Driveclub'ı PS4 zamanında dijital sürüm olarak satın alıp oynamıştım ancak konsolu satarken yanında PSN hesabımı da vermiştim, artık oyunun PS Store'da satışı olmadığı için dijital olarak satın almak da mümkün değil. Bugün sıfırını bularak PS5'te tekrardan oynamak üzere diskli versiyonunu satın aldım.
|
DRIVECLUB™ >>>DRIVECLUB BIKES>>> (845. sayfa)
-
-
İyi bulmuşsun. Sıfırı hak eden bir oyun.
Ben oyunu ilk çıktığı zamanlar, Plus sürümünden tam sürüme yükselterek almıştım. Buna rağmen, birkaç yıl önce baktığımda kütüphanemde kilitli duruyordu. Sanki hiç almamışım gibi. Şimdi baktığımda ise, kütüphanemde deneme sürümü çıkıyor. Onu indiriyorum, bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Drive club bende de vardı.İlk çıktığı zamanlarda almıştım ama şimdi kilitli gözüküyor kütüphanede
Oyun güncelleme aldı mı? Bir de DLC'ler olmadan bu oyunun yarısı yok maalesef, marketten kaldırılması bu açıdan da kötü.
-
Güncelleme ve dlcler yok. Bu haliyle de pek sarmıyor açıkçası GT 7 falan oynadıktan sonra. 30 fps başlı başına irrite edici. Ben Bloodborne'u da oynayamadım 30 fps diye.
-
Bazı youtube videolarda onunun ps5 4k 60 fps videolarını gösteriyor ama oyun 30 fps.Bir yamadan bahsediliyor bunun aslı nedir?
-
Kırık PS5'ler için bir çok oyunda 60 fps yaması var.
-
bu oyunun 2.eli varmı acaba bildiğiniz ?
-
Yıllar sonra PS5'e tekrar kurdum 😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke oyunun sunucusu açık olsa da eksiksiz olarak tüm araçlarla oynayabilsek ve ekranda herhangi bir hata ibaresi çıkmasa. Online oynayabilme kısmını çoktan geçtim zaten, oyunu açabildiğimize şükrediyoruz
Yazik ettiler su studyoya oyun muhtesem toparlanmisti, hepsini altin yapmak zor ve cok keyifliydi, driveclub 2yi hayal bile edemezdim cok yazik oldu :(
Tüm araçlarla oynanmıyor mu şuan? 🤔
Hangi kafayla kapattılar hala aklım almıyor cidden
Guzelim oyun gitti
Çok problem değil ancak bazı araçlar kilitli durumda hocam maalesef.
-
Hmm anladım yalnız şimdi gördüm GT7'drn daha fazla oynamışım bu oyunu
Muhtemelen GT7'de daha fazla vakit geçirmişimdir ancak Driveclub kesinlikle keyifli bir oyundu ve serinin devamı gelmeliydi.
-
Oyunun çıkış zamanını hatırlıyorsan çok dertli bir çıkış geçirdi. Gecikmişti hatta. Oyun uzun süren dlc ve yamalarla nihai versiyona ulaştı ama bu süreçte satış rakamları kötüydü. Arka planda ne oldu bilmiyorum ama sony hiç affetmedi. İpini çekti oyunun.
Ben Heavenly Sword oyununun 2. sini çok bekledim. Sony hiç affetmiyor. Satış rakamı kötü olunca ipi çekiyor. Hatta Uncherted gibi bir oyun başkasının elinde olsa 3 senede bir yeni oyun çıkar. 4 oyunda bitirdi güzelim seriyi.
-
PS4 çıkış oyunuydu ama çıkışa yetişmemişti çıkışında da eksik içeriklerle çıkmıştı ama sonrasında harika bir oyuna dönüşmüştü. Sony bazen çok erken karar veriyor gibi :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X