Şimdi Ara

DRIVECLUB™ >>>DRIVECLUB BIKES>>> (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.911
Cevap
79
Favori
474.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hâlâ severek oynadığım, gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı oyunu olduğunu düşündüğüm, zamansız çıkan , geç bulup çabuk kaybettiğim (birçok dlc ye erişimim yok malesef) , gerek müthiş hız hissiyatı ve sarsıntı (bence gelmiş geçmiş açık ara en iyi hissiyata sahip), gerek ışıklandırma, gerek materyal model kalitesi, gerekse muazzam sesleri , gerekse gerçekçi bile diyemeyeceğim düzeyde gerçeğin ta kendisi harika doğal pilot animasyonlarına sahip tam bir başyapıttır.

Şu için iki seçenek var. ya mevcut fat ps5imi kırdırıp o şekilde full içeriğe ulaşacağım ya da daha ilerisi için umudumuz pc emulasyonunda. şimdilik temel oyun + birkaç dlcye kıymetli bir arkadaşım sayesinde erişebiliyorum.

Gerçekten çok sıkıntılı bir çıkış gerçekleştirmiş baya sonradan öğrendim başına gelenleri. İlk aylarda insanların bir sürü ilerlediği save leri filan silinmiş, hava olayları sonradan gelmiş. temel oyun, dlcler olmadan çok yalın kalıyor. çok sağlam güncellemeler ve dlclerle müthiş bir şahesere dönüşmüş ama satışlar konusunda hedefi karşılamayınca, gran turismonun da önüne geçmemesi adına biraz da kasıtlı yaklaşımla evolution studios u dağıtmışlar. bikes ile igilenmiyorum, bikes harici dlclere erişebilmeyi çok çok isterdim. bunları öğrendiğimden beri 2 yıldan fazladır olabildiğince fazla içerikli driveclub hesabı arıyorum. ancak bulamadım. özellikle supercharged araçları kullanabilmeyi isterdim.

keşke sony, son bir kez daha sunuculara erişme ve satın alma fırsatı verse. türlü türlü oyunlara güncellemeler tekrardan satışlar geliyor da şu başyapıtı adeta gömdüler çıkarmadılar bir daha.

• Vay be tam 12 yıl olmuş konuyu açalı. Gerçekten efsane bir oyundu. Değeri zaman geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Sony, Horizon zero dawn yerine bu oyunun remasteredını yapsaydı kimse itiraz etmezdi.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Remaster değil de ikincisi çıksın.

Dijital aldığım ilk ps4 oyunum olmuştu Driveclub. o dönem hava durumu bile yoktu hep sonradan eklendi.Grand Turismo hariç sağlam yarış oyunu lazım konsola.

• quote:

Orijinalden alıntı: efendimuhendis

Remaster değil de ikincisi çıksın.

Dijital aldığım ilk ps4 oyunum olmuştu Driveclub. o dönem hava durumu bile yoktu hep sonradan eklendi.Grand Turismo hariç sağlam yarış oyunu lazım konsola.

İkincisi falan gelmez artık. Oyunu yapan ekip, evolution studios baya uzun zaman önce dağıldı. Bir kısmı codemastersa geçti. O yüzden böyle bir oyunun devam oyunu gelme şansı %0 gibi bir şey oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bunu duyduğuma üzüldüm. Böyle firmaları hangi akla hizmet kapatıyorlar anlamış değilim.

• Driveclub gibi Days Gone da aynı akibete ugradı sony sağolsun.

Oyunun ismini unuttum. Bunlar PS4'e motorstorm tarzı bir yarış oyunu yapmışlardı. Firmaya güvendiğim için çıktığı gibi aldım. Adamlar bildiğin yarım oyun çıkartmışlardı. İade bile etmemiştim firmaya güvendiğim için. Hatalarla dolu, bitmemiş bir oyundu. Destekte vermediler.

Hatırlarım yağmur eklendi, gök gürültüsü geliyordu. Sesi yoktu. Ses sonradan eklenmişti. Sony bence desteği boşuna kesmedi.

• Bu oyunu kod ile alabiliyormuyuz ? Sony nin satıştan kaldırdığını biliyorum.

• Dayanamadım kutulu aldım henüz disk sürücüsü yok ama olsun dursun kenarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

11 versiyon ps4'ü bir aparat ile homebrew yükleyip oynayabilirsin.

• Driveclub 1.28 sürümü ile efsaneye dönüştü. ArcadeSim karışımına en güzel örnek verilecek oyun.

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.