Şimdi Ara

dreamforum.us davetiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dreamforum.us a davetiyesi olan arkadaş pm atabilirse çok sevinirim
    Üye olabilirsem ben de dileyen arkadaşlar olursa yardımcı olmak isterim..

• Elinde davetiyesi olan arkadaşlar varsa bir adet de bana gönderirlerse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar kimsenin elinde yok mu?
  • dreamforum.us forumuna ben üyeyim, üyelerin davet yetkisi var mı? Nasıl üye yaparım sizi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

dreamforum.us forumuna ben üyeyim, üyelerin davet yetkisi var mı? Nasıl üye yaparım sizi?

Bu forumun artısını anlatırmısınız.Nedir bu forumun davetiye ile üyelik mi? olur canım..
  • peer16401 kullanıcısına yanıt
    Artısını Eksisini bilmiyorum, zamanında üye olmuşum, Daha çok uydu konularıyla alakalı bir forum, benim bildiklerim bundan ibaret...
  • Burası yeri değil fakat uyduculuk ve elektronik üzerine en iyi forum özmenadır ben bir çok bilgiyi burdan buldum ve öğrendim.Birde beleş haa şimdi burada bildiğim kadarıylada dostlarıma yardım ediyorum işte ne yaparsın beleş etin yahnisi işte...
  • ip tv ile ilgili iyi bir forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightshade

ip tv ile ilgili iyi bir forum

iptv de benim bildiğim cardsharin.us daha hızlı ve üyelik bedava sizinki davetiyeli olduğu için hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum.Lakin öylesine takılırım diyeceğim Damsız alınmadığı için bi bakıp çıkçam desem üye ederler mi?
  • Kaliteli iptv si olan bir site onun icin davetiye ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: nightshade

ip tv ile ilgili iyi bir forum

iptv de benim bildiğim cardsharin.us daha hızlı ve üyelik bedava sizinki davetiyeli olduğu için hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum.Lakin öylesine takılırım diyeceğim Damsız alınmadığı için bi bakıp çıkçam desem üye ederler mi?

Bildiğim kadarıyla bu sene ağustos ayında açıldı bu forum Önümüzdeki süreçte çok daha fazla adından söz ettireceğe benziyor
    Halen üye olamadım ama olabilirsem dileyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım

• foruma şu anda üye olunuyor.
  • Uyarı için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.