Bildirim
Driver'ı AMD'nin sitesinden mi indirecem Gigabyte'ın mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxigamer
Merhaba arkadaşlar gigabyte ati hd 4850 1gb ekran kartım var. Driver'ı gigabyte'ın sitesinden mi indirecem yoksa AMD nin sitesinden mi? şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Her zaman AMD nin sitesinden indirin.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Yönergeleri izyeyip indirebilirsiniz.
Teşekkürler Dominic -
quote:
Merhaba arkadaşlar gigabyte ati hd 4850 1gb ekran kartım var. Driver'ı gigabyte'ın sitesinden mi indirecem yoksa AMD nin sitesinden mi? şimdiden teşekkürler.
amd nin sitesinden indirebilirsin. -
AMD'nin sitesinde daha güncel versiyonu vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
quote:
Merhaba,
Her zaman AMD nin sitesinden indirin.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Yönergeleri izyeyip indirebilirsiniz.
Teşekkürler Dominic
quote:
Orijinalden alıntı: bozic
quote:
amd nin sitesinden indirebilirsin.
Teşekkür ederim indirdim ama overdrive sekmesinde kabul et'e tıklayınca sol taraftan overdrive bölümü kayboluyor.Yani oc yapamıyorum. Önceden gigabyte'ın sitesinden indirmiştim driveri sorunsuz overclock yapabiliyordum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X