Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanirim update 3 u yukleyipde exe hatasi alan tek ben varim sanirim

1 ay once sacma sekilde yukledim oynadim simdi save dosyam bile var ama oyunu oynayamiyorum iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

arkadaşlar challengeslarda bi yarış var siyah bir classicle bi kapalı park yerindesiniz ve sizden sağdaki listedeki hareketleri yapmanız isteniyor mesela bir spin 180 derece diyordu orda iki sini yapamadım biri lap biride slalom bunları bilen var mı acaba :??

Bu ilk oyun Driver'ın oyuna bitirmeden başlayamadığın garaj görevinin San Francisco'ya da eklenmiş hali.

Ben yıllar evvel oynamıştım oradan bildiğim kadarı ile slalom kısmında garajdaki sütunların arasında salolam yaparak tamamlıyorsun görevi. 180 derece spinde kendi etrafında 180 derece dönmek ve bir de son hızla giderken el frenine abanıp bir anda aracı geri çevirmek olması gerek.

teşekkür ederim cevap için slalomu oyle tahmın edip bir kac kere denedım ama bir daha deneyeyim birde "lap" diye gorev var o ne olabilir ki?

Hızlanıp frenlemeyi yapmışsındır
    Slalom, o sütunların bir başından diğer başına aralıksız sütun aralarından gideceksin, son sütunun etrafından dönüp aynı yolu geri geleceksin.
    180'de geri geri giderken aracın önünü sağa veya sola attırıp, burnu öteki tarafa verip gaza basacaksın (Mesela geri giderken sağa bastın, burun sola doğru kaydı, tam ortadayken direksiyonu sola çevirip gaza bas)
    360'ta kendi etrafında döneceksin.
    Lap ise, tüm garajın etrafını sütunların içine girmeden bir tur dolaşacaksın.

Benim tek sorunum, trafik. Çok yoğun ama sürekli aynı arabalar dolaşıyor. Yani yoğunluğu azaltabilsek fena olmazdı. Polis sirenine filan da tepki vermedikleri için sadece görüntü diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 4 Kasım 2011; 11:43:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

arkadaşlar challengeslarda bi yarış var siyah bir classicle bi kapalı park yerindesiniz ve sizden sağdaki listedeki hareketleri yapmanız isteniyor mesela bir spin 180 derece diyordu orda iki sini yapamadım biri lap biride slalom bunları bilen var mı acaba :??

Bu ilk oyun Driver'ın oyuna bitirmeden başlayamadığın garaj görevinin San Francisco'ya da eklenmiş hali.

Ben yıllar evvel oynamıştım oradan bildiğim kadarı ile slalom kısmında garajdaki sütunların arasında salolam yaparak tamamlıyorsun görevi. 180 derece spinde kendi etrafında 180 derece dönmek ve bir de son hızla giderken el frenine abanıp bir anda aracı geri çevirmek olması gerek.

teşekkür ederim cevap için slalomu oyle tahmın edip bir kac kere denedım ama bir daha deneyeyim birde "lap" diye gorev var o ne olabilir ki?

Hızlanıp frenlemeyi yapmışsındır
    Slalom, o sütunların bir başından diğer başına aralıksız sütun aralarından gideceksin, son sütunun etrafından dönüp aynı yolu geri geleceksin.
    180'de geri geri giderken aracın önünü sağa veya sola attırıp, burnu öteki tarafa verip gaza basacaksın (Mesela geri giderken sağa bastın, burun sola doğru kaydı, tam ortadayken direksiyonu sola çevirip gaza bas)
    360'ta kendi etrafında döneceksin.
    Lap ise, tüm garajın etrafını sütunların içine girmeden bir tur dolaşacaksın.

Benim tek sorunum, trafik. Çok yoğun ama sürekli aynı arabalar dolaşıyor. Yani yoğunluğu azaltabilsek fena olmazdı. Polis sirenine filan da tepki vermedikleri için sadece görüntü diyorum.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1 dk yetmiyor yapmaya

• 30 sn. de yapan var.
  • quote:

30 sn. de yapan var.

helal olsun yapana bide vardır bi kolay yolu ugrasmak lazım
  • Valla en iyi, önce direk slalomu yaptım (Sağdaki kolonlardan)
    Sonra tura devam ettim, turu bitirince zaten hızı da yapmış oluyorsun. Frenledim hemen
    Sonra geriye tak ortaya döndür geri geri git 180'i yap sonra el frenini çekip döndürmeye başla arabayı 360' tamam.
  • mrb ark. oyunu mil den km ye nasıl çeviriyoruz bilen var mı ??
  • Arkadaslar oyuna hemen hemen yeni basladim chapter 1 deyim ve birkac sorum olacak.

1-Ram a vehicle görevinde ALT L basıyorum sonra elimi çekiyorum fakat görevi hala geçemedim amaç nedir burdaki?
    2- oyunu 1920x1080 cözünürlükte oynamanın yolu yokmu? veya tam ekran? ekranı 1600 lere getirdim oyunda fakat üstlerden basık yani tam ekran değil çözümü varmı?

Ayrıca ara sahnedeki grafiklerle oyun içi grafikleri çok uyumsuz olmuş. Sanki arada gerçek film kesitleri var gibi kaliteli. Ama araba ve çevreler ise Midtown Maddness gibi
  • Herhangi bir arabanın arkasından veya karşısından git. Arabaya yaklaşırken ALT'a bas. Tam arabaya çarpacakken bırak.
    Çözünürlük olarak, sanırım 16:9 gibi bir ayar yapmak lazımdı.
  • quote:

Herhangi bir arabanın arkasından veya karşısından git. Arabaya yaklaşırken ALT'a bas. Tam arabaya çarpacakken bırak.
    Çözünürlük olarak, sanırım 16:9 gibi bir ayar yapmak lazımdı.

teşekkürler yanlız bu 16.9 olayını göremedim ben optionsta? VSYNC - FULLSCREEN - ANTIALIASING - birde cözünürlük ayarlamalari var. 800x600 den 1600x'e kadar.
  • O zaman ben karıştırdım.
  • Oyunu hiç oynamadim tavsiye edermisiniz... Nasıl güzelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Oyunu hiç oynamadim tavsiye edermisiniz... Nasıl güzelmi

şu sıralar oynayabileceğin bir oyun. Üst seviye grafik beklemiyorsan bence oynayabilirsin. Ara sahnelerdeki grafik inanılmaz özellikle insanlar. Fakat oyuna dönünce grafik kötülesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimduck

quote:

şu sıralar oynayabileceğin bir oyun. Üst seviye grafik beklemiyorsan bence oynayabilirsin. Ara sahnelerdeki grafik inanılmaz özellikle insanlar. Fakat oyuna dönünce grafik kötülesiyor.

oynanış şeklini grafik kalitesini inceleyebileceğim bi video önerebilirmisiniz peki
  • quote:

quote:

quote:

oynanış şeklini grafik kalitesini inceleyebileceğim bi video önerebilirmisiniz peki

burda oyunu hem anlatıp hemde gösteriyor diğer videolarada göz atabilrisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

burda oyunu hem anlatıp hemde gösteriyor diğer videolarada göz atabilrisin.

teşekkür ederim hocam ilgi çekiciye benziyor

• Bu oyun muthis bence. Bunu internet kafedeki bilgisayarda 30 dk takildiktan sonra soyluyorum. Graphics quality yuksek secince o arabalarin poligon sayisini
    gorunce sok oldum. Bence grafikleri cok iyi. Texturelar keza oyle. Yalniz, oyunda gorev disinda bir sey yapilamiyor galiba o kotu! Dogru mu?
  • Yoo görev yapmak zorunda değilsin. Turlayabilirsin de kafana göre.
  • chapter beş te son görev kaldı bomba bulmaca o bölüm nasıl geçiliyor üç dakkada okadra bombayı nasıl bulacağım ki bilenler yardımcı olabilirmi
  • app crash vermeye başladı kafayı yedim nedir bu yaa update ettikten sonra oldu sanırım veya kendi oto up. yaptı görmedim oyunu tıklıyorum direk hataya düşüyor açmıyor app crash veriyor oyun skidrow kürek kazma hepsini denedim açmıyor yardım lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.