Şimdi Ara

Dreamweaver - Asp - Data'ya resim ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar web tasarımına yeni yeni baslayan biriyim ve bir sorunu çözmek icin yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Sorun şu; dreamweaver da asp tabanlı bir site yapıyorum ve sitenin yönetici girisinden resim ekleme secenegi var ve eklenen resim access veri tabanına eklenmeli ben siteden eklenen resmi veritabanına ekleyemiyorum bilgisi olan arkdasların yardımlarını bekliyorum saygılar

• eksik birsey yazmayı unuttum resim ekleme kısmını gözat butonu ile yapmak istiyorum. yani gözat butonundan resmi sececem ve o resim access veritabanına eklenecek
  • Hemre_ öncelikle ilgilendigin icin tesekkür ederim. Ben localhost üzerinde calısıyorum henüz server a yükleme yapmadım bitiremedigim icin ve dreamweaver da recordset olusturup veritabanına kayıt yapabiliyorum ama bilgi girecek alanların hepsi text filed ben resim alanının buton olmasını(gözat) istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Özetle dreamweaver da gözat butonu ile dataya veri(resim) kaydetmek nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalone -- 1 Mayıs 2010; 2:08:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.