Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar bu cihaz Türkiyeye ne zaman gelecek ?

Dostum bende cihazı bekleyenlerdenim, Ankara Kaya Center Telefonu 0312 310 20 00 ben her hafta arıyorum kesin tarih vermiyorlar.Cihaz hakkında araştırma yaptıkça beklemeye değer olduğunu daha iyi anladım.
  • bu cihaz neden bu kadar pahalı ?

görüntüyümü iyileştiriyor ?

bende goldmaster 10400 cı var

72 flat vestel crt tv var

bunu alıp takınca ne fark görücem?..
  • HD yayına hazır bi cihaz

+dreambox özellikleri işte

millet DT full paket izliyormuş
  • aman hocam dt full paket falan biras daha dikkat illegaliteye kaymayalım

sırf dt ile bitse birşey değil
  • ben dreambox 7000s kullanıyorum.. kısaca söyle anlatayım.. o sizin kulladıklarınız atari gibi bir şey.. dreambox is PC.. umarım anlaşılmıştır..

• Dreambox uydu işini bilenlerin tercihidir zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: ParadoX_

ben dreambox 7000s kullanıyorum.. kısaca söyle anlatayım.. o sizin kulladıklarınız atari gibi bir şey.. dreambox is PC.. umarım anlaşılmıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

HD yayına hazır bi cihaz

+dreambox özellikleri işte

millet DT full paket izliyormuş

Kafam karıştı ya dm 500 lerde yukarıda dediğinize dahil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Kafam karıştı ya dm 500 lerde yukarıda dediğinize dahil mi?

ayancıklı ,
    Aşağıda özellikleri olan DREAMBOX cihazı ise evet....internetin varsa paylaşım harika...

DREAMBOX DM 500 S DİJİTAL UYDU ALICISI - 250 MHz IBM PowerPC İşlemci (350 Mips)
    - Linux İşletim Sistemi
    - 1 x Smartcard okuyucu yuvası
    - V.24/RS232(C)
    - 100Mbit full duplex Ethernet
    - 2 LED durum göstergesi (Açık/Kapalı*StandBy)
    - TV ve Radyo için sınırsız kanal kapasitesi
    - Kanal değişim hızı < 1 saniyenin altında
    - Tamamen otomatik full servis tarama
    - Doğrudan paket listesi güncelleme
    - EPG (electronic program guide)
    - Çok fonksiyonlu LNB-Switch kontrolü (DiSEqC Motor)
    - Pekçok dilde OSD gösterimi (arauüz desteği ile)
    - SPDI/F dijital ses akışı (AC-3 / DTS)
    - 1 x Scart çıkışı (CVS/RGB * yazılımla tam kontrol)
    - 2 yıl garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 11 Ekim 2007; 23:40:59 >

• Dreambox 8000 hd nin ne zaman geleceği ve kaça satılacağı konusunda bir gelişme varmı?.
  • Dreambox 600 çift çanak 3 lnb 1 yıllık paylaşıma 680 ytl 10 taksit fiyat aldım iyimidir.
  • Arkadaşım o sitede fiyat şöyle 7.390 KRON oda kurda 0.2000 olduğundan kısacası 1.478.-YTL eder (BİNDÖRTYÜZYETMİŞSEKİZYENİTÜRKLİRASI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcan1953

Arkadaşım o sitede fiyat şöyle 7.390 KRON oda kurda 0.2000 olduğundan kısacası 1.478.-YTL eder (BİNDÖRTYÜZYETMİŞSEKİZYENİTÜRKLİRASI)

Arkadaşım TR ye gelsin o fiyatsa süper olur ama sanmam, piyasası 1200 € olur deniyor bekliyoruz gelsin alacak çok sırada arkadaş var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz096

quote:

Orjinalden alıntı: ozcan1953

Arkadaşım o sitede fiyat şöyle 7.390 KRON oda kurda 0.2000 olduğundan kısacası 1.478.-YTL eder (BİNDÖRTYÜZYETMİŞSEKİZYENİTÜRKLİRASI)

Arkadaşım TR ye gelsin o fiyatsa süper olur ama sanmam, piyasası 1200 € olur deniyor bekliyoruz gelsin alacak çok sırada arkadaş var.

Arkadaşım Cihaz daha piyasaya tam olarak Avrupada bile sürülmedi, Fuarlar ve tanıtım için dağıtılan cihazlar var sadece; Ülkemizde fiyatının ne olacağı belli değil şu olur bu olur demek yanlış...
  • arkadaşlar ben almanyadada buldum ama site ne kadar güvenli bilmiyorum varsa almanyada tanıdık bir deneyin isterseniz.
    http://tepem.de/DreamBox-8000-S-HD/
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar ben almanyadada buldum ama site ne kadar güvenli bilmiyorum varsa almanyada tanıdık bir deneyin isterseniz.

bu siteden alinan urunlerin, KUBA'ya gonderildigine dair bi durum var gibi geldi gozume. Yada, eski SSCB'ye mi gonderiliyor bu paralar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

quote:

arkadaşlar ben almanyadada buldum ama site ne kadar güvenli bilmiyorum varsa almanyada tanıdık bir deneyin isterseniz.

bu siteden alinan urunlerin, KUBA'ya gonderildigine dair bi durum var gibi geldi gozume. Yada, eski SSCB'ye mi gonderiliyor bu paralar?

Arkadaşlar haklısınız bir acayiplik var o sitede neyse. Ben kendi imkanlarımla yurt dışı araştırması yaptım ve bu cihazı garantisiz almak pek akıl karı değil.

Dreambox 8000 S HD pahalı bir ürün ; Pc bilmeyen için , türkçe desteği olmaması , paylaşım gibi konular yurt dışı cihazı cazip kılmıyor.

En iyisi bekleyip yetkili bayisinden almak.Servis ve teknik destek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esame -- 16 Ekim 2007; 11:18:21 >

• arkadaşlar yokmu hala getirten cihazı veye en uygun nerden bulacaz fiyat hala yüksek bir el atalım şu işe
  • Sayın denizbülent ,
    Dreambox Resmi İthalatçısı ve Dağıtıcısı Ankara'daki Kaya Center firmasıdır.Telefonu : 0 312 310 20 00
    Ben her hafta arayıp soruyorum, bıktılar benden cep numaramı aldılar haber verecekler...
    Fiyatı piyasadaki kalitesiz ve içi boş HD Uydu Alıcılardan farklı olacak inşallah abartılı bir rakam olmaz...

quote:

arkadaşlar yokmu hala getirten cihazı veye en uygun nerden bulacaz fiyat hala yüksek bir el atalım şu işe
  • sayın mngb,
    benbde almanyadan araştırtıyorum ama orda bile henüz satışa çıkmamış ama nerdeyse beklemekten fenalık geldi vazgeçmek üzereyım belki 22 kasım da cnr da uydu fuarı var belkı bır ümit orda olur diyorum bekliyorum.
  • adı gibi bir cihaz mart 2008 türkiyede olacakmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.