Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkiyedekiler adamı düdüklüyorlar resmen...geçen gün çin fabrikasından fiyat aldım..dm 800 220 usd....100 adet alırsan...şaka gibi fiyat...ama buraya gelince iste goruyosunuz en ucuz klon satan 700 tl ye satıyor....
  • 1100/12 dediğiniz fiyat nedir.
    Orginal dediğinize göre Euro diye algılıyorum 1100 Euro= 2365 TL
    /12 taksit yaklaşık 200TL taksitle mi aldınız. Peşinde 2000 e verirler o zaman...
    Bilgi verebilirmisiniz.
  • Arkadaşlar akıllı olun!

Orijinal diye Peşin 2000 TL yada 12 taksitle 2365 TL'ye kesinlikle DM 800 HD cihaz alınmaz. Çin'den Türkiye'ye teslim fiyatları; 450 - 500 TL civarındayken, 4 - 5 kat daha fazla ödeme yapmak hiç akıllıca gelmiyor bana!!! Cihaz bozulsa ve bir tane daha getirtsem, yine de orijinalinin yarı fiyatına geliyor...

Ayrıca bu DM800 HD modelde ısınma ve tune failed problemleri sık gözlenmekte...

DM 500 HD'nin çıkmasını bekliyorum.
  • 950 ytl ye orjinal dm800 aldım. Aldığımda cihaza gemini 4.30 yüklediler. Ekstra kendim notebook soğutuculardan aldım. DM800 ü bu notebook soğutucu üzerine koydum. Cihaz hiç ısınmıyor ve tune failed problemi yaşamadım. Soğutucunun etkisini çok iyi gördüm.
  • Kesinlikle Dreambox alacaklar fsoğutucu almak zorundalar.Ben ilk aldığımda normal çalıştırdım 1-2 saat çalıştıktan sonra kitlenme ve derken Tuner hatası kanal geçişi başarısız hataları başladı.5 volt cep telefonu adaptörü ile 12 cm fan (Cihazın altında duruyor) işimi gördü.Şuan için hiçbir problem yok.
  • merhaba,

ben bişe öğrenmek istiyorum.dt ve ds gibi digital platform yayınlarını alabilmek için sadece cihaza ve server'amı ihtiyaç var yoksa bahsi geçen digital platformun kartı yada üyeliğide gereklimi

teşekkürler
  • Bulamadık alacak bir Hd dreambox gitti.
    Çin e gidecek adam bulmakta zor, güvenip o kadar parayı bu Çinlilere göndermekte?

Bakalım halledeceğiz bir şekilde ama hayırlısı.
  • şifreli yayınlar için server almak gerekiyor.
  • isteyene cccam server temin ederim (yerliler hariç)
  • Arkadaşların bahsettiği gibi yeni kanuna göre 1500 euro geçmediği takdirde %10 gümrük ücreti ile yurtdışından alış veriş yapan arkadaşımız oldumu hiç acaba bu konuda bilgi verebilirlerse seviniriz...

Biede bir arkadaş

DM 600 : 95 dolar (Tüm image'lar çalışıyor. Korkmadan yüklenilebilir.)

demiş ama 4.20 üzeri timebomb var deniyor bunun aslı nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 12 Ağustos 2009; 15:51:14 >
  • arkadaşlar iyi tamam güzelde bu d.box.un görüntü kalitesi ds ve dt kalitesini yakalıyormu. birde risk varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGEYGS

arkadaşlar iyi tamam güzelde bu d.box.un görüntü kalitesi ds ve dt kalitesini yakalıyormu. birde risk varmı?

Kesinlikle yakalıyor, hatta daha iyi bile diyebilirim....
    Bizzat yanyana test ettim. Uyducuda, yanyana 2 LCD vardı, birinde Digiturk + diğerinde Dreambox 8000
    Sonra Digiturku çıkartıp Dsmart HD taktı. Fark yoktu, hatta Dreambox biraz daha canlı ve güzel geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

gümrük.gov.tr den alıntıdır;

Page 1
    T.C.
    BAŞBAKANLIK
    Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü
    Hükümet Meydanı Ulus 06100 ANKARA
    Ayrıntılı bilgi için: İthalat Dairesi
    Tel: (0312) 3068977-78
    Faks: (0312) 3068965-95
    Elektronik Ağ:www.gumruk.gov.tr
    e-posta: muafiyetler@gumruk.gov.tr
    Sayı
    : B.02.1.GÜM.0.06.10.00-010.06-02
    21/5/2009
    Konu
    : Posta yoluyla gelen eşya
    GENELGE
    (2009/72)
    4458 sayılı Gümrük Kanununun 167 nci maddesinin son fıkrasına istinaden çıkartılan 05.02.2000
    tarih ve 23955 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 13.01.2000 gün ve 2000/53 sayılı Bakanlar Kurulu
    Kararı eki Gümrük Vergilerinden Muafiyet ve İstisna Tanınacak Haller Hakkında Kararın 4, 32 ila 34
    ve 39 ila 41 nci maddelerinde posta yoluyla gelen eşyanın hangi koşullar altında gümrük
    vergilerinden muaf olacağı belirlenmiştir.
    2006/10733 sayılı BKK ile yukarıda bahsi geçen hükümlerde yapılan değişiklik ile alkol ve alkollü
    ürünler ile tütün ve tütün ürünlerinin posta yoluyla yurda gelmesi mümkün bulunmamaktadır.
    Posta yoluyla gelen eşyaya muafiyet uygulanabilmesi için; 4üncü maddede belirtilen eşyanın
    kıymetinin 100 AVRO'yu geçmemesi, 32 ila 34 nci maddede belirtilen hediye edilmek suretiyle
    gönderilen eşyanın kıymetinin ise 300 AVRO'yu aşmaması gerekir. Kıymeti 300 AVRO'yu aşan
    1500 AVRO'yu aşmayan eşyadan ise, gerçek kıymetin %10'u oranında tek ve maktu vergi tahsil
    edilecektir. 1500 AVRO'yu aşan eşya İthalat Rejimi Hükümleri çerçevesinde değerlendirilecektir .
    2000/53 sayılı BKK'nın 4 üncü madde kapsamında getirilecek olan eşyaya muafiyet uygulanmasında
    zaman açısından herhangi bir kısıtlama bulunmazken, aynı BKK'nın 32 ila 34 üncü maddeleri
    kapsamındaki eşyaya muafiyet uygulanabilmesi için Ramazan ve Kurban bayramları ile yılbaşı ve
    noel'den bir ay önce veya bir ay sonraki süreler içinde gönderilmiş veya Türkiye Gümrük Bölgesine
    girmiş olması şartı aranmaktadır.
    Yine 32 ila 34 üncü maddelerde söz konusu eşyanın karşılığında alıcısı tarafından ödeme yapılmamış
    olma şartı getirilmiş ancak 2008/13676 sayılı BKK ile 2000/53 BKK'nin 40 ıncı maddesinin (e) bendi
    yürürlükten kaldırılarak, vergileri ödenmek suretiyle posta yoluyla gönderilecek olan eşyada
    karşılığında alıcısı tarafından ödeme yapılmamış olma şartı aranmamaktadır.
    Dolayısıyla, 2000/53 sayılı BKK'nın 4 üncü maddesinde belirtilen kıymeti 100 AVRO’yu aşan ancak
    1500 AVRO’yu aşmayan internet yoluyla satın alınan eşya için eşyanın gerçek kıymeti üzerinden
    %10 oranında tek ve maktu vergi alınacaktır. Söz konusu eşyanın gerçek kıymetinin belirlenmesinde
    ise aynı Kararın 3/m maddesine istinaden kargo ücreti dahil edilmeyecektir. Ayrıca, posta yoluyla
    gelen eşyanın kullanılmış olması veya fatura ibraz edilememesi halinde eşya için yapılan ödeme
    kıymete esas teşkil edecektir.
    Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.
    S. Umman HAMİDOĞULLARI
    Müsteşar a.
    Genel Müdür V

%10 + KDV mi sadece %10 mu..
    bu konuda net bilgisi olan var mı aranızda

• quote:

Orijinalden alıntı: shebumi

"% 10 tek ve maktu vergi alınacaktır." demiş!

Ayrıca verginin KDV'si mi olur? Gerçi bizim ülkemizde olur! Zira Özel iletişim Vergisinin KDV'si alınarak hesaplanıyor...

Tek ve maktu vergi diye belirtildiğine göre olmaması gerekir diye düşünmekteyim.

Peki vergilendirme uygulamasının tam olarak nasıl hesaplandığını öğrenmek için neden PTT'nin paket/koli servisinden sormuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Ayrıca verginin KDV'si mi olur? Gerçi bizim ülkemizde olur! Zira Özel iletişim Vergisinin KDV'si alınarak hesaplanıyor...

Tek ve maktu vergi diye belirtildiğine göre olmaması gerekir diye düşünmekteyim.

Peki vergilendirme uygulamasının tam olarak nasıl hesaplandığını öğrenmek için neden PTT'nin paket/koli servisinden sormuyorsunuz?

ürün için ayrıca kdv yok mu demek istemiştim..
    burda bir eksiklik var gibi ama umarım yoktur, en iyisi bir gümrükçü bulup sormak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

ürün için ayrıca kdv yok mu demek istemiştim..
    burda bir eksiklik var gibi ama umarım yoktur, en iyisi bir gümrükçü bulup sormak..

Katma değer vergisi, alım satıma konu işlemlerde uygulanan bir vergi türüdür. Sizin malı aldığınız ülkede KDV uygulanıyorsa, malın bedeli ile birlikte KDV'yi de ödemiş olursunuz.

Dolayısı ile alım satıma konu olmuş nihai ürün; yurtdışından girerken, tekrar alım satıma konu olabilecek bir durumu bulunmadığından KDV alınması mümkün değildir.

Kolay gelsin.

• açıklama için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: KGEYGS

arkadaşlar iyi tamam güzelde bu d.box.un görüntü kalitesi ds ve dt kalitesini yakalıyormu. birde risk varmı?

Kesinlikle yakalıyor, hatta daha iyi bile diyebilirim....
    Bizzat yanyana test ettim. Uyducuda, yanyana 2 LCD vardı, birinde Digiturk + diğerinde Dreambox 8000
    Sonra Digiturku çıkartıp Dsmart HD taktı. Fark yoktu, hatta Dreambox biraz daha canlı ve güzel geldi.

deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. bende böyle bir fırsat bulabilirsem almayı düşünüyorum

• arkadaşlar hd server arıyorum yardım lütfen. drem 8000 alıcamda hepsi dahil bişey olursa dadından yinmez.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.