Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul'da DM 800HD'yi 1000 TL gibi fahiş fiyatın(Çinde 300$ olduğuna göre) altına(700'e mesela) kredi kartıyla taksitle nerden alabirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Arkadaşlar

İstanbul'da DM 800HD'yi 1000 TL gibi fahiş fiyatın(Çinde 300$ olduğuna göre) altına(700'e mesela) kredi kartıyla taksitle nerden alabirim ?

o çinde 300 dolar olanlar klon :)))

klonlar zaten 600 700 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Arkadaşlar

o çinde 300 dolar olanlar klon :)))

klonlar zaten 600 700 lira

Bende biliyorum Klon. Zaten Klon istiyorum 600-700TL'ye taksitli satan bir yer soruyorum.
  • W7K2D NİCKİ ARKADAŞA SOR.. benim yönlendirdiğimi söyle
  • TmpGenc diye bir program var, onunla istediğiniz dosyayı mvi formatına çevirip, enigma klasörü altındaki bacgrounf.mvi vs mvi uzantılı dosyaların üzerine kopyalayarak logoları değiştirebilirsiniz. bu gibi dosya yönetimi işleri için de winscp isimli programı tavsiye ederim.

forumda 550 tl'ye satan bir yerden bahsediyorlardı, taksitli 650-700'e büyük sitelerde de olması lazım.
  • Merhaba arkaşlar forumu okudum gözlerim yanıyorum artık size sormadık istedğim bi kaç şey var;
    DM 800 hd almayı düşünüyorum
    1- Klon ile orjinal arasında fark varmı 300-400 liralık fiyat farkına değermi?
    2- Apartmanda oturuyorum merkezi sistem var, merkezi sisitemden sağlıklı görüntü alabilirmiyim?

Çok teşekkür ederim
    iyi günler herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizenul

Merhaba arkaşlar forumu okudum gözlerim yanıyorum artık size sormadık istedğim bi kaç şey var;
    DM 800 hd almayı düşünüyorum
    1- Klon ile orjinal arasında fark varmı 300-400 liralık fiyat farkına değermi?
    2- Apartmanda oturuyorum merkezi sistem var, merkezi sisitemden sağlıklı görüntü alabilirmiyim?

Çok teşekkür ederim
    iyi günler herkese...

Fiyat farkına kesinlikle değer! (Ancak boot nedeniyle son çıkan image'ları yüklemekte sıkıntı çekeceğini unutma! Gerçi bu sorun barryallen ile aşılıyor!

Merkezi sistemden sağlıklı görüntü alabilirsiniz! Yinede receiver'inize inen sinyalin güçlü olduğundan emin olmalısınız!

Kolay gelsin.

• yeni dm 800 klonlar da sanırım imaj sorununu kaldırmışlar..en son image leri atabiliyorsunuz...
  • clon cihazda gemini 4.40 ile 1080p .mkv oynatılıyor..bir ara clon cihazda 1080p henuz yok deniyordu..fakat sanırm gemini 4.40 ile bu aşılmış..
  • Yeni aldığım 800HD (klon) cihazda fanla ilgili şöyle bir durum söz konusu.

Fan Eutelsat kanallarında hiç devreye girmiyor.

Eutelsat dışındaki bir uydudan bir yayın izlediğimde devreye giriyor ve sürekli çalışıyor, hangi tür yayın olursa olsun, SD/HD.

Nedeni ne olabilir? Sizde fan çalışma şekli nasıl?
  • dreambox HD nin içinden cıkan optik ses kablosunu

satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen pm..

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000
  • arkadaşımda 800hd varda kumanda çok geç işliyor ayrıca uzaktan işlemiyor bu cihazdan kaynaklanan bir sorunmu yoksa bu 800hd'lerin genelimi böyle
  • arkadaşlar dreambox 800hd isteyen varsa söylesin... fiyatı 600 tl...

japon tuner lidir... 1. sınıf ALPS tuner kullanılmıştır...
  • arkadaşlar 800 hd ve server ile birlikte almak istiyorum beylikdüzü ve çevresinde yardımcı olabilecek varmı acaba
  • hocam 550 ye bırakırım istersen dm800 hd yi... server için de yardımcı olurum
  • Kusura bakmayın biraz noob sorusu olacak ama bana açtığım başlıkta bu ürünü tavsiye ettiler ancak müstakbel eşim için Türk kanallarının izlenebilip izlenemeyeceğini söylemediler. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komagene

Kusura bakmayın biraz noob sorusu olacak ama bana açtığım başlıkta bu ürünü tavsiye ettiler ancak müstakbel eşim için Türk kanallarının izlenebilip izlenemeyeceğini söylemediler. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kardeş şifresiz kanalları diyorsan normal olarak izlersin tabi.
  • Bu 800HD nin icinde bir sim kart seklinde akilli kart mevcut ne ise yaradigini bilen varmi?

chipset yada mainboard bilgisi elinde olan paylasabilir mi?

giriste uzunca bir sure boot loading yasiyor buda normalmidir

resmini cekmis olan arkadaslarin paylasmasini rica edeceim

tabbe icine HD takmis yani kutunun vidalarini sokmus/. benim gibi merakli arkdaslar varsa
  • Benim amacım bütün Fransız ve İngiliz kanallarını izlemek. Uyducu dreambox'ı önerdi bütün şifreleri açtığı için, ancak her 6 ayda bir 150 TL ücret istiyor.
    Bunu mu önerirsiniz, yoksa Fransa'dan mı getirmeliyim cihazı tv kartıyla ? Fransız tv kartı yıllık aboneliği yaklaşık 150 TL çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

+ŞU RESMİ AÇILIŞ LOGOSU OLARAK TASARLADIM NASIL YAPABİLİRİZ

[simage]http://img25.ima geshack.us/img25/453/linuxhasyou.jpg[/simage]

arkadaşlar buyrun üstteki resmin boot logo olarak kullanmak için indirin

http://rapidshare.com/files/307316650/Linux_Boot_Logo_dm800.rar

Şurayı kontrol eder misin?
    Bende dreambox yok ama nasılsa ben buluyorum cevabını
    Sen nasıl bulamıyorsun anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.