Bildirim
Drift aracı önerisi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam nissan silvia s13-s14 ler ile güzel drift yapılıyor. google da arat tuning özelliklerini bulursun. bunun yanında az uzmanlaşınca bmw m3-m5 vazgeçilmezin olacaktır. -
'07 Nissan Fairlady Z Version S (Z33)
Power: 535hp
Weight: 1228kg
Parts to buy:
All 3 stages of weight reduction
Window weight reduction
Carbon Hood
Chassis Reinforcement
Aero Kits (from GT Auto)
Sports ECU
All 3 stages engine tuning
Sports Intake Manifold
Racing Air Filter
Sport Exhaust Manifold
Sports Catalytic Converter
Titanium Racing Muffler
Supercharger
Twin Plate Clutch
Semi Racing Flywheel
Adjustable LSD
Carbon Drive Shaft
Fully Customizable Suspension
Comfort Soft Tires
Settings:
Ride Height: -10/-10
Spring Rate: 10.6/8.6
Dampers Extension: 7/7
Dampers Compression: 4/4
Anti-Roll Bars: 2/4
Camber angle: 3.5/0.5
Toe angle: -0.25/0.15
LSD Setting:
Initial Torque: 60
Accel Sensitivity: 60
Braking Sensitivity: 60
Brake Balance: 3/8
Downforce: 0/16
All driving aids off except ABS set to 1
-
Cevaplar için teşekkür ederim şuan 2 aracı yapmak için uğraşıyorum en kısa zamanda yaparım inşallah. -
valla pratikte olarak en uygun toyota apex varya ae 86 kasa onunla baslayabılırsın bulabılırsen .
işi kaptıktan sonra zaten modıfıye bıle yapmıyorsun örn suspansıyon ındır konfor lastik seç aracın kayganlıgına gore lsd leride sonla tamamdır yanla gıtsın kardeşim .) -
ilk önce ikinci elden bi supra rz bul 350hpye çıkar konfor orta lastiği tak bu şekilde drift yapmayı öğren arabaya alış ondan sonra aracın beygirini daha da yükseltip konfor yumuşak ile drift yap her yerde drift yapabilirsin supra ile torqu çok fazladır hiç bayılmaz , supra dışında ise silvia ve rx7 öneriyorum -
Cok yuksek bgli araclarla drift yapmak zor oluyor. Mercedes c63 misal. 900 kusur bg kontrol etmek cok zorlasiyor ama ivmelenmesi muazzam -
Son cevaplar ıcın tesekkurler suanlık mustang svt kullanıyorum 700bg'e cıkardım alıstım ama dedıgınız araclarada param olunca bakıcam,daha para kazanmanın yolunu bulamadım,para ıcın sezonluk etkınlıklerle ugrasıyorum -
B spec surucusu olusturup surucu yarissin para kazan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
B spec surucusu olusturup surucu yarissin para kazan :)
Bırazda oyle yapalım su 70 Mustang'ı almam lazım.
Tesekkurler emryrgc. -
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 2 Mayıs 2012; 20:09:43 > -
Konu güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X