Şimdi Ara

Dreambox uydu alıcısından anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dreambox uydu alıcısında bi sorunum war bilgisi olan yardım ederse sewinirim ağ bağlantılarında yerel ağda gozukmuyor uydunun içeriği ftp adresinden gorebilorum ama ordan her hangi bi video izlemek istesem ilk önce makinaya indiirp açmaya çalışıo bu da uzun bi zaman gerektirio yardım edebilecek warsa lutfen

• Oyle birşey yapamazsın.
    Windows dan dreambox linux file sistemi göremezsin. O kadar geniş özelliklerde bir linux degil içindeki. uydu cihazın içinde hangi video varki izlemek istiyorsun ? Onun kapasitesi zaten kısıtlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Eylül 2009; 16:02:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Oyle birşey yapamazsın.
    Windows dan dreambox linux file sistemi göremezsin. O kadar geniş özelliklerde bir linux degil içindeki. uydu cihazın içinde hangi video varki izlemek istiyorsun ? Onun kapasitesi zaten kısıtlıdır

niye windws dan linux dosylarını göremesin? FTP ile bağlanıp cihaza bütün klasor ve dosya dizinlerini görebiliyoruz, hatta dosylar uzerinde haklarla oynama yapıp içindeki içeriği değiştirebiliyoruz. Cihazın kapasitesine gelince arkadaşta muhtemelen PVR özellikli HD takmış ldugu bir dreambox var bende oldugu gibi 7020Si yada 600, 800HD her neyse. Anlaşılan bir kanalı HD e kaydetmiş ve izlemek istiyor bunun için bunu Dreambox da izlemeye yönelik eklenti varsa kurmayı deneyin. Henüz bende cihazı yeni aldığım için henüz bu tarz birşey araştırıp bakmadım ancak Dreambox a kurulacak her hangi bir mediaplayer tarzı bir yazılım üzerinden kayıt yaptığınız yerdeki film müzik her ne ise açıp izleyebilmeniz lazım, bu konuda başarı sağlamış arkadaşlar cevap yazacaklardır.

• Arkadaş zaten ftp yapıyor. "ağ bağlantılarında yerel ağda gozukmuyor" demiş dikkat edersen. Sordugu başka birşey, dikkatli okuyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Eylül 2009; 18:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Arkadaş zaten ftp yapıyor. "ağ bağlantılarında yerel ağda gozukmuyor" demiş dikkat edersen. Sordugu başka birşey, dikkatli okuyalım

windows da ağ bağlantılarında görmek istiyorsa bir şekilde linux olan sistemde samba yüklü olması lazım. dreambox için bu tarz bir eklenti var mı yok mu bakmak lazım. sonrasında windows uzerinden bazı ayarlarla windows üzerinden linux bir makinedeki dosyaları görebilir ve erişebilir. Bunun için biraz araştırma yapılması lazım ama imkansız oldugunu sanmıyorum.

dreambox a samba kurulması ve gerekli ince ayarlar icin
    http://www.satellites.co.uk/satellite/dreambox-general/53813-samba-dreambox.html

bu da windows uzerinde linux sisteme erisim hakkında bir link
    http://www.reallylinux.com/docs/sambaserver.shtml

umarım arkadaşa yardımcı olur.

• Herkeze önce selam, dreambox üstünden pc deki filmlerimizi lan üstünden seyretme imkanı varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • Maydo dreambox alıcında hdd warsa filmi içine atıp rahatlıkla izlersin =))

arkadaşlar daha önce ağ bağlantılarında dreambox ın içeriği gözüküyordu format attıktan sonra ağ bağlantılarında çıkmıyor bunun hakkında fikri olan warsa lütfen yardımcı olsun diğer turlu kaydettiğim her hangi videoyu ftp girip once pc'e kaydedip öyle seyretmek zorunda kalıyorum bu da baya bi zaman kaybı oluyor =((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.