Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strangelet

quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

ben pauli eklentisi ile dm500s kumanda biçiminde kullanıyorum.. o yuzden ok a basınca liste açılıyor

küçük ekran olayını hallettim ama diğerlerini hala beceremedim :(

Küçük Ekran olayını nasıl hallettin açıklarsan sevinirim...
  • selamlar arkadaşlar dm 800 cihazımda eklenti yükledim cihaz yeniden başladı sonra menüden eklentilere ulaşamaz oldum eklentiler seçeneği kayboldu ne yapmam gerekir bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  • arkadaşlar turksat 42e ve eutelsat 7e deki hd kanalları izlemek için server almamız şarmı?
  • selam arkadaşlar. elimde dreambox DM800 HD var. Bu uydu alıcısının yayını kaydetme ve dondurma özelliği var biliyorsunuz. Benim sorum şu ;

Herhangi bir yayını durdurduğumda (1 saat civarı) sonra tekrar izleme başladığımda belli bir süreden sonra kendi kendine normal yayına geçiyor yani 1 saat durdurulup kaydedilen film tekrar izlendiğinde belli bir süre sonra aynı kanalın normal kendi yayınına geçiyor ve 40 dakika izlediysem 20 dakikası kapanıyor sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinmustafa

arkadaşlar turksat 42e ve eutelsat 7e deki hd kanalları izlemek için server almamız şarmı?

izlemek istediğiniz kanllar ücretli bir platformda değilse tabii ki izleyebilirsiniz.
  • Evet ücretli platformda mesela ntvsporhd gibi
  • hd800se mi önerirsiniz yoksa 500hd mi ilk deneyimim olacak yardımcı olursanız sevinirim... Saygılar.. 3 adet çanak bağlı sistemde. Görüntü kalitesi hangisinde daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

arkadaşlar turksat 42e ve eutelsat 7e deki hd kanalları izlemek için server almamız şarmı?

izlemek istediğiniz kanllar ücretli bir platformda değilse tabii ki izleyebilirsiniz.

eğer ücretli bir paltform ise server alarak izleyebilirsiniz.
    mesela sky sports..
  • http://urun.gittigidiyor.com/DREAMBOX-800HD-PVR-1-KALITE-BOOT-82-KAMPANYALI_W0QQidZZ41545426
    Gittigidiyorda dm800hd klon en uygun burda buldum tavsiye edermisiniz.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/DREAMBOX-800HD-PVR-1-KALITE-BOOT-82-KAMPANYALI_W0QQidZZ41545426
    Gittigidiyorda dm800hd klon en uygun burda buldum tavsiye edermisiniz.

evet tavsıye ederım yenı amg boot 82 ,m tunerlı ,fansız ,buyuk sogutuculu ,estar yazılım kullanıyor ,
    1 ayda kampanyalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Temmuz 2011; 23:48:39 >
  • slm tplınk 321g modelı wıreless dongle aldım ama 800hdde calısmıyor yardım lutfen
  • RT73 wlan kart var elimde, 800hd ile uyumlu ancak bilgisayar ve internet ile nasıl bağlantı kurduracağım?
  • slm tplınk 321g modelı wıreless dongle aldım kutu ustunde windows 7 amblemı var uyumlu degılmıs ve 800hdde calısmıyor yardım lutfen baska onerecegınız bır marka varmı ucuz yollu
  • dm800 ip adresini modemin ip yapılandırmasına göre elle vererek bağlanmayı deneyin
  • Nihat üstad benim orjınal dm800 black hole 2-3 aydır durmadan update yapıyor kanallarda 2 yıldır bole bır şey yoktu neye baglamam gerek ?
    server degıstırdım onla ılıntılı olabılırmı dıger serverde hıc olmadı bu zıra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Nihat üstad benim orjınal dm800 black hole 2-3 aydır durmadan update yapıyor kanallarda 2 yıldır bole bır şey yoktu neye baglamam gerek ?

ne updatesi anlamadım...

kanal izlerken yazımı çıkıyor ekranda ?
  • Arkadaşlar, tp-link usb adaptör aldım, cihaz sorunsuz kablosuz ağa bağlanıyor,

fakat şöyle bir sorun var, yine kablosuz olan bilgisayarımdan ne yaptıysam cihaza kablosuz olarak bağlanamıyorum.

FTP programıyla bağlantı kurmam lazım....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Nihat üstad benim orjınal dm800 black hole 2-3 aydır durmadan update yapıyor kanallarda 2 yıldır bole bır şey yoktu neye baglamam gerek ?

ne updatesi anlamadım...

kanal izlerken yazımı çıkıyor ekranda ?

evet yazı çıkıyor nihat ve black hole update yazıyor alta kutucukda ekranın onunda takrıbı 1-2 dk up date yapıyor yenı bır mesajlada su kadar up date yapıldı deyıp kapanıyor .
    daha once hıc olmamıstı yenı servere gectım ve cıhazı kanal taramasını yaptım ondan berı devamlı bu oluyor nerdeyse 3-5 yıldır kullanıyorum ılk defa denk geldım bu duruma ?
    nedır bu ustad ?

• quote:

dm800 ip adresini modemin ip yapılandırmasına göre elle vererek bağlanmayı deneyin

bu arada ev sinema sistemlerinde takılıyorum uzun zamandır sanırım hobı olarak daha bı cazıp geldı bana baya bı kıdem aldık avr hop v.s ıle alakalı bır ıhtyac hasıl olursa bende beklıyorum yardım için yıllardır dreamboxlarda çok kahrımızı çektin nihat üstad bizimde sana bir faydamız olsun çok isterim
  • Arkadaşlar dm500 ümü satıp dm800 e terfi etmek istiyorum ama piyasada birçok satıcı ve fiyat var sizin tavsiye edebileceğiniz bir satıcı varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.