Hocam oyunu sildim (program files ta kalan dosyalarıyla beraber). Tekrar yükledim 1.02 patch kurdum ilacını suyunu verdim yine aynı durum Driver.exe çalışmayı durdurdu Windows7 bir ara update yapmıştı sanırım ondan sonra oldu.
arkadaşlar oyunu yükledim açmaya çalıştıgımda çalışmayı durdurdu diyor patch yaptım kürek yaptım gene aynı yokmu bi çözüm pc vista
bendede driver.exe çalışmayı durdu diyor,oysaki oyunun hikaye kısmını bitirdim ve sadece yan görevler kaldı,oraya kadar sorunsuz oynadım..yok mu bunun çözümü yaa.
oyun süper
oyun gerçekten çok güzel ben bişey sorcam haritadaki o küçük mavi görevleri tamamlamak zorunlumu? yani ana görevleri(sarı olanları) tamamlayarak chapter geçebilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: neo1209
oyun gerçekten çok güzel ben bişey sorcam haritadaki o küçük mavi görevleri tamamlamak zorunlumu? yani ana görevleri(sarı olanları) tamamlayarak chapter geçebilirmiyiz?
Geçebilirsiniz.
Driver.exe çalışmayı durdurdu sorununa çözüm var mı arkadaşlar? İlacı verildi, update yapılıp ilacı verildi, yeniden yüklenip ilacı verildi, tekrar update yapılıp ilacı verildi. Bu yöntemleri denedim fakat olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: TeufeL-07
quote:
Orijinalden alıntı: neo1209
arkadaşlar gamepad ile oynamıyormu bu oyun?
Oynanıyorda henüz kimse çözmüş değil. Kimimizin gazı freni çalışıyor , direksiyonu çalışmıyor . Kimimizin tam tersi.
Bende herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Mükemmel. Logitech F-710
Bu arada oyun bitti. ve yeniden başladım. Arabalar açılmış haliyle tekrar başladım. Hızımı alamadım valla.
beyler yükleyici genişletmek için başka bir yer seçin hatası alıyorum bir türlü çözemedim böyle bi sorunla karşılaşan var mı yardım edin lütfen
oyunu yükledim çalıştırdım hatta logitech momo racing ile oynayabiliyorum ancak sorunum oyun sırasında ekran kararıyor arkaya bakınca gayet net görüntü var ancak önümü göremiyorum.shify sırasında da bazı yerlerde kara delik benzeri birşey çıkıyor.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
5. bölümdeki bombaları etkisiz hale getirmeyi başarıyorum ama bölümü geçemiyorum bilen birisi söyleyebilirmi nasıl geçildiğini 5. TIRDAN SONRASI HASRİTADA GÖZÜKMÜYOR ÜSTELİK SADECE 2DAKKANIZ VAR
bu bölüm nasıl geçiliyor ya biri anlatabilir mi?
oyunun gamepad ayarları nasıl yapılıyor. bir türlü beceremedim??
Bu resimdeki menü nereden çıkıyor bilen var mı ben bütün oyunu bitirdim ama böyle bi şeye rastlamadım? PC.
[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Ekim 2011; 17:50:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Bu resimdeki menü nereden çıkıyor bilen var mı ben bütün oyunu bitirdim ama böyle bi şeye rastlamadım? PC.
Haritadan herhangi bir garage yerine girin.
Oyun değişiklikler ve gelişmelere rağmen genel olarak ilk Driver oyununun havasını yaşatıyor. Bu shift olayı biraz sorun yaratır diye düşünüyordum ama yakışmış oyuna. Araç sürüş dinamiği de gayet yerinde, Chillstream ile çok rahat oynanıyor. Grafikler biraz yumuşatılmış olsa göze daha çok hitap ederdi, bu haliyle fazla net ve köşeli geldi.
80/100 benim puanım.
Yeni update gelmiş.
quote:
Driver San Francisco v1.03 Update info:
- Added support for Logitech G27 Steering Wheel. - Game now supports very high screen resolutions (up to 2560*1600). - Several menu control glitches fixed. - In some rare cases players may observe FPS stutter. This is now fixed. - Fixed an issue when the game was unable to locate player’s saves if his Uplay account contained ‘.’ (dot character).
quote:
[
Bazı görevleri almak için buradan uprage yapman lazım. Uprage yapmadan bütün oyunu bitrmişsin helal olsun !
quote:
Orijinalden alıntı: ercanerten
quote:
Bazı görevleri almak için buradan uprage yapman lazım. Uprage yapmadan bütün oyunu bitrmişsin helal olsun !
Upgradeleri yapmadan oyunu %100 olarak bitirmek mümkün değil, ana hikayenin ilerlediği Tanner görevleri bitirilebilir ancak haritada mavi renkli olarak gözüken yan görevlerde bir yerden sonra yeni araçlar ve upgradeler gerekmektedir.
Arkadaşlar key account konusunda pm den yardımcı olursanız çok sevineceğim....
arkadaşlar challengeslarda bi yarış var siyah bir classicle bi kapalı park yerindesiniz ve sizden sağdaki listedeki hareketleri yapmanız isteniyor mesela bir spin 180 derece diyordu orda iki sini yapamadım biri lap biride slalom bunları bilen var mı acaba :??