Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yapsak acaba digiturk derdinden kurtulup dreambox a mı yönelsek
  • merhaba nihat bey...

ilk sayfadaki altyazı eklentisini var/tmp içine attım. yüklemeyi yaptım ama altyazı eklentisi ile ilgili son iki dediğinizi yapamadım:
    sarı tuşa basarak suptitle player by DD olanı seçip kullanmaya başlayın
    NOT: ayarlardan altyazı sitesini opensubtitles.org OLARAK SEÇİN

sarı tuş yapınca zaman bükücü kullanılamaz diyor. ve menüden de bulamadım

bir de kanal listelerini en kolay nasıl değiştirebilirim? dreamboxedit tavsiye eder misin?
  • Arkadaşlar ben de bir 800HD aldım. Kullandığım plazmaya yanında verdikleri DVI-HDMI kablo ile bağlıyorum ancak ne yaparsam yapayım görüntü 576i olarak görünüyor! Bir türlü 1080 görüntü alamadım, bir çözümünüz var mı buna?

Bu arada bu alet doğubankta, karaköyden daha ucuza satılıyor. 310 lira verdim çıktım.

Edit : Sorunu çözdüm.

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

Bu mesajı yayınlayan farsan nickli arkadaşa teşekkürler.http://www.beceriksizler.ws/showthread.php?t=1013934&highlight=Farsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 22 Haziran 2011; 16:59:58 >

• arkadaşlar...dreambox 800 hd receiverim ve internet bağlantım sayesinde avrupa şifreli yayın paketlerini izlemek zevkli oluyor...cihazımın saati şu an sanki almanya saatini gösteriyor,yani tam 1 saat geri şeklinde dakikalar ilerliyor...ülkemizin saatine göre ayarlamaya çalışıyorum,fakat başarısız oluyorum...işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?...yardımcı olurmusunuz forumdaşlarım...cevaplarınızı bekliyorum...saygılarımı sunarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Takip mesajı.

Arkadaşlar bir sorum olacak;

Şirketimden birkaç arkadaşım Çin'e gidecek ve 10 gün kalacaklar Shanghai'da. Şimdi buradan bir HD receiver getirtme şansım olacak. Son cihazları takip edemedim fakat bildiğim kadarıyla DM800HD iyi cihazlardan birisiydi.

1. Bu Dreambox DM800HD orjinali hangi ülke üretimi? Çin'den getirteceğim cihaz klon mu olacak?

2. DM800HD yerine yine Çin'den alınabilecek daha kaliteli orjinal/klon cihazlar var mıdır?

3. Tahmini olarak ne kadardır orada ve elden nereden aldırabilirim (Ayrıca orada bir de ofisimiz ve sürekli ikamet eden bir arkadaşım var. Elden alamasak da netten irtibata geçip ödeme yaptırabilirim ve ofisimize kargolatabilirim.)

Teşekkürler

8000 hd de baktırabilirsiniz...

Bu arada arkadaşlar bu alette bir kart girişi var, buna D SMART kartı takmak mümkün müdür? Bayideki kadın, mümkün olamayacağını, kartı yakacağımı söyledi. Ama yanında verilen kart okuyucu ile çalışırmış vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 22 Haziran 2011; 17:08:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strangelet

merhaba nihat bey...

ilk sayfadaki altyazı eklentisini var/tmp içine attım. yüklemeyi yaptım ama altyazı eklentisi ile ilgili son iki dediğinizi yapamadım:

bir de kanal listelerini en kolay nasıl değiştirebilirim? dreamboxedit tavsiye eder misin?

yeşil tuş da olabilir :)) eklentilerde ddamir isminde geliyor ordan kullanabilirisn

kanal listeleri için dreamboxedit kullanıyorum

robotica bu cihazda çalışmıyor çalıştıranıda duymadım

kartilkisi saat tarih ayarı için 1. sayfadaki anlatımdan faydalanabilirisn...

ayrıca pauli keymap adlı eklentide saat ayarı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Haziran 2011; 13:25:14 >

• Arkadaşlar dreambox 800hdpvr clon kullanıyorum.Kanal listesine girdiğimde yanlızca kanalların isimleri altalta sıralı olarak gösteriyor:bazı arkadaşlarda gördüm kanal listesine girdiklerinde listenin yanıda percere açılıyor ve kanal görüntüleri orada canlı görünüyor.Acaba bu ayarı nasıl yapabilirm.Yanıtlarsanız sevinirim.Üstatlar::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

Arkadaşlar dreambox 800hdpvr clon kullanıyorum.Kanal listesine girdiğimde yanlızca kanalların isimleri altalta sıralı olarak gösteriyor:bazı arkadaşlarda gördüm kanal listesine girdiklerinde listenin yanıda percere açılıyor ve kanal görüntüleri orada canlı görünüyor.Acaba bu ayarı nasıl yapabilirm.Yanıtlarsanız sevinirim.Üstatlar::))

sanırım skins ile alakalı birşey.. addonsdan başka skins indirip deneyin...

nabilo da sizin bahsattiğiniz şekilde geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

merhaba nihat bey...

yeşil tuş da olabilir :)) eklentilerde ddamir isminde geliyor ordan kullanabilirisn

kanal listeleri için dreamboxedit kullanıyorum

robotica bu cihazda çalışmıyor çalıştıranıda duymadım

kartilkisi saat tarih ayarı için 1. sayfadaki anlatımdan faydalanabilirisn...

ayrıca pauli keymap adlı eklentide saat ayarı mevcut

yeşile bastığımda eklentiler bölümü açılıyor ama altyazı eklentisi ordaki listede görünmüyor. menüden eklentilere geldiğimde bazı eklentiler kullanılabilir değil diyor ve uyarıda altyazı eklentisinin kullanılır durumda olmadığı yazıyor.
    NOT: ayarlardan altyazı sitesini opensubtitles.org OLARAK SEÇİN---
    bu ikisini menüden nasıl yaparım yardımcı olursan sevinirim.

yukarıda bir arkadaş sormuş : Orijinalden alıntı: ARIKAN
    "Arkadaşlar dreambox 800hdpvr clon kullanıyorum.Kanal listesine girdiğimde yanlızca kanalların isimleri altalta sıralı olarak gösteriyor:bazı arkadaşlarda gördüm kanal listesine girdiklerinde listenin yanıda percere açılıyor ve kanal görüntüleri orada canlı görünüyor.Acaba bu ayarı nasıl yapabilirm.Yanıtlarsanız sevinirim.Üstatlar::)) "
    bende de nabilo yüklü ama böyle bir şey bende de yok

ayrıca kanal aramasını söylediğin gibi yaptım: elle tarama bölümünde teker teker uyduları taradım ama şu an toplam kanal sayısı 1300 civarı. problem ne olabilir? tuner ayarlarıyla ilgili olabilir mi, o bölümü hiç değiştirmedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangelet -- 24 Haziran 2011; 23:58:05 >

• eve gidince özellikle bakıcam :)) eklentile kısmında ddamir olması lazım ordan giriyorduk

nabiloda zaten ok a basınca kanal listesi gelince sağda ufak ekranda kanal çıkıyor...ancak aşağı yukarı yapınca okeylemedikçe kucuk ekranda kanal değişmiyor ...bence değişmemesi daha iyi..

hem sende nabilo var ise ben sana benim cihaza aldırdığım kanal yedeğini veririm sen kendi cihazına yükletirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Haziran 2011; 12:43:10 >
  • quote:

eve gidince özellikle bakıcam :)) eklentile kısmında ddamir olması lazım ordan giriyorduk

nabiloda zaten ok a basınca kanal listesi gelince sağda ufak ekranda kanal çıkıyor...ancak aşağı yukarı yapınca okeylemedikçe kucuk ekranda kanal değişmiyor ...bence değişmemesi daha iyi..

hem sende nabilo var ise ben sana benim cihaza aldırdığım kanal yedeğini veririm sen kendi cihazına yükletirsin...

teşekkürler nihat bey..
    yükleyemedim diye şüphe edeceğim ama menüden eklentilere geldiğimde bazı eklentiler kullanılabilir değil diyor ve uyarıda altyazı eklentisinin kullanılır durumda olmadığı yazıyor. ve bir kaç kere silip tekrar yüklemeyi denedim yine sonuç aynı. şu an var/tmp içinde stringprep.pyc ve xmlrpcilb.pyc adında iki dosya var sanırım bu eklenti ile ilgili. (yükleyebildiğimden de şüphe edeyim yine en iyisi:))

benim kumandada kanal listesi üst tuşa basınca geliyor ama ufak ekran yok. gerçi bu çok önemli değil asıl beni sıkan farklı buketlerdeki aynı kanallar dahil toplam 1300 civarı kanal olması. en büyük derdim bu. goldmasterda bile 3000 kanal vardı!!!!!!!!!!!

sizdeki backupı flashı yakmadan önce denemiştim ama denediğimde görüntü kötüleşiyor ve yazılar zor okunuyor.

• ben pauli eklentisi ile dm500s kumanda biçiminde kullanıyorum.. o yuzden ok a basınca liste açılıyor
  • quote:

ben pauli eklentisi ile dm500s kumanda biçiminde kullanıyorum.. o yuzden ok a basınca liste açılıyor

küçük ekran olayını hallettim ama diğerlerini hala beceremedim :(
  • ücretsiz serverları deniyorum da genelde paylaşımlar newcamd.
    newcamd5 25 server izlemek için ne yapmalıyım?
    yoksa hepsi için cccam 2.1.4 yeterli mi?

bir de sizden ricam yukarıdaki 2 sorunu (altyazı eklentisi ve toplam kanal sayımın 1300 olması) da çözmeme yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler....
  • quote:

ücretsiz serverları deniyorum da genelde paylaşımlar newcamd.

bir de sizden ricam yukarıdaki 2 sorunu (altyazı eklentisi ve toplam kanal sayımın 1300 olması) da çözmeme yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler....

eve gelince baktım eklentiyi kurduktan sonra yeşile basınca orada ddamir göründü...oradan açtım.. sizin image nabilo ise olmuyor olabilir

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Newcamd serverları cccama aşağıdaki şekilde yazıp izleyebilirsiniz

N:serveradı poert user pass desskey
  • quote:

quote:

ücretsiz serverları deniyorum da genelde paylaşımlar newcamd.

eve gelince baktım eklentiyi kurduktan sonra yeşile basınca orada ddamir göründü...oradan açtım.. sizin image nabilo ise olmuyor olabilir

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Newcamd serverları cccama aşağıdaki şekilde yazıp izleyebilirsiniz

N:serveradı poert user pass desskey

sizdeki de nabilo değil mi? nabilo olduğu halde bu eklentiyi kullanmam mümkün değil mi?
    tuner ayarının çözümü yok mu :)

• Arkadaslar benim skystar HD2 kartim maalesef bozuldu birden bire sinyal kesildi 2 gundur ne yaptiysam duzeltemedim sanirim kart bozuldu,bugun bir dreambox 800 HD pvr sordum 180 euro dediler (hollanda) fiyat uygunmu sizce ve skystar HD2 nin yerini tutarmi,birde makineyi alinca icinde hazir cccam dosyasi mevcutmudur (server satirini yazmamiz icin gerekli ini dosyasi)yoksa kendimizmi yuklememiz gerekicek.
    birde bu model dvb s2 midir arkadaslar yoksa dvb s midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 26 Haziran 2011; 14:44:10 >
  • strangelet benimki zaten nabilo.... kurulumu 1. sayfada anlattım yaptığım farklı birşey yok zaten

+++++++++++++++++

Aspirin_Gripin daha önceden skystar2 kullanan biri olarak bu cihaz skystar a 5 basar 10 a katlar:))

dvbs2 olmazsa hdleri göstermez zaten
  • Arkadaşlar

CCcam FULL 6 aylık yada 12 aylık paket almak istiyorum.. Fiyat verecek arkadaşlar PMden yazarsa sevinirim... Tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoo

Arkadaşlar

CCcam FULL 6 aylık yada 12 aylık paket almak istiyorum.. Fiyat verecek arkadaşlar PMden yazarsa sevinirim... Tşk

Kardeşim Bu Tarz Yazılar Yasak Alıcaksan Özelden Belirli İnsanlarla Konuş Uydu Alım Satım Yapan Kişiler İle
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.