Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tam tersi . Gaz fren çalışıyor ama sağ sol u nerden ayarlayacağımı bulamadım
  • şuan şapter 4e geçtim 3teki tanker durdurma olayını nasıl becerdiler durduranlar ben karşı yonden iki otobüsle tırı ve kamyonu patlattım diğer kamyonu ise

2tane a takımı adlı dizideki minibüsle patlata bildim anca

baja bölümünü tek oynayışta birinci olarak bitirdir sadece virajlarda direksyonu ters tarafa çevirip gaza yüklenin süper dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 8 Ekim 2011; 0:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

şuan şapter 4e geçtim 3teki tanker durdurma olayını nasıl becerdiler durduranlar ben karşı yonden iki otobüsle tırı ve kamyonu patlattım diğer kamyonu ise

2tane a takımı adlı dizideki minibüsle patlata bildim anca

baja bölümünü tek oynayışta birinci olarak bitirdir sadece virajlarda direksyonu ters tarafa çevirip gaza yüklenin süper dönüyor

Karşıdan gelen her aracı alıp, kafadan dalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Bende tam tersi . Gaz fren çalışıyor ama sağ sol u nerden ayarlayacağımı bulamadım

İlk başta bende de o şekildeydi bugün tekrar denedim ikisine birden basmaya başladı anlamadım herkes klavyeden oynuyor heralde
  • bu arada şapter 4 bomba tırı bölümünde hızı 60mil in altına düşürmeyin ve yerine ulaştırın yerine gelince tırdan sizi ataca sokakta bir otomobile binip kamyonunaltına girin bölüm tamamlanacak
  • @AtakaN_35 Yön tuşlarını bulamadım , sen buldunmu ? Oyunda keybord bölümünde var street left , street right diye ama game pad veya wheel bölümlerinde direksiyon ayarı yapabileceğim hiçbirşey bulamadım. Oyunun kendisindede yok direksiyonu gören bi ayar.
  • Bitirdim oyunu sonunda.
  • güzel oyun ya sevdim
  • bende de bitti, 5-6 saatlik bi ömürü var oyunun deneyin derim
  • arkadaşlar ben hem blackbox u hem normal versiyonu denedim, ikisinde de 2dk oynamadan sonra fps 60 dan 20 ye düşüyor bende, sonra esc ye basıp 1 dk kadar beklersem yeniden 2dk kadar fps 60ta seyrediyor, sonra yine donmaya başlıyor. böyle bir problemle karşılaşan ve çözümü bulabilen oldu mu?
  • challenge oyunlarında uplay diye bi bölüm var. oradaki yarışların hiçbiri açılmadı bende. "unlock through uplay" diyor, bunları açabilen var mı? nasıl yapıcaz?
  • bu oyunun direksiyon destegi olmaması gerçekten çok kotu g27ile ne güzel olurdu oysa pff niye böyle bi noktayı es geçmişler anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

arkadaşlar ben hem blackbox u hem normal versiyonu denedim, ikisinde de 2dk oynamadan sonra fps 60 dan 20 ye düşüyor bende, sonra esc ye basıp 1 dk kadar beklersem yeniden 2dk kadar fps 60ta seyrediyor, sonra yine donmaya başlıyor. böyle bir problemle karşılaşan ve çözümü bulabilen oldu mu?

arakadaşım bilgisayarının içi tozlanmış olabilir oyuna girdiğinde tüm yük işlemciye binerse bu şekil takılmalar olur bu sıcaklıkla alakalı olabilir sıcaklıkta genelde tozlanmayla alakalı olabilir oyuzden kasayı açıp toz varsa temizleyip deneyin
  • quote:

arkadaşlar ben hem blackbox u hem normal versiyonu denedim, ikisinde de 2dk oynamadan sonra fps 60 dan 20 ye düşüyor bende, sonra esc ye basıp 1 dk kadar beklersem yeniden 2dk kadar fps 60ta seyrediyor, sonra yine donmaya başlıyor. böyle bir problemle karşılaşan ve çözümü bulabilen oldu mu?
    temizleyince yazın tekrar sorun oluyormu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 10 Ekim 2011; 1:23:52 >
  • quote:

@AtakaN_35 Yön tuşlarını bulamadım , sen buldunmu ? Oyunda keybord bölümünde var street left , street right diye ama game pad veya wheel bölümlerinde direksiyon ayarı yapabileceğim hiçbirşey bulamadım. Oyunun kendisindede yok direksiyonu gören bi ayar.

Yön ayarıda yok ama direksiyonun çalışmasında herhangi bir sorun yok pedallarda var bi gariplik
  • Beyler bu oyunu manuel vites kullanmak istiyorum ama klavyede
    ayarları bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • game pad için sağ ve sol yön tuşları kullanılamıyor anladığım kadarıyla.. yabancı forumlarda da sadece logitech rumblepad2 bir sürücü linki var...
    oyunu game pad ile oynaya(ma)yan var mı acaba benden başka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 10 Ekim 2011; 20:32:27 >
  • arkadaşlar oyunda new game yapıyorum tam oyuna girecekken driver.exe çalışmayı durdurdu diye oyundan atıyor.Forumdaki çoğu şeyi yaptım en son 1.02 pack i kurdum ama fayda etmedi.
    sistem(i7-950 gtx-470amp 6gb ddr3 ram)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

quote:

arakadaşım bilgisayarının içi tozlanmış olabilir oyuna girdiğinde tüm yük işlemciye binerse bu şekil takılmalar olur bu sıcaklıkla alakalı olabilir sıcaklıkta genelde tozlanmayla alakalı olabilir oyuzden kasayı açıp toz varsa temizleyip deneyin

Bilgisayarımı 2 hafta önce serviste temizlettim, ayrıca bu oyunun dışında başka hiçbir oyunda donmuyor, sanırsam takılmadan oynamam mümkün olmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

@AtakaN_35 Yön tuşlarını bulamadım , sen buldunmu ? Oyunda keybord bölümünde var street left , street right diye ama game pad veya wheel bölümlerinde direksiyon ayarı yapabileceğim hiçbirşey bulamadım. Oyunun kendisindede yok direksiyonu gören bi ayar.

Yön ayarıda yok ama direksiyonun çalışmasında herhangi bir sorun yok pedallarda var bi gariplik

Ya nasıl olur ya. Bende gaz fren sorunsuz çalışıyor . Hiçbir problem yok ama direksiyon çalışmıyor. Sen bi nasıl çalıştırdın ? Direk tak kullan yapmadın heralde. İyi düşün bak :)

@thekeys Kimse oynayamadıki daha üzülme .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.