Şimdi Ara

Drift Heyecanını Yaşamaya Ne Dersiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki drift yaparken araç alev alsa ya da ben kalp krizi geçirirsem ailem sigortadan ne kadar ücret alır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben binmiştim bir arkadaşın yanında, kesinlikle nfs de drift yapmaya benzemiyor, farklı bir tecrübe kesinlikle...
    Ayrıca lastikler 5-10 dakikada bitiyor, arabalar 300-500bg, tecrübeli bir pilotun yanında öyle bir araçta olmak ayrı bir konu..
    yok 5 iraya bmw kiralarım, yok 10 lira versem komşunun arabasına binerim gibi saçma yorumlara diyecek yok zaten..
    Yalnız ücretler biraz daha düşük olsa iyi olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Adex Drift Ekibi olarak kendi özel antremanlarımız ya da sezondaki yarışlarda birçok insan sağ koltuk deneyimi yaşamak istediğini belirtiyor. Biz de bu yönelik bir etkinlik gerçekliştiriyoruz. Her ne kadar Donanımhaber Üyeleri tarafından baya bi taşlansakta diğer platformlardan gelen istek ve başvurular oldukça yoğun. Ümraniye Oto Pazarının kurulduğu alan 10Bin m2 kullanıma sahip. İstanbul Park konusunda oldukça fazla zorluk var. 50 TL gibi bir rakamın çıkması mümkün olmuyor o durumda.
    Ufak bir not : Yoğun katılımcı kitlesinin istediği doğrultusunda tarih 20 Eylül olarak güncellenmiştir.

Saygılar :)

Allah muhafaza ama yan koltuga oturan biri diyelim yaralandi sakat kaldi.
    Ne olacak o durumda? Buna cevap vermemissiniz gormediniz sanirim tekrar sorayim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aslında kaza ihtimali çok düşük ancak yine de yönetim tarafından böyle bir kural konulmuş durumda. 10 bin m2 lik bir alandan söz ediyoruz antreman videolarımıza göz atabilirsiniz. Az çok siz de bunu görebilirsiniz.

Evet ama düşük bir ihtimalde olsa ihtimal dahilinde. buda geri adım atmaya sebeb oluyor.

Yinede sağolun açıklamanız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 3 Eylül 2014; 16:42:46 >
  • Daha saçma aktiviteler de gördüm. O yüzden yadırgayamıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak insanlari bu kadar aptal yerine konulabilirsldi.Sartlara bakarmisin para yatirmayan katilamzmis.Gidin baska yere tezgah kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Adex Drift Ekibi olarak kendi özel antremanlarımız ya da sezondaki yarışlarda birçok insan sağ koltuk deneyimi yaşamak istediğini belirtiyor. Biz de bu yönelik bir etkinlik gerçekliştiriyoruz. Her ne kadar Donanımhaber Üyeleri tarafından baya bi taşlansakta diğer platformlardan gelen istek ve başvurular oldukça yoğun. Ümraniye Oto Pazarının kurulduğu alan 10Bin m2 kullanıma sahip. İstanbul Park konusunda oldukça fazla zorluk var. 50 TL gibi bir rakamın çıkması mümkün olmuyor o durumda.
    Ufak bir not : Yoğun katılımcı kitlesinin istediği doğrultusunda tarih 20 Eylül olarak güncellenmiştir.

Ne olacak o durumda? Buna cevap vermemissiniz gormediniz sanirim tekrar sorayim dedim.

Etkinlik dahilindeki tüm araçlarımızda ve alanımızda güvenlik önlemleri tam. Etkinlik anında araç içinde kask kullanmak durumunda olacaksınız. Ayrıca araçlarımızda homologasyonu tam emniyet kemerleri bulunmakta. Daha detaylı bilgi için ilk mesajımda verdiğim numaradan Abbas Bey' e ulaşabilirsiniz. 12-15 yaş arasındaki dostlarımız için de aile ile birlikte katılma zorunluluğu var. Ödeme konusunda tereddütleri olan arkadaşlar var sanırım etkinliğe katılamama durumunuzu bildirmeniz durumda sorunsuzca iade alabilirsiniz.

Eren Tekin (Otomobil Dünyam) ile yaptığımız röportaj :

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Etkinlik dahilindeki tüm araçlarımızda ve alanımızda güvenlik önlemleri tam. Etkinlik anında araç içinde kask kullanmak durumunda olacaksınız. Ayrıca araçlarımızda homologasyonu tam emniyet kemerleri bulunmakta. Daha detaylı bilgi için ilk mesajımda verdiğim numaradan Abbas Bey' e ulaşabilirsiniz. 12-15 yaş arasındaki dostlarımız için de aile ile birlikte katılma zorunluluğu var. Ödeme konusunda tereddütleri olan arkadaşlar var sanırım etkinliğe katılamama durumunuzu bildirmeniz durumda sorunsuzca iade alabilirsiniz.

Eren Tekin (Otomobil Dünyam) ile yaptığımız röportaj :

Fatura fis kesiyormusunuz?

• Bide hala benim sorum yanitlanmamis.ben size guvenlik onlemi aldiniz mi demedim ki.oldu da yaralanma oldu ne olucak?

• banka mıyız la biz ?
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi Abbas Bey' e ulaşırsanız daha doğru bilgi alabilirsiniz.
    Bir rica üzerine açılmış bir konudur. Her ne kadar Adex Drift' in etkinliklerinde yer alsam da resmi bir çalışanı değilim.
    Kurum adına önemli konularda açıklama yapmam etik olmayabilir.
    Saygılar, Sevgiler :)

Edit : Tabi ki faturalandırma yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 3 Eylül 2014; 18:37:33 >
  • Bizim kullnabilcwğimiz bi etkinliğiniz olursa pm,

• adexdrift.com u inceleyebilirsiniz :)
  • Drift araçlarını görüp konuyu hızlıca terk ettim
  • Biz türk milleti olarak yan rollerin adamı değiliz ya başrolü verirsin geçeriz direksiyona yada kendi aracımda koyarım tekerin altına bir mermer , çekerim el freni boş bi alanda basar gaza deli dana gibi döner dururum gene vermem o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 3 Eylül 2014; 22:18:27 >
  • Ne gibi bir terslik gördünüz. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Ayrıca sayfamızda araçlara ait resimleri gördünüz mü ?

• zaga20 Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sizin etkinlikle guvenlik vs araclardaki eksiklikler olarak degil eminim bunlari profesyonelce karsilayabilcek altyapiyi olusturmussunuzdur ;)

Benim ki son zaman tr deki E36 lardan iyice nefret etmem sebebiyle kisisel biraz.Gerci tr sartlarinda bu bile iyi yolunuz acik olsun

• Malesef öyle bir durum var E30 lardan E36 geçmeye başlayan kitle biraz sıkıntılı genel manada :) ( düzgün insanlar elbet vardır tenzih ederim)

• Zaten bu işlerle uğraşanların takıldığı sanayi sitelerinden falan filan ordan burdan katılım olur yine 100-150 kişi toplanır diye düşünüyorum bize pek gerek kalmaz maddi açıdan :)

ARkadaş doğru söylemiş Türk insanı yan rollerin adamı değil illa biz bir deneyip bişiler yapıcaz yoksa sıkılıyoruz
  • quote:

Cevap için teşekkürler merakı olan katılabilir ama dikkatimi çeken başka birşey oldu,http://www.adexdrift.com/egitimler/ sitedeki bu kısmı inceledim ancak bana fiyatlar çok yüksek geldi. 2990 TL bir günlük bir eğitim için çok fazla değil mi? Üstelik kaza veya hasar ücretide hariç, sürekli hırpalanarak kullanılan bir aracın ben direksiyona geçtiğimde motor dağıtma ihtimali düşük değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.