Şimdi Ara

dreamweaver'da video oynatımı yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amatör bir web sayfası yaptık ana sayfada 6 adet video var takribi 1Mb büyüklüğünde sayfa ilk açıldığı zaman tüm videoları yüklemeye çalışıyor bu yüzden sayfa ilk açılırken epey zaman geçiyor
    videolar sadece başla düğmesine bastığımızda yüklenmesini istiyoruz dreamweave8 kullanıyoruz nasıl bir çalışma yapalım
    www.arusserigrafi.com.tr
    Teşekkürler

• evet cidden inanılmaz geç açılıyor..action la alakalı bişey yapılıyordu ama hatırlayamadım şimdi..birileri açıklarsa çok güzel olur bende merak ettim
    --
    birde.. bu flash animasyonları neyle yaptınız??? sıfırdan macromedia flash lamı yoksa hazır bi program varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 25 Eylül 2008; 10:11:51 >
  • hocam merhaba,
    wmv dosyalarının kendiliğinden açılmaması için embed satırının içine autostart="0" yazmanız yeterli...

ancak benim kanaatimce, hareketli klibi kullanıcıya doğrudan sunmak daha işlevsel olur. bunuda ortam dosyalarınızı swf formatına çevirerek yapabilirsiniz, o zaman siteniz açılırken gecikme olmaz !! (ki zaten sitenizde flash nesneleri mevcut).

hocam birde benim sitede gözüme takılan birşey var. gerek sayfadaki gerekse flash banner daki resimlerin boyutları birbirinden farklı ve bu benim kanaatimce hoş durmuyor..

son olarak meta taglarınıza bir göz attımda...sanki bişeyler daha eklemek gerek gibi

kolay gelsin
  • Bu sitenin acilen yeniden kodlanması gerekir herşey birbirine girmiş çok karmaşık ve göz yoruyor eğer yeni başladıysanız hazır şablonları editleyerek daha sağlam bir iş çıkartabilirsiniz.
    kolay gelsin..
  • sayin madmann ve arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim
    autostart="0" problemi çözdü
    site için önerileriniz için teşekkür ederim amatörce ancak bu kadar inş zamanla düzeltebiliriz
    hayırlı günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.