123 silke angel wind aldım ama tam bakmamışım 28 gün süreliymiş.Sonradan farkettimBunu kalıcı yapmanın bi yolu var mı acil moralim cok bozuk
Malesef hocam,geçmiş olsun
poffffffben bu joy maxxxxxxxxxxxxınn diğer avatar 130 silk kalıcı coğu kiralık 123 silk hangi akla mantığa sığıyo anlamıyom ben gidim bi soğuk su içim
kiraladığınız itemleri daha ucuz fiyata satın alabilirsiniz diye bişi duymuştum bi yerde yada kendimi avutuyorum bi bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: ReD_CLIFF
kiraladığınız itemleri daha ucuz fiyata satın alabilirsiniz diye bişi duymuştum bi yerde yada kendimi avutuyorum bi bilen var mı
Alabilirsiniz diyor satın alabilirsiniz değil ve daha ucuzdan kastı kiralıyorsun işte hepsi bu. Keşke satın alınabilse almak istediğim bir dress vardı.
para tuzağı o zaman başka bişi değil dikkatlice baksam almazdım zaten yinede sağolun
geçmiş olsun 28 gün için 100 küsür silk verilmez joymax daki de hangi mantık anlamıyorum
Kulağa pek hoş gelmesede yapacağınız belli; bulunduğunuz serverda dressler diyelim 550m den gidiyorsa siz 450m ye koyacaksınız. Bir alan olur elbet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme