< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Ekim 2020; 12:16:58 > |
Dreamhaven -Eski Blizzard kurucusu ve Ceo'sunun yeni oyun şirketi
-
-
48 okunma var kimse düşüncesini yazmamış :) -
Ben de kesinlikle Blizzard ile "rakip" olmaya çalışacaklarını düşünmüyorum. Michael Morhaime zaten 2 yıl önce ayrılmıştı diye hatırlıyorum, rekabet etmeme anlaşması bittikten sonra Dreamhaven duyuruldu.
Ben çok daha farklı kategorilerde oyunlar geliştireceklerini düşünüyorum. -
morhaime şirketi kendi finanse ettigi icin mmo falan yapmazlar gibime geliyo. en azından ilk 3-4yıl
-
wow'a alternatif bir oyun yapsalar da oynasak. wow'u öldürmeseler de olur. wow'dan bunalınca gider oynarız.
-
Şimdi bu Activision Blizzard'ı tamamen satın mı aldı?
Aldı ise Blizzard yönetimi bunu niye yaptı?
-
Chris Metzen 'de bir şirket kurmuş ismi "Warchief"
bir kaç tane daha oyun stüdyosu kurulmuş eski Blizzard developerları tarafından bakalım ne oyunu yapabilecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ekim 2020; 16:48:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mczagaŞimdi bu Activision Blizzard'ı tamamen satın mı aldı?
Aldı ise Blizzard yönetimi bunu niye yaptı?
hocam Blizzard ı kimse satın almadı. Blizzard, vivendi games a aitdi. daha sonra vivendi games ve activision birlesme kararı aldı. sanırım 2011-12 civarında vivendi games ve activision ortaklıgı kendisini Vivendi holding den satın aldı. Yeni şirket ismini Activision-vivendi games yerine en populer isimlerden biri olan-Blizzard ı kullanmayı sectiler.
kısacası Blizzard hayatı boyunca hiç bagımsız olmadı. isimleri Chaos iken Sierra ya aitdiler diye hatırlıyorum. sonrada Blizzard a cevirdiler ismi.
Activision ve blizzard 2 ayrı olusum. ikiside Activision-Blizzard a ait. şirket ismi yanıltıyor sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X