Şimdi Ara

DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herşey çalışıyo CD okuyo SD kart devresinin ışığı yanıyo ama görüntüyü vermiyor bende bozmaktan korkuyorum inşallah düzelir allahtan yedek cihaz CD sürücüsü bozuktu onun üstünde denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 2 tane dreamcast buldum birinin go ZZ u bozulmuş çinden getircem 2 tanesi 10$ dolar ötekisi sagl am bu hafta halledecegim ihssallah sende. Makinayi sağ sal yaparsin YouTube adamlar catir catir yapiyorlat

• Mesarato kullanıcısına yanıt
    Gözü bozuk olanlar yenileniyo da kalibrasyon olayı var çok sabır istiyor.Fiyatlar iyiymiş.

• Dreamcast i aldim 1 kol1 memory card 1 vga cevirici 100 oyun 200 tl :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun iyiymiş oyunlar orjinalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesarato

Dreamcast i aldim 1 kol1 memory card 1 vga cevirici 100 oyun 200 tl :)

nerden buldun hocam o fiyata ?
  • Ebay diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leacy6

Ebay diye tahmin ediyorum.

Yok commodore.ge.tr den aldim orda nick im mesa aradigin retro cihaz varsa bulabilirsin

• Oyunlar in bazilari direct bazilari eutopia cd ile calisiyormus yarin kargolucak arkadas

Ben dev bir dreamcast koleksiyonu buldum 300 küsür gb. onu indirmeye başladım içinde yok yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leacy6 -- 3 Eylül 2014; 11:43:45 >
  • O cok iyimisss istihami kabarrti adres gomderirsen bende indireyim benim dreamcast su an kargoda gelsin bakamm sen ne yaptin halledebildinmi sd olayini boot cd ile yola devammi etcez galiba?

Daha bakamadım boş vaktim olunca bakacağım birde çinden hazır sd adaptör sipariş verdim o daha pratik olur içini açmadan serial porttan bağlanıyor.Link veriyorum paylaştım buradan indir yalnız torrent programı kurman lazım.
    https://onedrive.live.com/redir?resid=57B51F6A7A3C0F30!211&authkey=!AMfCE9Acu-dhoJI&ithint=folder%2ctorrent
  • Ok torrent kullanicisiyim aleti cinden kaca alcan ben buldum 75$ bende cuss dedim 20 25 $ arasi olsa alinir ugrasilmaz

17,99 $ site bu.
    http://dc-sd.com/
    Ben kendimi ateşe attım sipariş verdim gelirse haber veririm alırsın.
    +4$ kargo ödeme paypal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leacy6

Ben kendimi ateşe attım sipariş verdim gelirse haber veririm alırsın.

Valla bende dun bu siteden alisvweis yapcaktim baktim site biraz bos duruyor gibi geldi vazgectimm olmadik tas bas yarar ihsallah ole olurda,alirsin aleti bu alet kac gb kadar destekliyor bilgin varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesarato -- 3 Eylül 2014; 17:22:26 >
  • Commodore.gen.tr uye olsana guzel ve hareketli yavuz g diye arkadas sifirdan atari kabini yapiyor belgesel gibi takip ediyoruzz

Üye oldum da onayı bekliyorum güzel forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesarato

Commodore.gen.tr uye olsana guzel ve hareketli yavuz g diye arkadas sifirdan atari kabini yapiyor belgesel gibi takip ediyoruzz

Bende bilmiyorum deneriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.