Şimdi Ara

DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir makine daha buldum İstanbul dan 55 tl her şeyi çalışıyor görüntü vermiyormuş görüntü kablosundan olabilir dedi rf kabloymuş yani anten girişli aldım iki kol bir orijinal oyun birde çakma vmu.
  • Arkadaşlar sizlerle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum indirdiğim deramcast oyunlarını bir türlü çalıştıramıyordum bir sürü cd ziyan olmuştu bu sorunu aştım ve paylaşmak istedim.
    -Öncelikle cd ye yazacağımız oyunun cdi formatındaki disk kalıbını indiriyoruz , sonra bilgisayarımıza imgburn programını indirip kuruyoruz.

-Programı kurduktan sonra işimiz bitmiyor ilk etapta program cdi formatını tanımıyor linkten zipli dosyayı indiriyoruzhttp://1drv.ms/1rdjAmM ve içindeki dosyaları imgburn C: sürücüsündeki klasörüne atıyoruz.

-Artık program dreamcast imajlarını yazdırmaya hazır programı açıp write image file to disc seçiyoruz imaj dosyasını seçip 16X hızında yazdırıyoruz.

-16X olmasının sebebi programın uygun yazdırma hızı önerisidir kullandığınız diske uygun hızı program belirliyor buna uymanız doğru hızı seçmeniz gerekiyor. Kullanılan diske göre hız önerisi değişebilir.

Bu şekilde yazdırdığım tüm kopya oyunları çalıştırdı.

Kolay gelsin.

http://1drv.ms/1rdjAmM

• leacy6 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun sana iyi uğraşıyorsun vallahi... SD adaptör gelene kadar CD den takılmak lazım sanırım :D

SD olayının gelişmelerinide palaşırsan süper olur....
  • prof955 kullanıcısına yanıt
    Sd kart devresini kendim yapmıştım ama çalışmadı hazır sipariş verdim o gelene kadar nerede yanlış yaptığımı araştırmam lazım hazıra konmak olmaz
  • Bide rgb scart kablo yapmak lazim kirmizi beyaz sari kablo goruntusu cok kotu fiyat baktim 50 tl den asagi gelmiyor bende vga box oda goruntu cok kotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesarato -- 6 Eylül 2014; 16:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesarato kullanıcısına yanıt
    Onuda yaparız bu hızla.
    Kardeş ne yaptın geldimi aldığın cihaz sıkıntı var mı?
  • Cihazi aldim konsol+konsol+memory card+dreamcast vga box +100 oyun
    dun oyanadim biraz cihaz cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesarato -- 6 Eylül 2014; 16:40:32 >
  • Rgb kablonun resimleri var yedek goruntu kablosu olsa ps2 gri kablouu keser eklemeyle yapardim yedek kablo yyok ebay.de 50 satiliyor 50 tl ye 10 tane gri kablo alinirrr

Olayı anlayamadım kusura bakma neden kesiyorsun kabloyu
  • Dreamcast yaninda gelen kablo pasif kablo VCD görüntü kablosu gibi. Rgb kablo renk düzeyi çok canli PC monitörü görüntüsü gibi görüntü veriyor arada %80 görüntü farki var olay bu siparisvercem 2 kablo 10$ cinden gelsin.

Anladım bende bakayım.
  • Senin SD daha geldi balina

Gelmedi kabloyu nereden aldın link var mı.
  • Aliexpress dreamcast cablo yaz cikar5$

• Konuyu baştan sona hayranlıkla okudum, vallahi iyi uğraşıyorsunuz, helal olsun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dreamcast için sipariş verdiğim sd kart aparatı geldi resimlerini ekliyorum 22$ kargo dahil.Uyduruk bir sitesi vardı ama ürün geldi.

DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA DREAMCAST SD KART İLE OYUN OYNAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leacy6 -- 16 Eylül 2014; 12:00:17 >

hayırlı olsun sonuçlardan haber et
    Hayırlı olsun. Güle güle oyna, güle oynaya oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.