Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinirfen gebericem resmen. update 2 ile sorunsuz oynuyordum. format attim simdi update 3 le kurum baslangic hatasi verdi. kaldirim tektar denesim gene ayni. update 2 yukledim gene ayni. kafayi yiyicem sorun nerde anlamadim gutti. ilerlesigim sorunsuz oynadigim oyunu simdi baslatamiyorum bilee
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

arkadaşlar challengeslarda bi yarış var siyah bir classicle bi kapalı park yerindesiniz ve sizden sağdaki listedeki hareketleri yapmanız isteniyor mesela bir spin 180 derece diyordu orda iki sini yapamadım biri lap biride slalom bunları bilen var mı acaba :??

Bu ilk oyun Driver'ın oyuna bitirmeden başlayamadığın garaj görevinin San Francisco'ya da eklenmiş hali.

Ben yıllar evvel oynamıştım oradan bildiğim kadarı ile slalom kısmında garajdaki sütunların arasında salolam yaparak tamamlıyorsun görevi. 180 derece spinde kendi etrafında 180 derece dönmek ve bir de son hızla giderken el frenine abanıp bir anda aracı geri çevirmek olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

arkadaşlar challengeslarda bi yarış var siyah bir classicle bi kapalı park yerindesiniz ve sizden sağdaki listedeki hareketleri yapmanız isteniyor mesela bir spin 180 derece diyordu orda iki sini yapamadım biri lap biride slalom bunları bilen var mı acaba :??

Bu ilk oyun Driver'ın oyuna bitirmeden başlayamadığın garaj görevinin San Francisco'ya da eklenmiş hali.

Ben yıllar evvel oynamıştım oradan bildiğim kadarı ile slalom kısmında garajdaki sütunların arasında salolam yaparak tamamlıyorsun görevi. 180 derece spinde kendi etrafında 180 derece dönmek ve bir de son hızla giderken el frenine abanıp bir anda aracı geri çevirmek olması gerek.

teşekkür ederim cevap için slalomu oyle tahmın edip bir kac kere denedım ama bir daha deneyeyim birde "lap" diye gorev var o ne olabilir ki?

• oyunda ''try out the boost'' diye bi bölüm var. ne yapmam gerrektiğini anlamadım bilen var mı? bi de gamepad le nasıl oynanıyo bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar driver san frensisco da hiç çatışma felan yok mu yani nfs gibi hep yarış felan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar driver san frensisco da hiç çatışma felan yok mu yani nfs gibi hep yarış felan mı var ?

yok dostum sadece araçla takip ve bir takım beceri felan işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

oyunda ''try out the boost'' diye bi bölüm var. ne yapmam gerrektiğini anlamadım bilen var mı? bi de gamepad le nasıl oynanıyo bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Hızlandırıcıyı (daha anlaşılır olması için nitro da diyebiliriz) kullanmanı istiyor. Sol altta boost barı var, kullandıkça azalır. Oyunun ayarlarından hangi tuşa atandığını görebilirsin.

Gamepad markan nedir? Normalde Chillstrem'i direkt hiçbirşey yapmadan tanıyor oyun.
  • ya arkadaşlar alt yazı seçeneğini bulamadım biraz ingilizce biliyorum konuşulanı değilde yazılanı anlayabiliyorum alt yazı seçeneği varda ben mi bulamadım yoksa oyunda öyle bir seçenek yok mu lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ya arkadaşlar alt yazı seçeneğini bulamadım biraz ingilizce biliyorum konuşulanı değilde yazılanı anlayabiliyorum alt yazı seçeneği varda ben mi bulamadım yoksa oyunda öyle bir seçenek yok mu lütfen yardım edin...

Options -> Languages -> Subtitles
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

oyunda ''try out the boost'' diye bi bölüm var. ne yapmam gerrektiğini anlamadım bilen var mı? bi de gamepad le nasıl oynanıyo bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Hızlandırıcıyı (daha anlaşılır olması için nitro da diyebiliriz) kullanmanı istiyor. Sol altta boost barı var, kullandıkça azalır. Oyunun ayarlarından hangi tuşa atandığını görebilirsin.

Gamepad markan nedir? Normalde Chillstrem'i direkt hiçbirşey yapmadan tanıyor oyun.

öncelikle yardımın için teşekkürler. gamepad malesef logitech değil. markası snopy. bu yüzden tanımıyo olabilir mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

öncelikle yardımın için teşekkürler. gamepad malesef logitech değil. markası snopy. bu yüzden tanımıyo olabilir mi acaba?

arkadaşım bak sana süper bir program önereceğim bunu yapacaksın ve game padini bilgisayarda oyunda tanıyacak işte sıkıdur veriyorum

adam fifa12 yazmış ama amacı başka şey olduğundan çöalışmasını sağlıyor ben minton marke game padi tanıttım oyuna

not: program betadır ful değildir telif hakkı içermez

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/09/fifa-12-gamepad-ile-oynama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 28 Ekim 2011; 20:06:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

quote:

quote:

quote:

arkadaşım bak sana süper bir program önereceğim bunu yapacaksın ve game padini bilgisayarda oyunda tanıyacak işte sıkıdur veriyorum

adam fifa12 yazmış ama amacı başka şey olduğundan çöalışmasını sağlıyor ben minton marke game padi tanıttım oyuna

not: program betadır ful değildir telif hakkı içermez

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/09/fifa-12-gamepad-ile-oynama.html

verdiğin program cidden işe yaradı. artık oynayabiliyirum. çok teşekkürler. :)

• oyunda 3500 lük dodge ram la toprak yolda sürüş süper oluyor :)) deneyen var mı ???

bu şartlarda zor takılıyorum pcde gameped alırsam evdekiler beni vurur sanırım :)
  • Klavye varken şu gamepad den ne anlıyorsunuz ya hiç anlamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ya arkadaşlar alt yazı seçeneğini bulamadım biraz ingilizce biliyorum konuşulanı değilde yazılanı anlayabiliyorum alt yazı seçeneği varda ben mi bulamadım yoksa oyunda öyle bir seçenek yok mu lütfen yardım edin...

Options -> Languages -> Subtitles

teşekkürler...
  • Oyuna belgelerimdeki ubisoft klasörünü silmeden giremiyorum. Silinceden bütün ayarlar ve save game gidiyor. Bunu silmeden nasıl girebilirim ?. Oyun simgesine tıkladığımda zaman işareti çıkıyor ama oyuna girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Oyuna belgelerimdeki ubisoft klasörünü silmeden giremiyorum. Silinceden bütün ayarlar ve save game gidiyor. Bunu silmeden nasıl girebilirim ?. Oyun simgesine tıkladığımda zaman işareti çıkıyor ama oyuna girmiyor.

ubisoft klasörünü ve ttüm alt dosyalarının salt okunur ozellıgını kaldır
  • Teşekkür ederim oldu.

Bu arada oyunu bir süre oynadıktan sonra oyunda yavaşlama oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 1 Kasım 2011; 22:59:42 >
  • Yahu ben oyunu skidrowdan indirdim.Yükledim ardından otomatik patchini yaptı . Crack yapmadan oyuna girdi.Sonradan bir aksilik çıkarmaz dimi ya (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax7baris

Yahu ben oyunu skidrowdan indirdim.Yükledim ardından otomatik patchini yaptı . Crack yapmadan oyuna girdi.Sonradan bir aksilik çıkarmaz dimi ya (=

sanırım çıkmaz

ben 1 aydır öyle oynuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.