Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İstediğiniz dreambox ürünlerini özel mesaj yolu ıle bıldırırsenız. 2 hafta ıcınde gelicek urunlerımın arasında yerini buldurabılırım.Tüm dreambox ürünleri mevcutdur.

800 hd yi ne kadar vericeksiniz ?

800HD fiyatı 600'tldir.Türkiyedeki fiyatlar ile ucurum fark vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 3 Eylül 2009; 12:44:37 >
  • quote:

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=34177336&toStyle=tm

quote:

quote:

İstediğiniz dreambox ürünlerini özel mesaj yolu ıle bıldırırsenız. 2 hafta ıcınde gelicek urunlerımın arasında yerini buldurabılırım.Tüm dreambox ürünleri mevcutdur.

800HD fiyatı 700'tldir.Türkiyedeki fiyatlar ile ucurum fark vardır

teşekkürler.yanılmıyorsam klon cihaz piyasası 700 civarı şu anda..bireysel çinden getirtmek daha mantıklı gozukuyor..

• quote:

quote:

nerden getireceksin ürüb orjinal mi olucak öyleyse pm at konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

320$'a klon hd 8000 alsam yazılım uyumsuzluğu nedeniyle elimde patlar mı?
    yabancı forumlarda klonların da çin'de orijinal db imal eden fabrikadan el altından çıktığı yazılıyor.
    şu aşamada hd 8000 almak ne derece mantıklı sizce?
    çift tuner haricinde önemli fark ne var iki model arasında?

Aynı sorundan bende muzdaribim bu işi çözsem 1 gün beklemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canelka

quote:

quote:

nerden getireceksin ürüb orjinal mi olucak öyleyse pm at konuşalım

Getirdiğim ürünler %100 Klon 1.kalite ürünlerdir.

Pm atıldı =)
  • ayni konulari merak eden baskalari da olduguna eminim, ayrica halk cin'den getirtenlerden daha cok bilgi bekliyor :)
    kimden aldilar, ne kadar zaanda geldi, memnunlar mi vs...
  • Arkadaslar selam,

Aşağıdaki firmadan getirttim. Toplam 240$ cihaz + 50 $ DHL + %4 paypal farkı toplam 302 $ a mal oldu. DHL ile 5 günde kapıma kadar getirdiler. Isınmadan dolayı kitlendiği için extradan soğutucu koymuşlar. Ben sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca ÇİN den gelen malzemeler klon malzemelerdir. Yani orijinal değil. Şu anda orijinaller 1080 Tl, klonlar da 650 TL ye satılıyor Karakoyde. Sonuç olarak Klon cihaz alacaksanız gidip 600-650 Tl bayılmayın. Kendiniz alın. Sonuçta klon satanlarda ÇİN den getirip satıyorlar. Ayrıca faturayı da 25$ kestikleri için gümrükten de rahatça geçiyor.

http://kosda.en.alibaba.com/productgrouplist-200651229/Dreambox.html

Ben burdan aldım ama alibaba.com a girip daha bir çok siteye ulaşabilirsiniz.

• tesekkurler bilgiler icin, gule gule kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OytunSG

Arkadaslar selam,

Aşağıdaki firmadan getirttim. Toplam 240$ cihaz + 50 $ DHL + %4 paypal farkı toplam 302 $ a mal oldu. DHL ile 5 günde kapıma kadar getirdiler. Isınmadan dolayı kitlendiği için extradan soğutucu koymuşlar. Ben sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca ÇİN den gelen malzemeler klon malzemelerdir. Yani orijinal değil. Şu anda orijinaller 1080 Tl, klonlar da 650 TL ye satılıyor Karakoyde. Sonuç olarak Klon cihaz alacaksanız gidip 600-650 Tl bayılmayın. Kendiniz alın. Sonuçta klon satanlarda ÇİN den getirip satıyorlar. Ayrıca faturayı da 25$ kestikleri için gümrükten de rahatça geçiyor.

Ben burdan aldım ama alibaba.com a girip daha bir çok siteye ulaşabilirsiniz.

Oytun kardeşim, verdiğin sitede bir sürü 800HD satan yer var. Sen hangisini seçtin. Tam açık adres yazar mısın?
    Teşekkürler...

• o linktekiler ayni saticinin urunleri, tahminimce farkli aramalarda ciksin diye farkli sekillerde yazilmis.

dm 8000 almayi dusunenler varsa birlikte hareket edebiliriz, cok bir indirim yapmasalar da bir-iki ekstra kopartiriz belki :)

iki tane satici buldum ama biri biraz supheli. 723 mhz ibm islemci filan yaziyor ozelliklerde.

http://www.alibaba.com/product-gs/242982103/Dreambox_8000_DVB_satellite_receiver.html
    http://www.alibaba.com/product-gs/236487928/Dreambox_8000s_dvb_s.html

• lykos pm attım.
  • arkadaşlar ben birkaç gündür dreambox 800 hd yi almak için uğraşıyorum. sonunda şunu fark ettim ürünler 1 kalite ve 2 kalite olmak üzere fiyarları da değişiyor. fiyatlar 200 ila 245 $ arasında değişiyor. ürünlerin bir kısmı eritilmiş plastik ve hurda elektronik malzemelerden yapılıyor. alırkan bunları da sormak gerekli.

ayrıca ürünlerde kullanılacsak yazılım konusunu da sorun örneğin chipset, simkart durumu vs. bilginize
    ben iki tane dm 800 hd için 420TL+60TL DHLkargo toplam 480 usd için anşaltım. pazartesş günü hesaplarına parayı gönderecğim bakalım nasıl olacak
  • doktor haberdar et bizi ürünle ilgili bilgileri burdan paylaş eline ulaşınca
  • 800HD yi kullanan arkadaşlar yazabilirlermi şu konuları

- Isınma durumu nedir ?
    - Imaj ne kullanıyorsunuz, sorun yaşıyormusunuz ?
    - Ccam performansı nasıl ?
    - Kanal geçişleri, frekan, sinyal vs olayları hakkında ne dersiniz ?
  • 800 hd alan kimseden ses cikmiyor. ya cok sorunlu oldugu icin ugrasiyorlar, ya da cok basarili tv'nin basindan kalkamiyorlar.
  • bizde 3 kişi kosda firmasından getirttik..şu anda ist ye giriş yapmış..pazartesi elimize geçer inşallah..
  • orası neresi ?

Şu anda sorunsuz yüklenen , stabil çalışan hangi imaj var klon 800HD lere ?
    CCam in tamamen sorunsuz oldugunu varsayıyorum
  • ne kadara aldiniz acaba? ayri ayri mi kargo yaptirdiniz?

oytun nickli arkadasin aldigi yer burasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DylanDog -- 12 Eylül 2009; 18:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

ne kadara aldiniz acaba? ayri ayri mi kargo yaptirdiniz?

oytun nickli arkadasin aldigi yer burasi.

290 dolar pay pal ödemeli..evet ayrı ayrı kargo...
  • tesekkurler, gule gule kullanin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.