Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar çıkartana kadar atlanta çakmasını daha önce çıkartacak bu gidişle
  • Verilen tarihler düzeltilmiş cihazlar için idi.
  • herkese merhaba. DM800 Almanya'da satışı başlamış. e-bay de de var, 760 usd ye filan geliyo nakliye dahil, tabii gumruge takılmazsa. Teknik sorunlar bitti ki piyasaya verildi cihaz. Yakında bizim distributorlere de gelir demektir bu. hayırlı olsun.
  • herhalde 8000 modeli 2009 u bulur artık ...
  • bu salı-çarsamba kesınlıkle satılıyor,

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=341 takıp ederısnız ama cıhaz adetlerı cok azmıs not bırak musterılerı aramıslar ılk once onlara ımkan verıelcek cıhazlarda en fazla 2gunde satılcakmıs oyle planlanmış yınede garantılı bır alıs-verıs yaapcak arkadaslara tavsıye ederım

quote:

Orjinalden alıntı: Easy_Diver

DM800 HD 'nin piyasaya çıkışı ile ilgili yeni bilgiler ;
    Karadağuydu : 1 hafta içinde
    Kayacenter : Bu ay sonuna kadar
    Kelepironline : 16 Mayıs Cuma günü gibi
    Anlaşılan bugün (çarşamba) çıkacağı bilgisi de balonmuş !
    Hala beklemedeyiz

• Arkadaşlar, 800 HD satışı başladı mı? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
  • Selamlar arkadaslar,
    Burasi yeri mi bilmiyorum ama bu ayin 3'u itibari ile DT uyeligimi iptal ettirmis olacagim.
    Bu tarihten sonra nasil bir dijital yayin kullanmaliyim derken forumu incelemeye basladim.
    Bu arada da Dreambox satisi yapilan bir site buldum, umarim yanlis link degildir.
    Dreambox'in diger dijital receiverlara nazaran tercih edilmesini pm atarak aciklayabilirseniz cok sevinirim.
    http://www.hepsidijital.com/index.php?p=list&k_id=26&kn=Dreambox+HD+&pk_id=26
    Iyi gunler...
  • bugun itibari ile dm 800 hd evlere girmeye başlamış Tr de...
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155605&productid=evdreambox800

burada satılıyor. ancak cihazda hdmi çıkışı olmaması nedeniyle almayı düşünmüyorum.
  • Rüyalarımı süsleyen cihaz olmasada küçük kardeşi Dreambox DM 800 HD dün Ankara'da Kaya Center'da satışa sunuldu...

HD Uydu Alıcı Cihaz piyasası Dreambox'ın gelmesiyle daha rekabetçi olur inşallah...

quote:

Orjinalden alıntı: caution

bugun itibari ile dm 800 hd evlere girmeye başlamış Tr de...
  • Sn mkaramese ,

Dreambox DM 800 HD cihazı DVI-HDMI Kablo ile rahatlıkla kullanabilirsiniz...

HDMI-HDMI Kablodan hiç bir farkı yok...

quote:

Orjinalden alıntı: mkaramese

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155605&productid=evdreambox800

burada satılıyor. ancak cihazda hdmi çıkışı olmaması nedeniyle almayı düşünmüyorum.
  • alan arkadaşlara hayrlı olsun diyelim ... umarım ilk kullanımdan sonra yorumlarını bizlerle paylaşırlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

alan arkadaşlara hayrlı olsun diyelim ... umarım ilk kullanımdan sonra yorumlarını bizlerle paylaşırlar ... harddiskli kullanımı , görüntü kalitesi , vb...
  • Arkadaşlar benim cihaz biraz önce elime ulaştı,

Gayet güzel bir kullanma klavuzu var türkçe olarak gayet güzel hazırlanmış, sayfalarında kaya center yazıyo.

Dvi to hdmi kaliteli bi kablo mevcut kutunun içinde, sata kablosu var hdd için. Artık performasnını akşam deneyip göreceğiz.
  • güle güle kullan ... hayrlı olsun ... bu arada kaya center dreamboxın yetkili satıcısı bildiğim kadarıyla ...https://www.kayacenter.org/ buda web sitesi ve maximum karta peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar 920 ytl ye ...
    quote:

Orjinalden alıntı: senior63

Arkadaşlar benim cihaz biraz önce elime ulaştı,

Gayet güzel bir kullanma klavuzu var türkçe olarak gayet güzel hazırlanmış, sayfalarında kaya center yazıyo.

Dvi to hdmi kaliteli bi kablo mevcut kutunun içinde, sata kablosu var hdd için. Artık performasnını akşam deneyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 29 Mayıs 2008; 18:05:57 >

• Bu kadar beklentiden sonra HD bir receiver a neden HDMI cikisi koymamislar? Herhalde onuda 8000 e koyacaklar!!!
  • Teşşekürler hocam,
    cihazı bağladım gerekli ayarları yaptım, dili türkçeye getirdim. 1080 olarak hd ready televizyona bagladım fakat bi cok kanal wide screen degilde tv nin ortasında kare olarak çıkıyor. Görüntü banamı öyle geliyor emin değilim ama klasik kanlallar daha net gibi. CCam kurabilirsem bi hd yayını test edicem.
    Dvi to hdmi bahlatıda seste sorun var şimdi updatelerini yapıorum umarım bu sorun çözülür. Menuler bildigimiz dreambox oldukça güzel bir cihaz, çok uzun süre bekledikten sonra kendi adıma hayal kırıklığına uğratmadı beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senior63

Teşşekürler hocam,
    cihazı bağladım gerekli ayarları yaptım, dili türkçeye getirdim. 1080 olarak hd ready televizyona bagladım fakat bi cok kanal wide screen degilde tv nin ortasında kare olarak çıkıyor. Görüntü banamı öyle geliyor emin değilim ama klasik kanlallar daha net gibi. CCam kurabilirsem bi hd yayını test edicem.
    Dvi to hdmi bahlatıda seste sorun var şimdi updatelerini yapıorum umarım bu sorun çözülür. Menuler bildigimiz dreambox oldukça güzel bir cihaz, çok uzun süre bekledikten sonra kendi adıma hayal kırıklığına uğratmadı beni.

Hayırlı olsun .Hd yayını test ettikten sonraki yorumlarınızı da bekliyoruz..

• hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz sabırsızlıkla ... fotoda eklerseniz daha güzel olur ...
  • Hayırlı olsun. Update listesini, ses sorununu ve geniş ekrana oturtma sorununu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız memnun oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.