Şimdi Ara

DreamBOX hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir 3d led tv aldım ve uydular konusunda 0 bilgiliyim, tek bilidğim digitürk ve d smart almak istemediğim.

Bu dreambox denen alet için her kanalı çalıştırır ama illegaldir diye bir bilgim var ama kullanıcısının da çok olduğunu duydum. SD ve HD kanallarda başarılı ise direk bu cihazdan almak istiyorum, genel bir bilgi verecek, şartlarını izah edebilecek birisi var mıdır ?

Selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Basat84

Arkadaşlar selam,

Yeni bir 3d led tv aldım ve uydular konusunda 0 bilgiliyim, tek bilidğim digitürk ve d smart almak istemediğim.

Bu dreambox denen alet için her kanalı çalıştırır ama illegaldir diye bir bilgim var ama kullanıcısının da çok olduğunu duydum. SD ve HD kanallarda başarılı ise direk bu cihazdan almak istiyorum, genel bir bilgi verecek, şartlarını izah edebilecek birisi var mıdır ?

Selamlar,

kardeş dm7020 veya dm800se bakmalısın 2 cihazda süper görüntü olarak
  • Peki bu cihazları nereden almalıyız, çünkü birilerine ödeme yapmak gerekiyormuş.
  • quote:

Peki bu cihazları nereden almalıyız, çünkü birilerine ödeme yapmak gerekiyormuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_34275297/tm.htm burda cevapların hepsi var
  • quote:

Bu dreambox denen alet için her kanalı çalıştırır ama illegaldir diye bir bilgim var ama kullanıcısının da çok olduğunu duydum.
    Selamlar,

Bu dreambox denen alet her kanalı çalıştırmaz normal herkesin izledigi kanalları çalıştırır. ancak bazı yerlerden ücret karşıgı server aldıgın zaman serverde bulunan kanlları izleyebilirsin senin de dedigin gibi buda illegaldir ve dolandırılma ihtimalinde vardır
  • herkes bu foruma yönlendiriyor ama madem bu illegal bir durum, legal olan bir uydu receiver öneremez misiniz ?
  • legal olan durum digitürk d-smart ve benzeri birçok kuruluşa uyelik ile aynı anlama gelmektedir
    tabi üyelik sayısı çatıdaki uydu sayınıza eşdeğer olarak artabilir
  • quote:

herkes bu foruma yönlendiriyor ama madem bu illegal bir durum, legal olan bir uydu receiver öneremez misiniz ?

Arkadaşım linuxlu cihaz alacaksan SD yayınlar süper değil haberin olsun, birazda bilgisayar bilginin iyi olması lazım, kendini sıkarsan 15 güne kalmaz çözersin işi, biraz cihazı çökertir kanser olursun sonunda ama öğrenirsin.
    Şunu iyi aklınızda tutun bu cihazların asıl amacı (bazıları için) paylaşım oldugu için görüntü kalitesi sonra geliyor yani bu tarz cihaz alıpta sonra görüntü mükemmel değilmiş demeyin bilerek alın.
    Bakınız forumdaki serkangüzel arkadaşımız eğer birincil önceliğiniz kaliteli görüntü ise başka cihaz öneriyor. Mesela goldmaster STİ işlemcili iyi bir görüntüye sahip cihazmış ama kanal geçişi için kağnı arabası gibi diyorlar.
    Yani işiniz yabancıları paylaşmaksa Linuxlu bir cihaz görüntü kalitesi biraz arka planda olacak, ama yapmadıgı iş yok bu cihazların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 20 Şubat 2012; 4:12:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.