Şimdi Ara

Drift Meraklıları Burada Toplanalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burası artık drift meraklılarının yeri...

Arkadaşlar ilk olarak sizi gerçek DRIFT KING ile tanıştırayım..

Keiichi Tsuchiya

Drift Meraklıları Burada Toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniperx -- 14 Şubat 2007; 13:28:35 >

• Memnun oldum Bende Kamasuki
  • linke tıkladın mı dostum. bence boşuna dalga geçiyorsun.
  • beyler bakın bu drift mevzusuyla yine başımız ağırmasın
    gençlere yanlış örnek olmaktansa buracıkta kilitleyelim konuyu gitsin isterseniz.
  • abi drift bi hastalıktır niye kapatalım ki nasıl yarışlar düzenleniyorsa. driftte normal bişe
  • şahsi görüşüm drift yapın demedik bu yüzden kilitlenmesi biraz tuhaf olur
  • doğru söyledin sadece meraklıları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Severler Sohbet Konusu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de bir sempati var bu drift işine karşı nfs serilerinde az mı yanlamaya çalıştım her şey bir yana acaip zaevk veren bir olay (tabi zevk veriyor die trafik de yapma gibi bir girişimde bulunmamak lazım !!! )
  • bende bu toyota levinlere bitiyorum muhteşem dengeli bir araç
  • http://www.youtube.com/watch?v=DpKgQ2B5TGc

El Freni İle Dönüş Dersleri Buyurun . . .
  • drfit dünyanın en zor motorsporlarından birisidir ve çok zevkli bir olay...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ringoplast

drfit dünyanın en zor motorsporlarından birisidir ve çok zevkli bir olay...

bak yukarıdakı videoyu iyi izle zamanında çok sık yaptığın şeylerden biriydi manyak herif seni sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

quote:

bak yukarıdakı videoyu iyi izle zamanında çok sık yaptığın şeylerden biriydi manyak herif seni sana

biyerden tanıdık geliyosun ama neyse

biz zamanında feleğin çemberinden geçtik çok yaptık bunları 2 şerden 4 araba eskittikvideodaki ne ki günlük sıradan sıkıcı aktivdeydi bunlar e tabi zamanla yaşlandık artık bırakalımda gençler yapsın abiinsanın mesleği otomobillerle akrobasi yapmak olunca çabuk yaşlanıyoruzgençliğinizin değerini bilin arkadaşlarel freniydi şuydu buydu asılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotary eXperimental-7 -- 16 Şubat 2007; 13:10:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

Memnun oldum Bende Kamasuki

• quote:

quote:

quote:

biz zamanında feleğin çemberinden geçtik çok yaptık bunları 2 şerden 4 araba eskittikvideodaki ne ki günlük sıradan sıkıcı aktivdeydi bunlar e tabi zamanla yaşlandık artık bırakalımda gençler yapsın abiinsanın mesleği otomobillerle akrobasi yapmak olunca çabuk yaşlanıyoruzgençliğinizin değerini bilin arkadaşlarel freniydi şuydu buydu asılın

DELIKANLI GEC NESILLERE KOTU ORNEK OLUYORSUN

• Tepsi drift konusunda sana katılıyorum gerçekten çok güzeldi. sanırım Türk icadı aksi bir durumda düşünülemez di zaten
    Ama onların yaptıklarına pek grift denemez yinede güzel icat. Ben de tokyo drifti izledikten sonra gaza geldim ama bu güne kadar el freni kullanmadığım için öğrenmem biraz uzun sürecek. öncelikle boş arazide el freni çalışmaları yapmam lazım sonra driftin d sini yapmaya başlarız. zaten biz driftin d sini yapsak yeter herhalde çünkü bu konuyu biraz araştırdım. profosyonel drift yapmak için arkadan itişli, diferansiyel kilidi olan, yeteri kadar güçlü, kalın lastiklerin kullanıldığı ve yürüyen aksamda bazı ayarların ( tekerlerin kamber açısının ayarlanması gibi) yapılmış olduğu araçlar gerekiyor. "biz driftin d sini yapsak yeter" dememin sebebi budur. bizim günlük hayatta kullandığımız araçlar ile daha fazlasını yapmak hem zor hem de riskli.

• uyarmak yeterli gelmiyor galiba.
    başına gelmedikce anlayamıycaksan bari dalga geçme...

quote:

quote:

quote:

quote:

DELIKANLI GEC NESILLERE KOTU ORNEK OLUYORSUN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.