Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda sonlardayım. Bu kırmızı Chevrolet'i alıyoruz ve gidiyoruz yollar kapalı poliisle körüden geçtikten sonra tam bir olay gerçekleşiyor diyorken crash hatasıyla oyundan atıyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

Edit: Bir önceki sayfada update ile çözüldüğüü yazmış arkadaşlar ki ben de update indiriyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 11 Ekim 2011; 8:07:03 >
  • oyunu direksiyonla oynamak gamepad keyfini vermez diye tahmin ediyorum; cunku simulasyon yerine tamamen arcade sonucta; hatta eski oyunlari hatirlayacak olursaniz klavye ile cok daha rahat oynaniyor. ben xbox controller ile oynuyorum; sorunsuz calisiyor.
  • bilgi sayar ne için var arkadaşlar neden aldılar bilgisayarı oyun oynamak için aldılarsa konsol alabilirlerdi gamepadle oynamak için bilgisayar klavyeyle oynamak için çok müsaittir diğerlerinede izin verir ancak klavyeden kullandığınız kadar usta kullanamazsınız gamepad ve direksyondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

Beyler bu oyunu manuel vites kullanmak istiyorum ama klavyede
    ayarları bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

manuel vites kullanan var mı klavye üzerinde ?
  • Oyunu bu gün indirip kurdum. Kurulumda ilkin bir sorun yaşadım crack dosyasını güvenlik programım bir dosyasını kopyalamama izin vermedi ben de crack dosyasını netten ayrıca rar olarak bulup rar dosyasını oyunun içinde açtım da bunu atlattım hele şükür.

Oyun genel manada en üst grafiker açıkken oynadım bana mısın demedi akıcı oynuyor hiç takılma yapmadı.

Eski Driver oyununu oynayan ve ruhunu bilen biri için fazla polülist geldi. Özellikle tipler çok yakışıklı veya güzel seçilmiş, şehir çok havalı, arabalar gıcır filan falan. İlk bölümdeki polis memurları bile biri kadın biri erkek, manken gibi seçilmiş. Sokaktaki insanların kaçışma şekli fena halde Midtown Madness havası veriyor. Oyun bir kült olmaktan çok eğlencelik olmuş, bu da iyi aslında. Yollar geniş ve arabaların genel manada fiziksel tepkisi iyi, asla GTA4 kadar güzel salınmıyor ve tepki vermiyorlar biraz odun ve fazlasıyla da sağlamlar ama caddeler boyu gezip dolaşmak ve bir çok araba ile fazlasıyla aksiyona girmek için hiç de fena sayılmaz. Klasik model arabalara öncelik vermesi yerinde olmuş ama insanın gönlü hala ilk Driver oyunundaki 70'lerin Amerikasındaki sokak ve öyküyü özlüyor. Bu hali ile her bünyeye şerbet olmuş, bu da gerekli, tadımlık ve eğlencelik. Çevre grafikleri ise sadece yeterli asla GTA olamaz.

NFS Run'ın bu oyunu regale etmesini bekliyoruz şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Ekim 2011; 14:22:48 >

• Oyunun bi yerden bulduğum save dosyası ile karıştırırken ekstra açılan bölümlerde bu oyunun ilk oyunun oynayan kişiler için büyük bir sürpriz var:) İlk Driver oyunundaki bazı bölümler ve arabalar neredeyse aynı şekilde yeni grafiklerle oynama şansına erdiriyor bizi. Harika bir nostalji, eski 70'lerin otomobilleri ile dolu sokaklarda o eski oyundaki sahneleri tekrar tekrar oynamanın tadını sadece bu oyunu sevenler bilir. Muhakkak deneyin:) Müthiş.

Sırf Challenges bölümleri toplanıp ayrı bir oyun olarak bile satılabilirmiş:)))

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU]

http://youtu.be/IN8b6MpXFl0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Ekim 2011; 14:21:36 >

• X360, PS3 için Cadillac El Dorado San Francisco Driver'a yeni arabalar.

http://www.uyxgames.com/cadillac-el-dorado-san-francisco-driver-free-for-x360-ps3/

• garip bir sorunla karşı karşıyayım bugün 11.10 -2 (RAGE DRİVER)kurdum bugün yalnız driver san fransisco ya girerken oyun açılmadan desteklenmeyen mod tavsiye edilen mod 1920-1080 60 hz uyarısı veriyor işin ilginci oyun zaten o çözünürlüğe ayarlı şimdiye kadar 11.9 ile öyle oynadım monitörün desteklediği çözünürlükte o zaten oyunun config dosyalarına girdim değişiklik olmuş mu diye orada da 1920-1080 gözüküyor aygıt yöneticisinden eski sürücüye dön dedim ekran bir karardı sonra düzeldi oyuna tekrar girdiğimde sorunsuz çalıştı ama catalyst control center da hala 11.10 gözüküyor sürücü sürümü ne iş anlamadım
  • Driver – San Francisco: Unlockable Movie Scene Challenges

For every 10 Movie Tokens you gather, you get to unlock a movie scene challenge inspired by car chases in famous movies. The challenges are made in the Garage. There are total of 130 tokens in the game. See the list below to find the amount of tokens needed to unlock these classic car chase scene challenges. You will also see the car you’ll get for the chase

Unlockable How to Unlock

Blues Brothers, 1974 Dodge Monaco Gather 50 Movie Tokens
    Bullitt, 1968 Ford Mustang GT Fastback Gather 30 Movie Tokens
    Cannonball Run, 1978 Lamborghini Countach LP400S Gather 60 Movie Tokens
    Dukes of Hazard, 1969 Dodge Charger R/T Gather 70 Movie Tokens
    Gone In 60 Seconds, 1973 Ford Mustang Mach I Gather 10 Movie Tokens
    Redline, 2011 McLaren MP4-12C Gather 100 Movie Tokens
    Smokey & The Bandit, 1977 Pontiac TransAm Firebird Gather 110 Movie Tokens

Starsky & Hutch, 1974 Dodge Monaco Cop Gather 20 Movie Tokens
    Test Drive, 1987 RUF CT-R Yellow Bird Gather 120 Movie Tokens
    The Driver, 1965 Chevrolet S-10 Gather 90 Movie Tokens
    The French Connection, 1971 Pontiac LeMans Gather 40 Movie Tokens
    The Italian Job, 1972 Lamborghini Miura Gather All Movie Tokens
    Vanishing Point, 1970 Dodge Challenger R/T Gather All Movie Tokens

----------------------------------------------------------------------------------

"Blast From The Past" challenge

Unlock the 1983 DeLorean DMC-12, then drive it 88 mph to unlock the "Blast From The Past" challenge. The challenge is a 1971 Pontiac LeMans in the Garage level from the original Driver.

Movie scene challenges

Collect the indicated number of Movie Tokens to unlock the corresponding challenge in the garage:

Blues Brothers, 1974 Dodge Monaco: 50
    Bullitt, 1968 Ford Mustang GT Fastback: 30
    Cannonball Run, 1978 Lamborghini Countach LP400S: 60
    Dukes of Hazard, 1969 Dodge Charger R/T: 70
    Gone In 60 Seconds, 1973 Ford Mustang Mach I: 10
    Redline, 2011 McLaren MP4-12C: 100
    Smokey & The Bandit, 1977 Pontiac TransAm Firebird: 110
    Starsky & Hutch, 1974 Dodge Monaco Cop: 20
    Test Drive, 1987 RUF CT-R Yellow Bird: 120
    The Driver, 1965 Chevrolet S-10: 90
    The French Connection, 1971 Pontiac LeMans: 40
    The Italian Job, 1972 Lamborghini Miura: All Movie Tokens
    Vanishing Point, 1970 Dodge Challenger R/T: 80

Bonus vehicles

Successfully complete the indicated task to unlock the corresponding vehicle for purchase at a garage:

1956 Chevrolet Bel Air: Successfully complete Open Race Activity 2.
    1963 Aston Martin DB5: Successfully complete Smash Activity 3.
    1965 Alfa Romeo Giulia T2: Successfully complete Adrenaline Activity 4.
    1966 Jaguar E-Type: Successfully complete Adrenaline Activity 3.
    1967 Shelby GT500 Fastback: Successfully complete Sprint Activity 9.
    1968 Ford Mustang GT Fastback: Successfully complete Sprint Activity 8.
    1970 Dodge Challenger R/T: Successfully complete the Story mode.
    1970 Oldsmobile Cutlass 4-4-2: Successfully complete Sprint Activity 2.
    1970 Oldsmobile Vista Cruiser: Purchase the Presidio garage.
    1970 Pontiac GTO The Judge: Successfully complete Sprint Activity 4.
    1971 Pontiac LeMans: Successfully complete Sprint Activity 7.
    1972 Lamborghini Jalpa: Successfully complete Speed Trap Activity 1.
    1972 Lamborghini Miura: Successfully complete Smash Activity 4.
    1974 Dodge Monaco: Successfully complete Sprint Activity 2.
    1974 Ford Gran Torino: Purchase the first garage.
    1977 Pontiac Firebird TRANS AM: Successfully complete Sprint Activity 3.
    1978 Lamborghini Countach LP400S: Successfully complete Speed Trap Activity 3.
    1983 DeLorean DMC-12: Successfully complete Sprint Activity 1.
    1983 GMC Vandura: Successfully complete Smash Activity 2.
    1984 Y.A.R.E. Buggy: Successfully complete Pursuit Activity 3.
    1986 Chevrolet Camaro Z28 IROC-Z: Successfully complete Sprint Activity 5.
    1988 Jeep Wrangler Softtop: Successfully complete Relay Race Activity 1.
    1994 Lamborghini Diablo VT: Successfully complete Race Takedown Activity 5.
    1998 Nissan Skyline GT-R R33 R-Drive: Successfully complete Race Takedown Activity 2.
    1999 Ford Crown Victora BAPD Police Cruiser: Successfully complete Getaway Activity 1.
    1999 Ford Crown Victoria: Purchase the first garage.
    2006 Chevrolet Impala: Purchase the Downtown garage.
    2007 Dodge Charger SRT-8 BAPD Police Interceptor: Successfully complete Getaway Activity 3.
    2007 Lamborghini Murcielago LP640: Purchase the Lighthouse Bay garage.
    2008 Ford Mustang GT Convertible: Successfully complete Team Race Activity 1.
    2009 Dodge Viper SRT-10 ACR: Successfully complete Team Race Activity 2.
    2009 Fiat 500 Abarth: Successfully complete Open Race Activity 1.
    2009 Hummer H3-X: Successfully complete Race Takedown Activity 3.
    2009 Lamborghini Gallardo LP560-4V: Successfully complete Team Race Activity 5.
    2009 Pagani Zonda STS Cinque: Successfully complete Pursuit Activity 4.
    2009 Volkswagen Scirocco RallySport: Successfully complete Open Race Activity 3.
    2010 Alfa Romeo Giulietta: Successfully complete Race Activity 2.
    2010 Audi Q7 4.2 FSI Quattro: Successfully complete Team Race Activity 4.
    2010 Cadillac DTS: Purchase the first garage.
    2010 Cadillac Escalade BAPD Rhino: Successfully complete Getaway Activity 2.
    2010 Chevrolet Camaro SS: Successfully complete Race Takedown Activity 1.
    2010 Chevrolet Corvette ZR-1 BAPD Highway Police: Successfully complete Getaway Activity 4.
    2010 RUF RK Coupe: Successfully complete Team Race Activity 3.
    2010 Shelby GT500: Successfully complete Race Activity 3.
    2011 Camion Firefighter 505: Successfully complete Firefighter Activity 1.
    2011 Camion Firefighter A.E.R.V.: Successfully complete all Firefigher Activities.
    2011 Van Doorn Atlus 3.8L Cash Transport: Successfully complete Shift Protect Activity 2.
    2011 Van Doorn Atlus 3.8L Prison Transport: Successfully complete Shift Protect Activity 1.

Achievements
    Accomplish the indicated achievement to get the corresponding number of Gamerscore points:

Drivers Ed. (10 points): Complete the Prologue.
    Back on the Road (10 points): Complete Chapter 1.
    Eyes on the City (20 points): Complete Chapter 2.
    Against the Odds (20 points): Complete Chapter 3.
    Now You See Me... (30 points): Complete Chapter 4.
    Deep Cover (30 points): Complete Chapter 5.
    Another Perspective (40 points): Complete Chapter 6.
    The Truth (40 points): Complete Chapter 7.
    Survivor (50 points): Complete Chapter 8.
    End of the Road (50 points): Complete the Story.
    Initiate (15 points): Reach Multiplayer Level 5 (Public).
    Veteran (30 points): Reach Multiplayer Level 20 (Public).
    Master (75 points): Reach Multiplayer Level 38 (Public).
    Air Rage (15 points): Spin out 10 Vehicles with Impulse (Public).
    Connoisseur (15 points): Swap or Spawn into 20 Unique Vehicles (Public).
    Professional Racer (15 points): Place in the top 3 in Classic Race 10 times (Public).
    Picking Up the Pace (15 points): Place in the top 3 in Sprint GP 10 times (Public).
    Round and Round You Go (15 points): Place in the top 3 in Shift Race 10 times (Public).
    Carry the Team (15 points): Score 10 times in Capture the Flag (Public).
    Pass the Torch (15 points): Carry the Torch for 20s, 25 times in Relay Race (Public).
    Relentless Assault (15 points): Successfully attack the base 10 times in Blitz (Public).
    Tag, You're It! (15 points): Keep the Tag for 10s, 50 times in Tag (Public).
    Getting Away With It (15 points): Reach 25 drop-off locations in Takedown (Public).
    I'm On Fire! (15 points): Stay in both trails for 30s in Trailblazer (Public).
    Stay With the Pack (15 points): Score 1000 gates in Checkpoint/Team Rush (Online).
    The Challenger (5 points): Beat the Target Time/Score on any Challenge.
    Fan Service (10 points): Complete the 'Blast from the Past' Challenge.
    Lights, Camera, Action! (5 points): Unlock a Movie Challenge.
    Cut! Print It! (15 points): Unlock 6 Movie Challenges.
    That's a Wrap! (30 points): Unlock all 13 Movie Challenges.
    Active! (5 points): Complete an Activity.
    Hyperactive! (15 points): Complete 25 Activities.
    Radioactive! (30 points): Complete 50 Activities.
    We Dare You... (5 points): Complete a Dare.
    We Double Dare You... (15 points): Complete 40 Dares.
    Master Driver (30 points): Complete all 80 Dares.
    Are You Insured? (5 points): Buy your first Vehicle.
    Car Nut (15 points): Buy 50 Vehicles.
    Petrolhead (30 points): Buy all of the Vehicles from the Garage.
    First Time Buyer (5 points): Buy your first Garage.
    Keys to the City (15 points): Buy all of the Garages in the City.
    Tricked Out (15 points): Buy all of the Upgrades from the Garage.
    Hey Big Spender! (30 points): Spend 5,000,000 WP.
    This Can't Be Real (5 points): Complete the Shift Tutorial.
    Shift Happens (30 points): Shift 1000 Times (Story/Online).
    Due for a Service (30 points): Drive over 1000 miles (~1610 km) (Story/Online).
    Cops & Robbers (30 points): Complete 30 Freedrive Cop Chases.
    Ramped Up! (10 points): Complete a Getaway Activity in a Car Transporter.
    Lombard Streak (10 points): Drive down Lombard Street, no collisions, over 20mph (Story).
    Show Off! (5 points): Perform a 250m Drift or Jump (Story/Online).

• bişeyleri açıklamayı bırakta millet zevk alarak oynasın ben şapter 5teyim şuan ve zevkle oynuyorum

ayrıca bu oyunu bitirenlere unreal tournament motoruna sahip off road driver ı tavsiye ederim off road dan hoşlannalar için süper oyun inanılmaz gerçekçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

bişeyleri açıklamayı bırakta millet zevk alarak oynasın ben şapter 5teyim şuan ve zevkle oynuyorum

ayrıca bu oyunu bitirenlere unreal tournament motoruna sahip off road driver ı tavsiye ederim off road dan hoşlannalar için süper oyun inanılmaz gerçekçi

Valla doğru diyosun ama ne yapayım, yıllar evvel aralıksız günlerce ilk Driver'ı oynayan sen olsaydın bu oyundaki o bölümlerin ne anlama geldiğini bilirdin ve içindeki ister istemez ortaya dökerdin vallahi. Bu yüzren oyuna dahir ne biliyorsan ne okuduysam döktürmüşüm, kusura bakmayın, ama bunlar bilmeyenleri daha fazla gaza getiriyordur umarım.

Bu arada Challenges bölümlerinde bir sonraki bölüme geçmek için toplanan Movie Tokens'in tamamımı bulabileceğimiz bir harita yok mu acaba, hem yarışıp hem bu tokenleri toplamak bayağı kazık iş. Bazıları ise o kadar yükseğe konmuş ki uçarak mı alacağız anlamak güç!

Bi tün bölümleri açabilmiş bir save dosyasına hala rastlamadım:( Challenges bölümlerinde tam bir klasik Driver gizli...

• Oyunu bitirdim. Çok ani bitti yahu. Tam kendimi kaptırmıştım chase işine ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Oyunu bitirdim. Çok ani bitti yahu. Tam kendimi kaptırmıştım chase işine ama

Challenges bölümlerini açabilen var mı tamamını ama, save dosyası koyabilen arkadaşa minnet ediceğim, iş güçten tamamını bitirmeme imkan yok en azından arabaları sokakları inceleyeyim yeter bana:(
  • o bölümler oynadıkça açılıyorda ben 5. bölümdeki bombaları etkisiz hale getirmeyi başarıyorum ama bölümü geçemiyorum bilen birisi söyleyebilirmi nasıl geçildiğini 5. TIRDAN SONRASI HASRİTADA GÖZÜKMÜYOR ÜSTELİK SADECE 2DAKKANIZ VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 13 Ekim 2011; 15:11:27 >
  • Challenges bölümleri aslında bitirdikçe açılmıyor, movie tokens leri topladıkça açılıyor. Her bölümün başında kaç tane tokken toplarsanız açılacağı yazıyor. Bu tokenler her bölümde yollara konmuş. Haritada görünmüyor illa ki ya yarış içinde görüyorsunuz ya da şehri dolaşırken.

Ama şöyle bi durum var bazı tokenler çok yukarıda, o arabanın oraya zıplayamayacağı çok kesin, oysa bi başka challenge bölümünde haritanın oraya başka araba ile gelip zıplayıp o tokeni alabiliyorsunuz ve yine toplanan tokken hesabına yazılıp bi sonraki açabilmeniz mümkün.

sorun sadece o kadar çok tokene ihtiyaç var ki sona doğru, bayağı meşakatli iş onları bulmak ve doğru araba ile o noktaya zıplayıp o zımbırtıyı almak.

Ben 70 Movie Tokens e kadar geldim yani.

Movie Challenges
    Perform the following actions to unlock these film-inspired challenges.

10 Movie Tokens - Gone In 60 Seconds, 1973 Ford Mustang Mach I
    20 Movie Tokens - Starsky & Hutch, 1974 Dodge Monaco Cop
    30 Movie Tokens - Bullitt, 1968 Ford Mustang GT Fastback
    40 Movie Tokens - The French Connection, 1971 Pontiac LeMans
    50 Movie Tokens - Blues Brothers, 1974 Dodge Monaco
    60 Movie Tokens - Cannonball Run, 1978 Lamborghini Countach LP400S
    70 Movie Tokens - Dukes of Hazard, 1969 Dodge Charger R/T
    80 Movie Tokens - Vanishing Point, 1970 Dodge Challenger R/T
    90 Movie Tokens - The Driver, 1965 Chevrolet S-10
    100 Movie Tokens - Redline, 2011 McLaren MP4-12C
    110 Movie Tokens - Smokey & The Bandit, 1977 Pontiac TransAm Firebird
    120 Movie Tokens - Test Drive, 1987 RUF CT-R Yellow Bird
    All Movie Tokens - The Italian Job, 1972 Lamborghini Miura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 13 Ekim 2011; 14:58:02 >

• arkadaşlar gamepad ile oynamıyormu bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

arkadaşlar gamepad ile oynamıyormu bu oyun?

Oynanıyorda henüz kimse çözmüş değil. Kimimizin gazı freni çalışıyor , direksiyonu çalışmıyor . Kimimizin tam tersi.
  • Oyunun sonlarına yaklaşmıştım belkide şimdi Driver.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum oyuna giremiyorum

Bir çözümü varmıdır? (patch yapmaya çalıştım ama patch dosyası bile hata verdi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Oyunun sonlarına yaklaşmıştım belkide şimdi Driver.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum oyuna giremiyorum

Bir çözümü varmıdır? (patch yapmaya çalıştım ama patch dosyası bile hata verdi)

ıso dosyasindan orjinal exe dosyasini kopyala patch oyle bir dene hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çoğunuz oyunu bile bitirmiş ben dün indirdim skidrow versiyonu crackı de yaptım ama kullanıcılarda app data da ubisofta ait birşey bulamadım ve oyunu autorundan açıp play tuşuna basınca bi müddet işlem apıyomuş açılıcakmş gibi oluyo ama oyun açılmıyo 2 kere silip yükledim ama oyun açılşmaya karşı bir tepki bile vermiyo ilginçtirki sorun nedir sizce.Yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DouAch -- 15 Ekim 2011; 0:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.