Bildirim
Einhell matkap yalpalaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mandreninde sıkıntı var oradan yalpalıyor buna yapacak bir şey yok yeni mandren alman lazım
-
Aleti daha yeni aldım hocam iade de yapabilirim. Mandrenden anlamadığım için şansıma yine böylesi denk gelir muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
einhell ürünlerin kronik sorunu maalesef
-
bir tamir yapılan yere göster istersen
-
Normalde kablolu matkabım var da bir hevesle bunu aldım daha hafif diye. Servisi de uzakta kalıyor hiç gidemem oraya kadar. En mantıklısı iade yapmak benim için.
Peki hocam bu haliyle kullansam ne olur sence? Vidalama aparatıyla değil de direkt vida ucunu takınca yalpalama yok ama vida aparatı veya uzun herhangi bir uç takınca küçük miktar yalpalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 18 Ekim 2024; 21:57:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu normal. Yani sonuçta bu işler malzemenin doğasında var yani, ha oturup cnc de işlenecek makine olur eyvallah boşluk olmaması lazım. Veya sütun matkabı olur tamam o da okey ama birkaç bin liraya aldığın matkapta süper normal bu tür şeyler. Burada önemli olan işini görüyor mu ? oturup kılavuz mu açacaksın bunla ? 2 3 tane tahta delecen işte 2 tane profil duvar falan darbeliyse o da o kadar yani, öyle ekstra çok önemli bir iş için kullanmayacaksın değil mi ?
-
hocam bende 2 tane var. birisi çakma çin mali birisi bu. çin mali göbek atıyor. einhell ise senin video da ki kadar yapiyor. Bosch ile filan karsilastirdim normal durum hocam. vidalama da sorun çıkartmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi ocaklı fırın yorumları
- philips robot süpürge yorumları kadınlar kulübü
- mekappa hangi markanın yan ürünü
- buzdolabı buzluk delinmesi tamiri
- samsung buzdolabı yorumları
- en iyi buharlı temizleyici
- en iyi blender seti
- en iyi hamur yoğurma makinesi
- en iyi saç düzleştirici
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X