Şimdi Ara

DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir Dreamcast sahibi olarak kendisini çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, bir süredir araştırmasını yaptığım sd kart ile oyunları çalıştırma projemin araştırma kısmı sona erdi artık uygulamaya geçiyorum.

Burada projenin şemasını yayınlayacağım eli havya tutan herkesin yapabileceği basit bir devre şeması var.

Öncelikle linkten DreamShell 4.0 RC 2 CDI Image cd kalıbını indirip diske yazıyoruzhttp://www.dc-swat.ru/page/dreamshell/

Daha sonra resimdeki şemayı kurup dc ile bağlantısını yapıyoruz.

Proje bittikten sonra çalışıp çalışmadığını burada paylaşırım.

• Beklemedeyimm olursa bende dreamcast almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey tamam da şu dreamshell'i cd ye yazıp çalıştıramadım kafayı yemek üzereyim nerede hata yapıyorum acaba.
  • leacy6 kullanıcısına yanıt
    Çok düşük hızda yazdırıyorsunuz değil mi? 2x filan gibi.
  • prof955 kullanıcısına yanıt
    4x ile yazıyordum sonra farkettimki program öneri yapıyormuş disk inize uygun hızlar şeklinde önerisine uydum 16x yazdım çalıştı simdi sırada SD kart devresini konsola bağlamak var , yaşlandım

• Arkadaşlar benden ufak bir not SD kart ile oyun oynama deyince yanlış anlamayın gdrom sürücünüzünde çalışması şart çünkü dereamshell programını CD-R ye yazıyoruz önce programı çalıştırıyoruz daha sonra SD karttaki ISO oyunları çalıştırıyoruz.oyun çalıştıktan sonra gdrom sürücüye ihtiyacımız kalmıyor kapağı açıp durduruyoruz ve oyunun tadını çıkarmak kalıyor geriye.Gördüğüm kadarıyla SD kart seçimini class10 SDHC yapmamız gerekiyor yükleme sürelerinin canımızı sıkmaması açısından.

• Ne yaptin kardes oldumu oyunlari oynayabiliyormusun mutlu sona az birsey mi kaldi

• Mesarato kullanıcısına yanıt
    Son bir işlem kaldı SD kart devresini ana karta lehimlemek bu akşam vakit bulabilirsem yaparım.Olurda çalışırsa detaylı olarak paylaşırım.

• leacy6 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olursa youtube vıdeo atarsan sevınırım tabı vaktın olursa uzun zamandan berı dreamcast almayı dusunuyorum rival scool 2 oynamak lazım konsoldan
  • Benim hayalim Shenmue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leacy6 -- 28 Ağustos 2014; 16:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leacy6

Benim hayalim Shenmue

hocam peki internetten indirip cd çekince okumuyor mu cihaz ?
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor boot cd ile oda ya çalıştırıyor yada çalıştırmıyor çalıştırsa 10 dk sonra donmalar başlıyor bir sürü cd ziyan oldu bu yöntem daha stabil gibi görünüyor.
  • Hem stabil hem cd derdi yok 50 euro buldum bi tane almanyadan siparis ettircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesarato -- 29 Ağustos 2014; 1:19:58 >
    Mümkünse yanında orjinal oyunlarda gönderecek olan birinden al toplu alımda bol oyunlu satanlar oluyor.
  • 100 euro ya 18 tane oyun veren varda su aralar kredikartindan biraz sikintiliyimmm sen ne yaptin oldumu cihaz ?

Eve yeni geldim yarın işe gidecem yarına kaldı.
  • Tamam ihsallah olur bende sayende nasipleriniz

İnşallah sorunsuz çalışırsa tadından yenmez
    Dün montajı yaptım ekrana görüntü vermedi bir yerde hata yaptım galiba tekrar gözden geçirmem lazım.
  • Hadiya inşallah cihaza zarar vermemisindir acaba lehimlerin ters mi bagladin acaba?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.