Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende klon dreambox 800 var cihaz bootloader 70-71-72 ise usb belleğe yada hhd ye barry allen kurarak isrediğiniz son imageleri cihaza yükleyebilirsiniz cccam sorunsuz çalışıyor maddi durumu müsait olmayan tabiki klon alabilir ama durumu iyi olan orjinal alsın....
  • tum klon dreambox'larda yapilabiliyor mu bu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

tesekkurler, gule gule kullanin.

herkese teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 13 Eylül 2009; 14:03:32 >
  • Güle güle kullanın
  • bir soru daha sorsam, hangi versiyon bootloader ile geldi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DylanDog -- 13 Eylül 2009; 22:59:39 >
  • quote:

bir soru daha sorsam, hangi versiyon bootloader ile geldi acaba?

valla bize soylenen second stage 72 oldugu ama cihaz yarın elime gecerse bende bakmak isterim nasıl ogrenecegimi soylerseniz..
  • forumlardan ogrenidigime gore acilista lcd ekranda bir-iki saniye boyunca gorunen sayi bootloader versiyonuymus.
  • dm 500s alsak alibaba dan 3 5 tane daha uyguna gelir mi peki malum 90 usd civarı burda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR KIRMIZI

dm 500s alsak alibaba dan 3 5 tane daha uyguna gelir mi peki malum 90 usd civarı burda???

Zaten 140-150 TL ye satılıyor Türkiye'de...

90$ =135 TL
    Kargo, gümrük ve bozuk çıkma riskine değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: UGUR KIRMIZI

dm 500s alsak alibaba dan 3 5 tane daha uyguna gelir mi peki malum 90 usd civarı burda???

Zaten 140-150 TL ye satılıyor Türkiye'de...

90$ =135 TL
    Kargo, gümrük ve bozuk çıkma riskine değer mi?

katılıyorum. bence de değmez
  • Arkadaşlar Selam,

Son durum hakkında bilgi vereyim. Şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.:) Isınma elbette oluyor ama işlemcinin üzerine orijinalde olmayan soğutucu takmışlar. Yani orijinalden daha çok soğutuyordur herhalde.... 1. kalite, 2.kalite olayı onemli değil.Klon, klondur. Bootloder 72 !!! Butun kanalları izliyorum, HD kanallar dahil....Herhangi bir takılma donma problemim yok.

Kısaca ben memnunum.

Caution,
    Hayırlı olsun, herhangi bir sorun olursa yazarsın.!!

Syg.
    Oytun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OytunSG

Arkadaşlar Selam,

Son durum hakkında bilgi vereyim. Şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.:) Isınma elbette oluyor ama işlemcinin üzerine orijinalde olmayan soğutucu takmışlar. Yani orijinalden daha çok soğutuyordur herhalde.... 1. kalite, 2.kalite olayı onemli değil.Klon, klondur. Bootloder 72 !!! Butun kanalları izliyorum, HD kanallar dahil....Herhangi bir takılma donma problemim yok.

Kısaca ben memnunum.

Caution,

Syg.
    Oytun

teşekkürler Oytun ,benim ilk dreambox cihazım...izlenimlerim ve arada ufak sorularım ise;

*sanırım server ın vardı hd kanalları izliyorum demişsin..cunku benim henuz yok ve 2 kanal bulabildim..(teledunya hd ve hotbird teki luxe hd).ccam kurulu olmadan acılan kanal varsa soylebilirmisin...
    *evet soğutucu bendede var ve pek işe yaradıgını soyliyemem olduca ısınıyor...
    *gemini 4,40 var ve acılıştaki palmiye agacı logosunu degiştirmeyi planlıyorum
    *kanal gecişleri bende iyi fakat sd kalitesi kotu eski receiver ı ma gore..gerci sd yayın kalitesinin kotu oldugu soyleniryordu
    *kanalları tarattıktan sonra ag ayarlarını yaptım ve pc ye dreambox edit kurdum..kendime gore buketler oluşturdum..
    *flash xp kurdum ardından ama herhangi bir işlem yapmadım...
    *800 hd nin şu anki halini yedek almam gerekir mi?gerekirsede nasıl yaparım?(flash xp ile olur mu?)

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 16 Eylül 2009; 23:44:35 >

• Arkadaşlar merhaba,

Benim Dreambox 800 Hd geldi,içerisine takmak için 320 GB 2.5 inç lik Harddiskte almıştım fakat kullanım kılavuzunda diyorki üzerindeki esata bağlantısına harici bir harddisk takabilirsiniz ama dahili HD takarsanız harici HD çalışmayacaktır.

Bu demek oluyorki Harici HD ilede bu cihaz çalışacaktır.Böylece çok daha ucuza çok daha büyük HD alabiliriz.

bu konuda başka bilgisi olan varmı?

ayrıca USB Modem ile Evde WİFİ ile internete bağlanabilirmiyiz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: OytunSG

Arkadaşlar Selam,

Kısaca ben memnunum.

Caution,

Syg.
    Oytun

teşekkürler Oytun ,benim ilk dreambox cihazım...izlenimlerim ve arada ufak sorularım ise;

*sanırım server ın vardı hd kanalları izliyorum demişsin..cunku benim henuz yok ve 2 kanal bulabildim..(teledunya hd ve hotbird teki luxe hd).ccam kurulu olmadan acılan kanal varsa soylebilirmisin...
    *evet soğutucu bendede var ve pek işe yaradıgını soyliyemem olduca ısınıyor...
    *gemini 4,40 var ve acılıştaki palmiye agacı logosunu degiştirmeyi planlıyorum
    *kanal gecişleri bende iyi fakat sd kalitesi kotu eski receiver ı ma gore..gerci sd yayın kalitesinin kotu oldugu soyleniryordu
    *kanalları tarattıktan sonra ag ayarlarını yaptım ve pc ye dreambox edit kurdum..kendime gore buketler oluşturdum..
    *flash xp kurdum ardından ama herhangi bir işlem yapmadım...
    *800 hd nin şu anki halini yedek almam gerekir mi?gerekirsede nasıl yaparım?(flash xp ile olur mu?)

teşekkürler..

hd lere bakmak istiyorsan önce kendine kafana göre bir local kart al sonra cccam dünyasına katıl bütün hd lere bakarsın bu arada cihazın hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: DrBadi

Arkadaşlar merhaba,

Benim Dreambox 800 Hd geldi,içerisine takmak için 320 GB 2.5 inç lik Harddiskte almıştım fakat kullanım kılavuzunda diyorki üzerindeki esata bağlantısına harici bir harddisk takabilirsiniz ama dahili HD takarsanız harici HD çalışmayacaktır.

Bu demek oluyorki Harici HD ilede bu cihaz çalışacaktır.Böylece çok daha ucuza çok daha büyük HD alabiliriz.

bu konuda başka bilgisi olan varmı?

ayrıca USB Modem ile Evde WİFİ ile internete bağlanabilirmiyiz acaba.

dreambox lar usb modemle çalışmaz ethernet modem ister wifi olarak bağlanmak tabiki mümkün bu konu bir çok uydu forumda işlendi aldığınız cihazlar klon olduğundan secondstage 73-74 lü yazılımları flasha atmayın

• arkadaşlar bende 10adet 500s getirteyim dedim fakat gümrükte takıldı. adam ürüne receiver box yazmış fakat fatura tutarı 80$ şuanda hiçbişey yapamıyorum. geri göndermek zorunda kalcam heralde. bide ben diyarbakırdayım. istanbulda olsam gidip uğraşırdım ama elimden hiçbişey gelmiyor. yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

arkadaşlar bende 10adet 500s getirteyim dedim fakat gümrükte takıldı. adam ürüne receiver box yazmış fakat fatura tutarı 80$ şuanda hiçbişey yapamıyorum. geri göndermek zorunda kalcam heralde. bide ben diyarbakırdayım. istanbulda olsam gidip uğraşırdım ama elimden hiçbişey gelmiyor. yardımcı olabilecek varmı

1 adetten fazla aynı adrese olan kargolarda takılma riski cok oluyor evet..geçmiş olsun.
  • caution, paketi gumrukte takilan arkadasiniz ne yapti? surec cok zor ve masrafli olmamistir umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DylanDog -- 22 Eylül 2009; 21:13:04 >
  • bir soru daha, tum dm 800 sahiplerine... dreambox'larin diseqc konusunda secici oldugunu, hepsiyle calismadigini, roleli tercih edilmesi gerektigini okudum.

siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz, tavsiyeniz hangi modeldir?

bir de ozel bir lnb tavsiyeniz var mi?
  • quote:

bir soru daha, tum dm 800 sahiplerine... dreambox'larin diseqc konusunda secici oldugunu, hepsiyle calismadigini, roleli tercih edilmesi gerektigini okudum.

siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz, memnun musunuz, tavsiyeniz hangi modeldir?

bir de ozel bir lnb tavsiyeniz var mi?

bu benimde merak ettiğim bir konu bende bir yanıt bekliyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.