ YAPTIM.....cihaz yarım saattir.acılıyor...bootting yazıyor......bootting yarıyı gecince kapanıyor.ayni işlemi yarım saattir tekrarlıyor...ne yapmam gerekiyor.nihat bey lütfen yardımcı olurmusunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

ADDOND DAN SCİN YÜKLEMESİ YAPTIM.....cihaz yarım saattir.acılıyor...bootting yazıyor......bootting yarıyı gecince kapanıyor.ayni işlemi yarım saattir tekrarlıyor...ne yapmam gerekiyor.nihat bey lütfen yardımcı olurmusunuz..

cihaza ftp den bağlanarak yüklediğiniz eklentiyi kendiniz silin....

yapamazsanız rs232 ile yeniden image yüklemeniz gerekecek
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.