< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Şubat 2016; 11:13:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Şubat 2016; 11:13:44 > |
NextGen'in ilk yarış oyununa az kaldı!
|
Allahınız yok mu lan sizin, çok oyun oynadım ama ben hayatımda böyle bir grafik görmedim yemin ederim yarış yapamadım aracı durdurup grafiklere bakmaktan nextgenoğlunextgen yeminle yaşamak görmek lazım
|
PS4 un gucunu simdi gormuslerdir neler yapabilecegini bazilari atip tutuyor devamli
Arkadas hep deriz ya CGİ oyun diye alin size CGİ oyun Driveclub o nasil grafiktir nasil su efekti dir inanilmaz inanilmaz |
Aracin yonune gore suyunda yon degistirmesi
|
Bu oyuna laf edeni çamaşır gibi çitilerim hakikaten. Oyun 10. yaşına gelmiş ve hâlâ da günümüzün yarış oyunlarına taş çıkartıyor. Evolution Studios'tan kara leke gibi kalacak vebal aldı üstüne Sony. Çok yanlış yaptı bu yapımcıyı kapatarak. Motorstorm serisini de bunlar yapmıştı. Hele de Pacific Rift ve Apocalypse en kaliteli işleriydi. |
|
Bence onun için işlerinden oldular biz bu görüntüyü ps5 saklıyorduk demişlerdir.Arkadaş yağmur efekti olunca hangi yarış oyunu çıkarsa çıksın hatta araç içi görüntüsü olursa olsun oldgen gibi duruyor bu oyun karşısında.Bence Driveclub yapımcılaına destek verip 2.oyun için şu grafiklerini açık dünya ile birleştirip forza gibi..! trafik ekleselerdi NFS gibi ! hatta küçük bir kariyer modu yapıp polis falan koysalardı şuan yarış oyunları ortamını altüst etmişti...- Çünkü araç kullanımında çok ufak düzeltme yapılıp simArcade dengesini kurabilirlerdi rahatlıkla.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|