Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.uydu alıcıları ile ilgili herhangibir bilgiye sahip değilim dreambox 800hd alacağım.muhtemelen perşembe günü alacağım.

ancak sıklıkla kolndan,1. ve 2. kalite cihazlardan bahsediliyor.

sahibinden de satış fiyatı 800'e bir cihaz buldum.karaköydeymiş adamın dükkanı yüksek kaldırımda.internetteki ilanında 1.kalite diyor.bu klon demek mi??

birde karabalikelektronik - hepsidijital - karadaguydu bunların hangisinden ürün almamı tavsiye edebilir siniz?

server hizmetini bu firmaladan direkt alabiliyormuyum?

bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer0334

merhaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.uydu alıcıları ile ilgili herhangibir bilgiye sahip değilim dreambox 800hd alacağım.muhtemelen perşembe günü alacağım.

ancak sıklıkla kolndan,1. ve 2. kalite cihazlardan bahsediliyor.

sahibinden de satış fiyatı 800'e bir cihaz buldum.karaköydeymiş adamın dükkanı yüksek kaldırımda.internetteki ilanında 1.kalite diyor.bu klon demek mi??

birde karabalikelektronik - hepsidijital - karadaguydu bunların hangisinden ürün almamı tavsiye edebilir siniz?

server hizmetini bu firmaladan direkt alabiliyormuyum?

bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..

Selam,

http://resim.donanimhaber.com/m_33191020/tm.htm

Link'e gidip, yazılmış son mesajı okuyunuz! Cihazı almaya gittiğinizde bahse konu hususu tetkik ediniz...

Kolay gelsin.

• teşekkürler
  • cindeki bi tanıdıktan iki tane 800hd siparişi vermeyi dusunuyoruz.adedi 412 tl civarına denk geliyor...ogrenmek istedigim hd kanallları izemek icin normal server ücretinin üstünde bi paramı oduyoruz?yoksa yıllık 200 tl civarı bildigim tutarı odeyerek hd kanallarıda izleyebiliyor muyuz ?teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

cindeki bi tanıdıktan iki tane 800hd siparişi vermeyi dusunuyoruz.adedi 412 tl civarına denk geliyor...ogrenmek istedigim hd kanallları izemek icin normal server ücretinin üstünde bi paramı oduyoruz?yoksa yıllık 200 tl civarı bildigim tutarı odeyerek hd kanallarıda izleyebiliyor muyuz ?teşekkürler..

Klon cihaz için verdiğiniz fiyatla, orijinal cihazın satış fiyatı (kampanya : KDV dahil 975 TL) arasında ciddi bir uçurum var. Ancak DMM cihazlarının yazılım desteğinden tam verim alabilmek için klon cihazlara yatırım yapmamanızı öneririm. Cihaz hala gelişme aşamasında olduğu için bugün için fark etmez o da gösteriyor bu da diye düşündüğünüz bazı şeyler yarın için geçerli olmayabilir. DM800, dün (21.08.2009) duyurulan sürücü iyileştirmeleri sonrasında 1080p videolarını da oynatabilmeye başladı. Bu sürücü güncelleştirmelerinden verim alabilmek için secondstage sürümünün 74, dvb modul sürücü yazılım sürüm tarihinin de 20.08.2009 olması gerekiyor. Temel yazılım sürümünün de 21082009 tarihli olması gerekiyor. Bugün mantıklı gelip yarın ufaktan pişman olabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Klon cihazlarda secondstage 70 de klonlanmış olup üzeri secondstage li yazılımlar kurulduğunda cihaz açılmamaktadır. (Tekrar eski tarihli bellenim (firmware) kurarak çalıştıırabilirsiniz). HD kanal mevzuuna gelince, Türkiye'de cs hizmeti verenler bildiğim kadarıyla özellikle yabancı büyük platformlara ait yayınlar için kendilerine ait kartları paylaşarak değil de, başkasına ait kartları yeniden paylaşarak çalışıyorlar. Bu yüzden HD yayınları da alabilirsiniz düşüncesindeyim. Bu sorunun asıl muhatabı hizmet almayı düşündüğünüz kişi/kurumdur. Adrese teslim bilgiyi muhatabından alabilirsiniz.

İyi forumlar...

• yıllık 200 tl verıyosun arkadas....extra oluyor
  • Konuyu okudum epey, kafam allak bullak oldu

Klon almayı düşünüyordum ama bilmiyorum. Server için yıllık 200 tl çok iyi gerçekten(yerli platformlarda içindeyse tabi )

Çin'den getirtme şansı olan birisine ne önerirsiniz? "Madem Çin'den getirtebiliyorsun, hiç durma şu modeli getirt" diyebileceğiniz bir model var mı?
  • Ben de Cin den 800 HD almak istiyorum, birlesip alirsak, daha uygun olabilir mi?
  • Birleşip alsak daha uygun fiyata alırız elbet ama alacağımız eleman hepsini ayrı ayrı kargo yapmayı kabul eder mi acaba..
  • Selam arkadaşlar,

Ben Çin'den bir firmaya 1 adet Dreambox 800 HD PVR siparişi verdim. Uydular konusunda henuz bir bilgi sahibi değilim ancak geldikten sonra araştıracağım. 3-4 güne kadar elime ulaşması gerekiyor. Konu ile ilgili sorusu olan var ise cevaplarım. Bu arada 240$ + 50$ DHL + %4 Paypal farkı ödedim. Ayrıca 25$ proforma fatura hazırlattım yani gümrüğe takılmaması gerekiyor.

Teşekkurler...
  • Oytun merhaba, gelismelerden bizi de haberdar et.

Her ne kadar 25 USD lik fatura hazirlatsan da, tecrubelerim posta gumrugundekilerin neyin ne kadar oldugunu
    bizden daha iyi bildigi yonunde. Bakalim ne olacak, en kotu yuzde 10 vergiyle kurtarirsin.

Satin aldigin firmayi Alibaba'dan mi buldun? Bilgi verirsen sevinirim.
  • Evet, Alibaba dan buldum. Türkiye de bir çok müşterisi varmış ve onlarda da gümrük ile ilgili işlemleri biliyormuş. Biraz önce DHL e baktım ve kargoya verilmiş. Şu ana kadar bir sorun yok yani. 2-3 gün sonra gümrükte ne olacak göreceğiz.
  • Arkadaslar,

Henuz elime ulaşmadı. DHL den takip ediyorum. Elime ulaştığı zaman gümrük olayını ve malzeme kalitesini göreceğiz. Ne kadara mal olduğunu soranlar için 4 mesaj yukarıda yazdım.

Tşk...
  • hadi hayırlısı...oytun..gelişmelerden bizi haberdar et...8 gözle bekliyoruz
  • Arkadaslar,

Ürün bugun elime ulaştı. Kapıya teslim. Orijinal bir ürün nasıl ise aynı şekilde kutulanmış. İçinden bütün kabloları çıktı. şu ana kadar herşey çok duzgun. Daha denemedim ama deneyince yazarım. Sonuç olarak gümrüke takılmadan evin kapısına kadar sorunsuz bir şekilde geldi. Kutu ve içeriği çok güzel:!!! Dvi-hdmi kablosu harddisk kablosu herşeyi var. Daha ne diyeyim. Bir de düzgün çalışırsa iyi bir iş yapmış olacağım.
  • toplu alınırsa gümrüğe takılmaz mı?
    bildiğim kadarıyla, 300€'ya kadar muafiyet sadece hediye olan gönderiler için geçerli. paket bir firma tarafından gönderiliyorsa takılması muhtemel yani.
    ben de azbox hd premium ile çin'den hd 8000 arasında kaldım, hangisi sorunsuz gelirse onu seçeceğim.
  • oytun nerelerdesin dört gözle haberlerini bekliyoruz bende senin gibi çinden getirtmek istiyorum ama önce seninle görüşmem lazım bana pmden ulaş ltfen
  • 320$'a klon hd 8000 alsam yazılım uyumsuzluğu nedeniyle elimde patlar mı?
    yabancı forumlarda klonların da çin'de orijinal db imal eden fabrikadan el altından çıktığı yazılıyor.
    şu aşamada hd 8000 almak ne derece mantıklı sizce?
    çift tuner haricinde önemli fark ne var iki model arasında?
  • İstediğiniz dreambox ürünlerini özel mesaj yolu ıle bıldırırsenız. 2 hafta ıcınde gelicek urunlerımın arasında yerini buldurabılırım.Tüm dreambox ürünleri mevcutdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İstediğiniz dreambox ürünlerini özel mesaj yolu ıle bıldırırsenız. 2 hafta ıcınde gelicek urunlerımın arasında yerini buldurabılırım.Tüm dreambox ürünleri mevcutdur.

800 hd yi ne kadar vericeksiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.