Şimdi Ara

Dremel uçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün praktiker de dolanırken bu uçları gördüm. Dremelim yok ama o işi görebilecek iyi bir şarjlı tornavidam var. Bu uçlarda sanırım ona uyar. Bunları kestiğim ahşap,metal veya plastiğin üzerine düzeltme için kullanabilirmiyim acaba ?

Fiyatı da çok uygun.10 parça 4 lira .

Dremel uçları

• şarjlı tornavidalar benim bildigim düşük devirli olur bu uçları alsan bile düzeltme yapacagın alanda cok vakit harcaman gerekir bende bunlarda almıştım matkap ım var onda kullanıyorum
  • Devirin sorun olacağını sanmıyorum çünkü black&decker in en iyilerinden birtanesi. 150 liraya yakın bir para vermiştik bu yaz. 14.4 v luklardan. Ama matkap da var. Büyük,direk fişli.Ama bu şarzlıyla duvarı bile delebiliyorm.
  • bence işini cok iyi görür diye düşünüyorum bende kullanıyorum dremel ile arasında pek fark yok sadece el matkabı biraz büyük hareket sıkıntısı doguruyor eger pratikde iyiysen bi sorun yaşamazsın ;)
  • Bu uçlar Dremel gibi gücü ve torku düşük ancak deviri yüksek el aletlerinde kullanılmak üzere üretilmiştir. Normalde profesyonel bir matkap (Örneğin Metabo) gücü ve torku çok çok yüksek olmasına rağmen 2800 - 3000 devirde dönebilirken Dremel 400 Digital isimli 140 Watt'lık bir hobi el aleti böyle bir uca dakikada 5.000-33.000 devir dönü verebilmektedir. Bunun anlamı şudur; bir cihazın motorunun gücü ya da torku ne kadar yüksek dahi olsa devir sayısı düşükse üzerine takılan uc yapılmaya çalışılan işi yapmak yerine verilen enerjiyi ısıya çevirecektir. Bu da işlenen materyalin ısıya dayanıklılığına göre istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Örneğin plastik malzemelerde şekil bozuklukları yaratmak gibi.

Benim tavsiyem şartlarınız el veriyorsa bu gibi hobi işleri için Dremel'den vazgeçmemenizdir. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mflasher -- 20 Mart 2009; 3:27:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lehim havyası
    10 ay önce açıldı
    matkap kömürleri
    15 yıl önce açıldı
    Matkapla kolon/sütun delmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.