ürün çıkacak ama ne zaman belli değil daha.8000 den önce 800 modeli çıkacakmış duyumlara göre oda hd li fiyat olarakda 8000 den daha daha uygun olacakmış
800 modeli hakkında link var mı?
Firmayla KAYA CENTER ile görüştüm, böyle bir modelimiz yok ayrıca piyasada taklit cihazlarımız var dikkatli olun dediler.
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: abu34
ürün çıkacak ama ne zaman belli değil daha.8000 den önce 800 modeli çıkacakmış duyumlara göre oda hd li fiyat olarakda 8000 den daha daha uygun olacakmış
Aynen öyle dostum...
quote:
Orjinalden alıntı: oguz096
Firmayla KAYA CENTER ile görüştüm, böyle bir modelimiz yok ayrıca piyasada taklit cihazlarımız var dikkatli olun dediler.
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: abu34
Evet beyler net bir cevap, 18 Ocak 2008 de Almanyada satışa başlıyor. 799,00 Euro. Eh bu durumda bizde bu cihaz 1.600-1.750 den aşağı olmaz.
Sn çantaci, Bahsettiğiniz net cevap nerden geldi...Paylaşırmısınız bizimle... Forumda benim gibi bu cihazı bekleyen çok arkadaşımız var.
quote:
Orjinalden alıntı: çantaci
Evet beyler net bir cevap, 18 Ocak 2008 de Almanyada satışa başlıyor. 799,00 Euro. Eh bu durumda bizde bu cihaz 1.600-1.750 den aşağı olmaz.
çantaci arkadaşım bu iyi haber ama ne kadar güvenilir yerden geliyor bu bilgi bizimle paylaşırsan sevınırız.
ya boyle urunlerı yurt dısından almak fıyat olarak daha avantajlı olur mu...mesela fransadan getırttsek ...
Pahalı bir cihazı yurt dışından almak servis, yazılım ve garanti de problem çıkartır. Türkçe dil desteği olmaz. Dreambox gelirse piyasaya yurt dışından çokta pahalı olmaz ülkemizde.
quote:
Orjinalden alıntı: xavi06 ya boyle urunlerı yurt dısından almak fıyat olarak daha avantajlı olur mu...mesela fransadan getırttsek ...
quote:
Orjinalden alıntı: oguz096
Pahalı bir cihazı yurt dışından almak servis, yazılım ve garanti de problem çıkartır. Türkçe dil desteği olmaz. Dreambox gelirse piyasaya yurt dışından çokta pahalı olmaz ülkemizde.
quote:
Orjinalden alıntı: xavi06 ya boyle urunlerı yurt dısından almak fıyat olarak daha avantajlı olur mu...mesela fransadan getırttsek ...
+1 Bence de o kadar para verdikten sonra servis garantisi çok onemli.50-100 YTL düşük olması önemli değil bence de..
arkadaşlar bıktım artık yokmu haber ne zaman geliyor offfffffff yaaaaaaa
DREAMBOX da gerçekten adı gibi DREAM oldu
Az daha sabretcez..
güzel bişeye benziyo
pahalımı bu cihaz
size soru soruyom
lordking kardeş sorduğun sorunun cevabı yok çünkü cihaz dünyanın hiç bir yerinde satışa çıkmadı o yüzden fiyatta yok tatbiyki bir rivayete göre ocak 15 den sonra almanyada çıkacakmış
tahminim 1000 euro civarında olur . +500 euro kadar da yolu var -0 euro olur
herkese selamlarr..
bugün karaköydeki karadağ elektroniğe ugradım cihazın ne zaman geleceğini ve fiyatını sordumm verieln cevapp 20 ocakta 850 euro fiytla satışa sunulucak dendi!! ama başak bir iki yere daha sordum onlarda 2-3 ayı bulurdum dedilerr....