Şimdi Ara

DRIVECLUB™ >>>DRIVECLUB BIKES>>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.908
Cevap
79
Favori
474.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorstorm'dan daha kaliteli arcade yarış oyunu yok bence. Keşke devam etseler.
  • Bana bu oyun arcade olacak ve çok tırt olacak gibi geliyor sonuçta ilk çıkış oyunu.. Umarım yanılırım da enfes oyun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Bana bu oyun arcade olacak ve çok tırt olacak gibi geliyor sonuçta ilk çıkış oyunu.. Umarım yanılırım da enfes oyun olur

Ben bu görüşe katılmıyorum, oldukça farklı bir deneyim yaşatıcak diye düşünüyorum 30.000 poligonluk bir yapım en ufak sarsıntıyı bile hissedebileceğiz. Tabi çıkış oyunu olduğu için tam kapasite PS4'ü kullanamıyıcak bu bir gerçek önümüzdeki yıllarda Playstation 4'ü ağlatan oyunlar illaki gelecektir.

• buram buram test drive unlimited 2 kokuyor oyun.. eğer tdu2 gibi devasa haritaları olucak ve free takılabiliyosak her türlü alınır.. görüntüler ps4 ilk oyunları için fena değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

buram buram test drive unlimited 2 kokuyor oyun.. eğer tdu2 gibi devasa haritaları olucak ve free takılabiliyosak her türlü alınır.. görüntüler ps4 ilk oyunları için fena değil..

fena değil derken
    ne bekliyorsunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Bana bu oyun arcade olacak ve çok tırt olacak gibi geliyor sonuçta ilk çıkış oyunu.. Umarım yanılırım da enfes oyun olur

Bir kac videosu var onu izledikten sonra banada biraz o endişeyi verdi ancak bilemiyorum daha net olan bisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

buram buram test drive unlimited 2 kokuyor oyun.. eğer tdu2 gibi devasa haritaları olucak ve free takılabiliyosak her türlü alınır.. görüntüler ps4 ilk oyunları için fena değil..

fena değil derken
    ne bekliyorsunki

ps2 den ps3 e geçişteki heyecanı :)
  • Şöyle güzel bir video yayınlasalar da o zaman coşsak. Kuru kuru resimler gitmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

fena değil derken
    ne bekliyorsunki

PS3'ün ilk oyunları iyi değildi (sonradan açıldı). PS4'ün çıkış oyunları çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

quote:

quote:

quote:

fena değil derken
    ne bekliyorsunki

PS3'ün ilk oyunları iyi değildi (sonradan açıldı). PS4'ün çıkış oyunları çok iyi.

bilmiyorum ben futbol ve araba yarışları gibi oyunlar oynadığımdan gt5 ve fifa ile geçiş yaptığım için, çığır atlamıştım şahsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 9 Mayıs 2013; 20:03:18 >

• Anlayamadığım 1 şey var neden her oyun aynı bıktık artık modifiye istiyoruz hızlı arabalrla yarışmak değil ben alıp külüstür s2000'mi onu onlarca
    dekoratifle modifiye etmek istiyorum ya çıkarın artık şöyle bi oyun
  • Gameplay gelmeli artık.Ufaktan PS4'ü de tanırız
  • Oyunda Koenigsegg ve Hennessey var dağılabilirsiniz.
  • Kasap önünde kediler gibiyiz, hem ps4 hem bu oyun aklımda. Gerçi GT6 olaydı daha iyiydi
  • Merakla beklediğim oyun motorstorm serisi çok zevkliydi umarım kat kat üstüne koymuşlardır.
  • Yeni resimler.Grafikler mükemmel gözüküyor.
     DRIVECLUB™  >>>DRIVECLUB BIKES>>>

• çok güzel gerçekten
  • Güzel olacak gibi
  • grid, forza, nfs shift, gt bu tarz çok fazla oyun var keşke wrc tarzı bir şey yapsalardı.
  • resimler patlamış ya da ben göremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.