Şimdi Ara

Drift Heyecanını Yaşamaya Ne Dersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh yani...Yorumlara bak. Ne olacaktı? 50 lira verip siz mi gazlayacaktınız? 50 liraya ben vereyim de sizin arabanızı yanlatayım. Yahu Manisa Sarıgöl'deki tuvaletleri boklu aquapark bile 35 lira.
  • bu cevapları yazan arkadaşlar 7 boyutlu 15 dklık sinemaya kaç para veriliyo bilmiyolar heralde. Nevar adamlar katılmak isteyene buyursun gelsin fiyatı da bu demiş.
    yakın olsam vaktim olsa sırf tanışmaya verirdim 50 tl. Teşekkürler teklif için.
  • Sanayiye gitsem bulurum ben 50 liraya 1 saat kullanmalık bmw.
    Olmadı akrabalardan tofaş buluruz benzinini atarız çoğu kişinin tanıdıklarında vardır bence arkadan itişli araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Merhaba,
    Adex Akademi bünyesinde 5 Profesyönel Drift pilotumuz ve Tosfed tarafından Homologe araçlarımız eşliğinde sağ koltukta drift heyecanını yaşamaya ne dersiniz ?
    Drift Taxi etkinliğimiz ile drift heyecanını profesyoneller ile birlikte yaşayabileceksiniz.
    Etklinlik kapsamında sağ koltuk deneyimi ve kişiye özel fotoğraf çekimi olacak.

Ücretler :
    Yetişkin : 50 TL (+16 Yaş )
    Çocuk : 25 TL ( 12-15 Yaş )

Kurallar:
    1. Etkinlik güvenlik sebebiyle seyirciye kapalıdır.
    2. Etkinlikde Adex Akademi nin pist ve alan kuralları geçerlidir.
    3. Etkinlik ücretini banka hesabına yatırmayan katılamaz. (Banka Hesabı için PM İsteyiniz )
    4. Drift taxi sırası ödeme sıralamasına göredir.
    5. Her katılımcı yanında bir kişiyle gelebilir.
    6. Katılımcılar araç yada pilot seçemezler
    7. Araçlar teknik sorunlar sebebiyle değişiklik gösterebilir.
    8. Araç sayısı katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir.

Pilot ve Araçlar:
    1.Abbas Çimen - Bmw E36 M3 V8 Swap
    2. Kemal Güvenkaya - Bmw E34 535 Turbo
    3. Volkan Arısoy - Bmw E36 325 Turbo
    4. Timur Pomak - Nissan S13 200sx
    5 Ahmet Kayadelen - Bmw E34 540 V8

Pilotlar ve araçlarımız için :https://www.facebook.com/events/578097338987717/

Daha detaylı bilgi almak isterseniz Pilot ve Eğitmenlerimiden Abbas Çimen' e ulaşabilirsiniz.
    İrtibat Telefonu : 05325610104 (Lütfen diğer konular için aramayınız)

Böyle bir etkinlik yapmanızın amacı nedir?

Saygılar...

• Ümraniye Açık Oto Pazarı'nın olduğu alanda Drift Taxi çok iddialı olmuş!

Kişi başı 75€ vererek Nurburgring Pistinde BMW F10 M5 ile drift taxi yapılıyor.. Ascari gibi pistlerde de var bu olanak.. Hani desenizki İstanbul Park'ta yapıyoruz, anlayacağım da...

Neyse, size kolay gelsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı tok satıcı ilanı gibi olmuş. Yok araba seçemessin, ona karışamazsın, bunu yapamazsin. Oraya varsak heralde iyice ezik muamelesi yaparlar.

• Adex Drift Ekibi olarak kendi özel antremanlarımız ya da sezondaki yarışlarda birçok insan sağ koltuk deneyimi yaşamak istediğini belirtiyor. Biz de bu yönelik bir etkinlik gerçekliştiriyoruz. Her ne kadar Donanımhaber Üyeleri tarafından baya bi taşlansakta diğer platformlardan gelen istek ve başvurular oldukça yoğun. Ümraniye Oto Pazarının kurulduğu alan 10Bin m2 kullanıma sahip. İstanbul Park konusunda oldukça fazla zorluk var. 50 TL gibi bir rakamın çıkması mümkün olmuyor o durumda.
    Ufak bir not : Yoğun katılımcı kitlesinin istediği doğrultusunda tarih 20 Eylül olarak güncellenmiştir.

Saygılar :)

• Yer nasıl bilemiyorum, sürücüler nasıl onu da bilemiyorum. Ama iyilerse güzel bir deneyim olabilir.

Ben Camaro ZR1 ve Caprice SS 2 aracı birlikte 8 çizerek yan yana drift yapışını izlemiştim, o sesi dinlemek ve izlemek gerçekten eğlenceli
    Ama adamlar tam profesyoneldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hahhah cok guldum dogrusu yorumlara...

Isterseniz siz benim depoyu doldurun oturun yanima asıl keyfi o zaman gorun... depoyuda ben fulliyim siz radarlari odeyin kâfi...

Drift egitimi verseniz daha cok ragbet gorurdunuz...

Zaten uzunda bir süredir eğitim veriyoruz.
    Detaylar adexdrift.com da ama rakamları görenler aç gözlü yamyamlar diyecek büyük ihtimalle

Çok pahalı değil aslında maliyeti düşündüğümüzde fiyat çok uçuk değil. 1 kişi 2.990 tl.

Ama bu dediğim şu yazıyı okuyana kadardı "Araçla meydana gelebilecek kaza veya hasarlar katılımcıya aittir." Sen drift eğitimi veriyosun meydana gelebilecek kazaları bana ödetiyosun ve kaza yapmaya çok meyilli bir iş.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi 250 tl'ye bir bmw kiralarım 1 günde bende kalır. kaskosuda var.

• Bu dh niye bu kadar sığ düşünceye sahip adam yapmis geliyorsan demiş ne abi istediğin? Kendisi klima acmaz 2lira tasarruf edicem diye adamlar 50liraya drift heyecani sunuyor.

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Aslında kaza ihtimali çok düşük ancak yine de yönetim tarafından böyle bir kural konulmuş durumda. 10 bin m2 lik bir alandan söz ediyoruz antreman videolarımıza göz atabilirsiniz. Az çok siz de bunu görebilirsiniz.

• Kim be bunlar 50 tl verseler oturmam ki arabalarina bir de ben mi vericem drift yapicaz ayagina takla atarlar kabak lastikle. Ulan memleket cakal dolmua hakkaten ya bu nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 3 Eylül 2014; 12:52:23 >
  • abi eleştirirsiniz fikriniz söylersiniz tamam da çok saçma yorumlar gelmiş be.
  • Pist neresi bagdat cadde mi?
    Kurallar gecerli de nedir?
    Secemedigim pilot bi yere patlarsa olur veya sakat kalirsam geri kalan hayatimda bana bakican mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ koltukta oturularak drift öğrenilmez.sadec tadına bakılmış olur..sadece ağzına bir miktar bal sürmüş olursun..

50 tl çok büüyük para değil..denemek isteyenler için makul bile sayılabilir..

ama banka hesabına para yatmadan piste alınmaması ve sürücüyü seçme şansı olmaması negatif etkenler..

ayrıca seyirciye kapalı olacak demişsiniz...hayırdır kapalı gişe film mi oynatıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken36

sağ koltukta oturularak drift öğrenilmez.sadec tadına bakılmış olur..sadece ağzına bir miktar bal sürmüş olursun..

ama banka hesabına para yatmadan piste alınmaması ve sürücüyü seçme şansı olmaması negatif etkenler..

ayrıca seyirciye kapalı olacak demişsiniz...hayırdır kapalı gişe film mi oynatıyorsunuz?

İnsanları söğüşlemekten başka birşey değil bana 50 tl verseler ben binmem birde biz vericekmişiz 10-15 Yaşında çocukmuyuz biz 50 tl verip sağ koltukta sap,sap oturucaz.Araçlarımız elverse zaten Forumun %70'i bu spor'u yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

sağ koltukta oturularak drift öğrenilmez.sadec tadına bakılmış olur..sadece ağzına bir miktar bal sürmüş olursun..

İnsanları söğüşlemekten başka birşey değil bana 50 tl verseler ben binmem birde biz vericekmişiz 10-15 Yaşında çocukmuyuz biz 50 tl verip sağ koltukta sap,sap oturucaz.Araçlarımız elverse zaten Forumun %70'i bu spor'u yapabilir.

Aynen hoca yan koltukta çocuk gibi oturmak bize uymaz.

Bu sporu yapmak masraflı.

• 50 liraya internet kafede 50 saat drift videosu izlersiniz. Çok da fark yok sağ koltukta oturmakla. Canınız sıkılırsa 1 el de Counter Strike atarsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Aynen hoca yan koltukta çocuk gibi oturmak bize uymaz.

Bu sporu yapmak masraflı.

Para kazanıcaz diyerek saçma sapan işlere başvuruyorlar.Açık açık yakıt paramızı sizden söğüşlemek istiyoruz demiyorlar çünkü deseler Biz ÖYle dünya yok derizBu spor'u yapıyorsan lastiğine,Yakıtına cartına curtu gözünde olmayacak yoksa biz bilmiyormuyuz drif spor'unu 7/24 Yapmayı.

• Pistimiz Pazar günleri Ümraniye Oto Pazarının kurulduğu alan.
    İlhan Bey bu sporu yıllardır icra ediyoruz zaten yakıt vb masrafları karşılamak için yapılan bir etkinlik değil. Her ay 1-2 kere zaten antremanlarımızı yapıyoruz. Ayrıca pilotlarımızın tamamı TOSFED tarafından drift lisansına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 3 Eylül 2014; 14:50:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.