Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: antaios
    250 pahalıymış ya. ben aslında tamamen yabancıyım bu dreambox'ın olaylarına. server olayı nası işliyor, EMU zart zurt nedir falan bilmiyorum ama heralde zor bişey yoktur. Peki genel olarak hd yayın izleyenlere desem ki "şu anki hd kanalların içeriğini beğendiğiniz için mi izliyorsunuz, yoksa görüntüyü beğendiğiniz için mi?"; ne cevap verirdiniz?
    yani mesela ben internetten hd belgeselleri indirip seyrediyorum zaten htpc vasıtasıyla. o yüzden belgesel kanallarının uyududan seyredilmesi benim içim bir avantaj diil. diğer kanallar hakkında düşüncelerinizi alabilirsem sevinirim.

belki bu konuyla biraz alakasız oldu ama bilenleri bulmuşken soriim dedim :) kusura bakmayın

Pahalı, neye göre pahalı. Neyse, zaten illegal konular bunlar, bulaşmayalım.

Ben de HTPC ile her türlü HD kaynağı izliyorum. Benim HD kanallardaki amacım film değil; spor ve belgeseller ağırlıklı olarak değerlendiriyorum. Şimdi bir Discovery'yi bölüm bölüm indirip izlemek var, bir de aklıma esince Tv'yi açıp izlemek var. Sonra spor müsabakaları... Bence filmden daha etkileyici detayları bu kadar iyi görmek. Bir de canlı yayın olması önemli tabi.

artı izlediğimizi pvr ozelligi ile kayıt etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 10 Haziran 2008; 23:07:55 >

• yani anladığım kadarıyla şu an spor ve belgesel dışında içeriği ilgi çekici olan bir kanal yok dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: antaios
    yani anladığım kadarıyla şu an spor ve belgesel dışında içeriği ilgi çekici olan bir kanal yok dimi?

Spor ve belgesel benim ilgimi çekenler, beğeniye göre ilgi çeken film kanalları da var tabi
    Sinema filmleri benim de ilgimi çekiyor tabi, ancak onları başka kaynaktan temin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 11 Haziran 2008; 9:09:34 >
  • Selam Arkadaşlar

Birkaç gün önce şu mesajı atmıştım:

" Selam arkadaşlar,
    Dreambox 800 HD alacağım. Ancak kafama takılan bir soru var. Özellikleri arasında diseqc 1.0/1.2 destekler diyor. Yani 1.1 yok mu bunda? Benim sistemimde 1.1 switche 8 tane lnb bağlı. Bu sekiz tanesini de görmesi lazım. Cihazı alanlar menuden bakıp diseqc nin kaç tane uyduya kadar bağlanabildiğini söylerse çok makbule geçecek.
    Teşekkürler "

Yokmu bana cevap verebilecek biri? kullandığım dayzek switch space marka "8in1". sekiz lnb girişi var, bir çıkışı var. doğrudan receivera bağlanıyor. 800 HD'nin kullanım klavuzuna baktım. Anladığım kadarıyla 4 ten fazla desteklemiyor, ama emin olmak istiyorum.
  • ben 8li diseqc kullanıyorum,sorunsuz..
    emp centauri tavsiye ederim
  • Bu Dreambox 800 HD modeli (8000 değil) upscale yapıyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger
    Bu Dreambox 800 HD modeli (8000 değil) upscale yapıyor mu arkadaşlar?

Video çıkışı 720p ve 1080i olarak seçilebiliyor, ancak teknik olarak ne yapıyor bilemiyorum.

Bu arada, isterseniz tam olarak bu modele özgü olarak açılan aşağıdaki konudan devam edebiliriz :

Dreambox 800 HD Kulübü (İnceleme Yapılacak)
    http://forum.donanimhaber.com/m_23880474/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pot3nza

ben 8li diseqc kullanıyorum,sorunsuz..
    emp centauri tavsiye ederim

Yanıt için teşekkürler Pot3nza.
    8li diseqc yi ne şekildi kullanıyorsunuz? lnb leri ayarlarken 1,2,3,4,5,,6,7,8 diye verebiliyor musunuz? Yoksa motor varmış gibi göstererek aratıp bulduktan sonra "store" mu diyorsunuz?
  • quote:

quote:

Video çıkışı 720p ve 1080i olarak seçilebiliyor, ancak teknik olarak ne yapıyor bilemiyorum.

Bu arada, isterseniz tam olarak bu modele özgü olarak açılan aşağıdaki konudan devam edebiliriz :

Peki HD 8000 modeli upscale yapıyor mu?
    Kaç tunerli?
    TR dil desteği var mı?

800 HD modeli pahalı bu kadar para vereceğime 8000 modelini bklerim daha mantıklı.
    Ne dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

Peki HD 8000 modeli upscale yapıyor mu?
    Kaç tunerli?
    TR dil desteği var mı?

800 HD modeli pahalı bu kadar para vereceğime 8000 modelini bklerim daha mantıklı.
    Ne dersiniz?

HD 8000 çift tunerli olacak, tabiki hepsinde olduğu gibi bundada TR dil desteği olacak. Ama fiyati en az 1500 YTL olacak....

• HD 8000 bu ürün ne zaman gelir tr bilen varmı ???
  • Bence daha DB800 ün performansi daha net bir sekilde incelenmeden 8000 i lanse etmek biraz reklama kaciyor zaten 800 ün gelmesi uzun zaman aldi DB8000 ne zaman gelecek kim bilir. Bu arada HD yayinlarin daha yaygin olmamasi nedeni ile DB 800 ün SD yayinlardaki perfromansini kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim.
  • arkadaşlar ben 8000 den umudumu kestim halen bir haber yok ne zaman çıkacağıyla ilgili bilgisi olan varsa haber versın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Sayın mert2004 , Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim...

DVI & HDMI Kablo alacağım...Bir arkadaşımda PHILIPS marka görmüştüm 45 YTL ye almış ...Marka ve kalite önemlimidir Dijital aktarımda....

kardeş,bak bu kablo işi önemli.oldukça kısa olsun ve mümkünse altın uçlu olsun.ama çokta uçuk fiyatlara satılanlardan da alma.bence marka pek önemli değil.sevgilerle

PHILIPSİN kalitesi tartışılmaz zaten :) arkadaşımın dediği gibi altın uçlu olursa Daha iyi olur

• umudu kesmeyin bence sanırım gerçek görüntulerdir http://video.google.it/videoplay?docid=-6795949059009945624
  • Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum bu Dreambox800 HD ile ilgili acaba bilen var mı buna sata 2.5" laptop hd si taksam 5400 yeterli olur mu?yani 7200 almaya gerek var mı?eğer makine sn/50 mb yazabiliyorsa hd ye 7200 e gerek yok ama daha hızlı yazabiliyorsa 7200 rpm lik hd alacağımda ondan soruyorum.Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: komandant

umudu kesmeyin bence sanırım gerçek görüntulerdir http://video.google.it/videoplay?docid=-6795949059009945624

Umudun kesilmesini tamamen engelleyecek görüntüye pek benzemiyor ama yine de bekliycez tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: komandant

umudu kesmeyin bence sanırım gerçek görüntulerdir http://video.google.it/videoplay?docid=-6795949059009945624

8000HD modeli için test image ları bir süredir verilmeye başlandı. Dream Multimedianın kendi forumunda 50 civarında cihazın test amaçlı dağıtıldığı belirtilmiş. Çıkışının çokta uzun süreceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: MytHoLoG

8000HD modeli için test image ları bir süredir verilmeye başlandı. Dream Multimedianın kendi forumunda 50 civarında cihazın test amaçlı dağıtıldığı belirtilmiş. Çıkışının çokta uzun süreceğini düşünmüyorum.

2008 yılı bitmeden Dreambox 8000 modeli acaba piyasaya sunulacakmı, bekle bekle nereye kadar.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız varmı?
  • karabalık elektronik yılbaşına doğru ellerine geçeceğini söylüyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.