Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: ___KoXaL___

Ben hd bi uydu alıcısı alıcam ama iki model arasında gidip geliyorum Atlanta 800 hd ile Dreambox 800 hd(clone).Sizce hangisini tercih etmeliyim.Orjinal atlanta mı yoksa klon dreambox'ımı.Görüntü kalitesi, kullanım kolaylığı vb açılardan hangisini tercih etmeliyim.İyi günler :)))

Atlanta 800HD cihazda klon cihazdır. Dreambox 800HD'ler aynı yazılımları kullanır.

Kısaca; hangisi işinize geliyorsa, onu alınız.

Teşekkürler Serkan kardeş :)
  • He he...

Yazılan mesajları hiç okumuyorsunuz galiba !

Bulabiliyorsanız, sim 2.01 olanı alınız.

Kolay gelsin.
  • Arkadaslar Sim 3.0 BL82 cihaza ne olduysa artik webden erisim yapamiyorum yani imaj yukleme ekranina. Ancak Filezilla gibi ftpden baglanmakta herhangi bir sorun yok. Yani cihaza ulasmakta ya da cccam de falan herhangi bir sorunum yok.

Bu problem sebebiyle saniyorum ki asagidaki hatayi aliyorum kanal listesi atarken, onerebileceginiz bir cozum var mi?

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 4 Haziran 2011; 21:33:22 >
  • Arkadaşlar Dreamup dışında ağ üzerinden imaj yükleyebileceğim bir program yok mu Allah aşkına,

Flashwizard ile deniyorum ancak desteklediği formatlarda nfi görünmesine rağmen hata veriyor nfi dosyalarında.

Diğer sormak istedigim husus da : SIM 3.0 BL82 clone cihazim icin hangi versiyon Dreamup kullanmalıyım? Her versiyon uyar mı acaba? Sonra flashı uçurmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 6 Haziran 2011; 0:42:57 >
  • eozen81 programı silip tekrar kurmayı deneyin portable ise yerini değiştirin güvenlik ayarlarının programı engellemediğinden emin ol... herşey sağlam görünüyor ise imagede sorun olmuş olabilir imageni yenilemeyi dene

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar Dreamup dışında ağ üzerinden imaj yükleyebileceğim bir program yok mu Allah aşkına,

Flashwizard ile deniyorum ancak desteklediği formatlarda nfi görünmesine rağmen hata veriyor nfi dosyalarında.

Diğer sormak istedigim husus da : SIM 3.0 BL82 clone cihazim icin hangi versiyon Dreamup kullanmalıyım? Her versiyon uyar mı acaba? Sonra flashı uçurmayalım

dreamup ile ağ üzerinden image yüklemeyin flashwizard dm800ü desteklemez... dm800 için ağ üzerinden web arayüzü ile yüklemeniz gerekiyor..
    1.sayfayı okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551
    dreamup ile ağ üzerinden image yüklemeyin flashwizard dm800ü desteklemez... dm800 için ağ üzerinden web arayüzü ile yüklemeniz gerekiyor..
    1.sayfayı okuyun.

Üstad sorunumu dile getirememişim sanırım, benim imajım zarar gördüğü için WEB arayüzüne ulaşamıyorum.

Tek çarem Dreamup görünüyor şu an, o yüzden soruyorum Dreamup ile imaj yüklemek istersem hız kazanmak için RS-232 kablo ve ethernet kablo bağlı iken imaj yüklemeyi deneyeceğim ama bazı yerlerde kullandığımız SIM versiyonuna göre DreamUp programını bulmak gerekiyormuş. Bu doğru mu? Yani herhangi bir versiyon DreamUp kullanamaz mıyım?

Saygılar
  • Sanırım buldum, e-star simli clone cihaz kullananlar e-star sitesindeki dreamup la ancak imaj atabiliyorlarmış.

http://www.e-star-sim.com/download.asp?BigClassID=1&SmallClassID=14
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Sanırım buldum, e-star simli clone cihaz kullananlar e-star sitesindeki dreamup la ancak imaj atabiliyorlarmış.

http://www.e-star-sim.com/download.asp?BigClassID=1&SmallClassID=14

usta sen yanlış anlattın dreamup dışında diye sorunca öyle anladım :))

çözmüşsün zaten hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

usta sen yanlış anlattın dreamup dışında diye sorunca öyle anladım :))

çözmüşsün zaten hayırlı olsun :)

Valla üstad doğru kafa 1 milyon oldu. Aslında DreamUp ile imaj atmak istemiyordum çünkü imajım çalışıyor ama
    bazı yerlerinde işte problem oldu ve ethernet ile bağlanabilyorum yani FTP ile, o yüzden ağ üzerinden imaj atabilir miyim
    dedim, FlashWizard'ı buldum sevindim ama o da nfi desteklemiyormuş, sanırım tek çarem DreamUp oldu bu durumda,
    umarım bir şeyleri patlatmam (flashını falan cihazın)
  • arkadaşlar istanbulda sağlam nerden alabilirim. karaköye gidip kurtlara yem olmak istemiyorum
  • Wınn ile interneti dreambox a nasıl aktarabilirim, bu konuda bilginiz varmı ?
  • Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

Merhaba arkadaşlar,
    Dreambox DM800HD içindeki SATA harddiske kaydettiğim filmleri bilgisayarıma nasıl aktarabilirim?
    Herhangi bir özel kablo gerekir mi?
    Kayıtlarımın hangi formatta olduğunu bilmiyorum. Kayıt etmeden önce ayarlardan format seçimi yapabilir miyim?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Merhaba arkadaşlar,
    Dreambox DM800HD içindeki SATA harddiske kaydettiğim filmleri bilgisayarıma nasıl aktarabilirim?
    Herhangi bir özel kablo gerekir mi?
    Kayıtlarımın hangi formatta olduğunu bilmiyorum. Kayıt etmeden önce ayarlardan format seçimi yapabilir miyim?
    Şimdiden teşekkürler.

Kayıtlarınız muhtemelen ts formatındadır, Bağlantı tipiniz nedir bilmiyorum ama kablolu ya da kablosuz bağlantınız varsa herhangi bir
    FTP programı ile (örnek : Filezilla) cihazınıza bilgisayarınızdan bağlanıp istediğiniz dosyayı bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Wınn ile interneti dreambox a nasıl aktarabilirim, bu konuda bilginiz varmı ?

http://www.ozmena.com/gelistiriciler-bolumu/dreamboxta-vinn-baglantisi-688901.html

arifnihat pm attım

videoların cihazda kaydedildiği klasörü bulabilirsen ağ üzerinden ftp ile erişebilirsin

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 10 Haziran 2011; 17:28:17 >

• peki arkadaşlar bende bu uydudan almak istiyorum fakat fanlı ve fansız iki model var arkadaşın elinde aralarındaki fark nedir ve siz hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebixa

peki arkadaşlar bende bu uydudan almak istiyorum fakat fanlı ve fansız iki model var arkadaşın elinde aralarındaki fark nedir ve siz hangisini tavsiye edersiniz

Yeni seri clone 800'ler fansız, eskiler fanlıydı bildiğim kadarıyla.

Benim kullanmakta olduğum da fansız model ama ben altına laptop soğutucu koydum, bu sayede
    cihazın alt kısmı delikli olduğundan ısınma sorununa kesin çözüm
  • yeni clon 800 lerde fan var, ama sim 3. Ben aldım şimdilik memnunum. Tek dezavantajı geç açılması
  • Takip mesajı.

Arkadaşlar bir sorum olacak;

Şirketimden birkaç arkadaşım Çin'e gidecek ve 10 gün kalacaklar Shanghai'da. Şimdi buradan bir HD receiver getirtme şansım olacak. Son cihazları takip edemedim fakat bildiğim kadarıyla DM800HD iyi cihazlardan birisiydi.

1. Bu Dreambox DM800HD orjinali hangi ülke üretimi? Çin'den getirteceğim cihaz klon mu olacak?

2. DM800HD yerine yine Çin'den alınabilecek daha kaliteli orjinal/klon cihazlar var mıdır?

3. Tahmini olarak ne kadardır orada ve elden nereden aldırabilirim (Ayrıca orada bir de ofisimiz ve sürekli ikamet eden bir arkadaşım var. Elden alamasak da netten irtibata geçip ödeme yaptırabilirim ve ofisimize kargolatabilirim.)

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Takip mesajı.

Arkadaşlar bir sorum olacak;

Şirketimden birkaç arkadaşım Çin'e gidecek ve 10 gün kalacaklar Shanghai'da. Şimdi buradan bir HD receiver getirtme şansım olacak. Son cihazları takip edemedim fakat bildiğim kadarıyla DM800HD iyi cihazlardan birisiydi.

1. Bu Dreambox DM800HD orjinali hangi ülke üretimi? Çin'den getirteceğim cihaz klon mu olacak?

2. DM800HD yerine yine Çin'den alınabilecek daha kaliteli orjinal/klon cihazlar var mıdır?

3. Tahmini olarak ne kadardır orada ve elden nereden aldırabilirim (Ayrıca orada bir de ofisimiz ve sürekli ikamet eden bir arkadaşım var. Elden alamasak da netten irtibata geçip ödeme yaptırabilirim ve ofisimize kargolatabilirim.)

Teşekkürler

Bu cihazları almaktan çok aldıktan sonra destek de almak önemli, mesela abime aldık buradan 800HD
    Sorunlu çıktı ama aldığımız satıcı hemen değiştirdi, sorunlu çıkıp çıkmadığını da Çin'De tespit etmeniz
    zor olacağı için fazla para verip riski arttırmayın derim. Alacak arkadaş da çok anlamıyorsa bu işlerden
    muhtemelen orjinal diye alsa da clone kakalayabilirler.

Ayrıca forumda uzun ayrı bir başlık olarak Çin başlığı mevcut. Oraya da vaktiniz varsa bakın.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.