Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cihazı eline gecen arkadaslar sorunsuz izleme donemine kadar cihaza ne işlemler yaptıklarını sole toparlayarak yazarlarsa hepimiz icin yararlı bir rehber olur..cihazı aldıgımızda bizde bu işlemleri uygularız ...teşekkürler...
  • bende bugun kullandım canavar gıbı calısıyor herkes de elımde var yok dıyor benım kulladıgım gordugum cıhaz ucak gıbıydı +
    DVI dan daa ses gelıyordu catırr cuturrrrr
    http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=341
    aynı gun kargo ıle cıkartıyorlar makınelerde dolu vardı vıtrınde bende dusunun arkadaslarr.
    herkesın bekledıgı bır cıhaz herkesın ımkanı olursa kullanmasını ısterım....
  • Yazılım ve Donanım harikası Dreambox HD Uydu Alıcı cihaz alan arkadaşlar ; hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah bizede kısmet olur
  • Evet alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun diyelim ve de en yakın zamanda yorumlarını paylaşmalarını bekleyelim..
  • Merhaba bende dreambox 800 HD aldım.Daha HD kanal seyretmedim ama daha önce digiturk ile seyrettiğimden çok daha kaliteli bir görüntü gelmedi sanki.Ayrıca kanal geçiş süreside 1 sn.üzerinde gibi geldi bana.Dreambox ı Pioneer 428 XD ile kullanıyorum bu arada.Acaba ayarlarındamı problem var.Birde bir gün Dreambox ta ses tamamen kesildi daha sonra tekrar kanalları aradım ses tekrar düzeldi bunun sebepi ne olabilir.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sılasultan

Merhaba bende dreambox 800 HD aldım.Daha HD kanal seyretmedim ama daha önce digiturk ile seyrettiğimden çok daha kaliteli bir görüntü gelmedi sanki.Ayrıca kanal geçiş süreside 1 sn.üzerinde gibi geldi bana.Dreambox ı Pioneer 428 XD ile kullanıyorum bu arada.Acaba ayarlarındamı problem var.Birde bir gün Dreambox ta ses tamamen kesildi daha sonra tekrar kanalları aradım ses tekrar düzeldi bunun sebepi ne olabilir.Teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun Ben de S500 var ve görüntü kalitesi Sd yayında çok iyi.Kanal geçiş hızı da mükemmel.800 hd kullanmadım fakat muhtemelen ayarlarında bir sorun vardır diye düşünüyorum. Ayrıca size PM de attım...

• gerçek orjinal dm500s'im var karadağdan direk almıştım... şimdi ben onu nasıl satıp da alacağım bu cihazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

gerçek orjinal dm500s'im var karadağdan direk almıştım... şimdi ben onu nasıl satıp da alacağım bu cihazı

2.El bölümünde satabilirsiniz..
  • sizce kaç paraya gider? içinde 6 aylık server da var... kıymetli bir server
  • quote:

gerçek orjinal dm500s'im var karadağdan direk almıştım... şimdi ben onu nasıl satıp da alacağım bu cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 16 Haziran 2008; 12:01:24 >
  • quote:

sizce kaç paraya gider? içinde 6 aylık server da var... kıymetli bir server

arkadaslar lafı gelmısken bu sorver konusunda hangısı ıyı hangısı kotu v.s v.s v.s gıbı bılgıler en mantıklı ve dogru ne sekılde elde edılebılır bu konuda da 2 satarı karalarsa konuya vakıf arkadaslar sevınırım
  • gerçekten iyi bir server'ın kesinti-donma yapmaması lazım, uptime oranının yüksek olması lazım, bağlantısı sağlam olması lazım, güvenilir kişiler olması lazım, gerektiği zaman teknik destek verebilmesi lazım, kıymetli paketleri içermesi lazım... benim aklıma gelenler bunlar
  • quote:

gerçekten iyi bir server'ın kesinti-donma yapmaması lazım, uptime oranının yüksek olması lazım, bağlantısı sağlam olması lazım, güvenilir kişiler olması lazım, gerektiği zaman teknik destek verebilmesi lazım, kıymetli paketleri içermesi lazım... benim aklıma gelenler bunlar

+1 Evet Sonuç olarak seyir zevkini bozmadan izlenmeye imkan vermeli ve de güvenilir olmalı...
  • selam

bende dün bu cihazdan aldım (800 hd) akşam kurdum full hd lcd tv ye ve kullandığım kablo kutusunda gelen dvi-hdmi kablo yerine philips marka altın uçlu dvi-hdmi kablo kullandım,serverim de kurulu geldi.

Değerlendirme: hotbird deki hd yayınlar yaklaşık 6-8 civarı ve görüntü kalitesi çok iyi
    Makina çok Küçük
    Normal sd yayınlar MALESEF digitürkten bile kötü (ayarlarında dvı 720p just scale ayarlı olmasına rağmen 1080i de de far yok )
    Evdeki 110 ytl lik redline daki kalite ne digitürkte nede 800 hd de var.

Not: HD film box da ses te takılmalar oluyor sourunu çözebilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim(diğer hd kanallarda hiçbir sorun yok)
    Bodrum da astra için kaçlık çanak yeterli olur bilgisi olanvarsa yardım

• Selam arkadaşlar,
    Dreambox 800 HD alacağım. Ancak kafama takılan bir soru var. Özellikleri arasında diseqc 1.0/1.2 destekler diyor. Yani 1.1 yok mu bunda? Benim sistemimde 1.1 switche 8 tane lnb bağlı. Bu sekiz tanesini de görmesi lazım. Cihazı alanlar menuden bakıp diseqc nin kaç tane uyduya kadar bağlanabildiğini söylerse çok makbule geçecek.
    Teşekkürler
  • 800 hd cihazı alan arkadaşlar ... lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın ki bizimde az çok bu ürün hakkında bilgimiz olsun , almayı düşünenlere yardımınız olsun ...
  • arkadaslar selamalr yıne suan 800 HD kullanıyorum
    sorun da yok
    8lı dayzeq kullanmadım ama bır forumda da bunun ıle alakalı yazı okumustum kesınlıkle kullanılıyor dıger 7025 lerdekı mantık ve taban kullanıldı bu cıhazlarda da aynı sekılde oluyor onuda ogrenır yazarım sıdmı
    baska sormak ıstedıgınız bırsey olursa beklerım elımden geldıgınce cevap verırım az gecde olsa,
  • arkadaslar baya bı alan oldu sanırım bıraz ayrıntı gecersenız bızlerde satıcıların yollarını tutmadan bırazdaha fıkrı sahıbı olmus olsak bu arada en saglam satıcı teknık destek urunun arkasında durma fıyat guvenılırlık v.s olarak bellı baslı ısımler varmıdır kısmet olayımıdır
  • Evet, ben de bu akşam itibariyle siparişimi verdim, yarın elimde olacak hayırlısı ile. Yarın bir de Astra için çanak taktıracağım 90 cm'lik şimdilik işimi görsün diye. Bu konulara uzak olduğum için araştırdıkça daha ideal ve genel bir çözüm bulurum elbet.

Tabi ki Euro 2008 maçları için aldım. Zaten internetten aldığım için 7 gün iade hakkım var. Çarşamba günü Türkiye elenirse iade ederim, demiyorum

Daha önce Dreambox kullanmadığım için sıkı bir araştırmaya girmem gerekiyor. Artık öğrendikçe tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.