Şimdi Ara

Driver San Francisco + Burnout Crash PSN Kardeşliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • you cannot sign in using another user s sign in ID (e-mail address) hatsı alıyorum ne yapcam
  • This account allready on 5 PS3 diyor. Bu hesap 5 PS3 te yüklü Ayrıca hesapta daha önce alınmış Mushroom, NFS HP oyunları görünüyor. Bu hesap daha önceki bir kardeşliğin hesabı olmasın? Sonuç olarak korkarım bir yanlışlık yaptınız yeni hesap açmayıp oyunu eski hesapla almakla.
  • beyler yardım

• Şifreler farklı kimse alamaz.
  • Bir saniye Furkan sorun sadece sende değil, arkadaş bir hata yaptı malesef galiba.
  • Ama account PS3 lerde yüklü olduğu sürece biz de alamayız, bu hesapla daha önce NFS HP kardeşliği yapılmış, o karşlikle hesabı PS3 lerine yükleyenlerin hesabı PS3 lerinden silmesi gerekiyor ki biz de ****. Senin şifreyi sonradan değiştirmen birşey değiştirmez. Yeni bir account yaratmayıp eski account un şifresini değiştirip oyunu aynı hesapla almakla hata yaptın işte sorun burada.
  • Peki o kişiler ps3 lerinden silerse düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Ama account PS3 lerde yüklü olduğu sürece biz de alamayız, bu hesapla daha önce NFS HP kardeşliği yapılmış, o karşlikle hesabı PS3 lerine yükleyenlerin hesabı PS3 lerinden silmesi gerekiyor ki biz de ****. Senin şifreyi sonradan değiştirmen birşey değiştirmez. Yeni bir account yaratmayıp eski account un şifresini değiştirip oyunu aynı hesapla almakla hata yaptın işte sorun burada.

aynısı bendede oldu açıklama için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 28 Eylül 2011; 21:54:30 >
  • Hmm anladım, çözücem.
  • Yani arkadaşım öyle bir şey yaptın ki, o kişilere şimdi hesabı PS3 lerinizden silin ben yeni bir kardeşlik yaptım demen o kişilerin NFS HP lerini oynayamayacakları anlamına gelir ve doğal olarak silmek istemezler. Şimdi hepsini tek tek arayıp bulmaz ikna etmek sildirmek çok uzun zaman alır, hiçbirimizin işine gelmez, iyisi mi sen o kişilerle irtibata geç aynı hesapla yeni oyun aldım girin indirin de, kardeşliği onlarla devam ettir.

Böyle iş olmaz, malesef ben bekleyemem.
  • aklım çıktı herkezde sorun varmış şimdi nasıl yapcaz o zamn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugusuz -- 28 Eylül 2011; 22:00:37 >
  • Cooler king: hesabı sildikleri zaman nfs hp yi oynayamama gibi birşey söz konusu değil.
    Çözücem sorunu, kusura bakmayın, sadece biraz sabır, Şifreyi ben değiştirdim güvenlik amaçlı.
  • Malesef yanlışsın, hesabı PS3 ten sildikleri an NFS HP yi oynayamazlar. İstersen hemen dene hesabı kendi PS3 ünden sil NFS HP yi oynamayı dene. Bu oyun u indiren hesap makinenizde bulunmamaktadır gibi bir hata alacaksızn. Yani, sonuçta yapılmayacak bir hata yaptın, yeni bir hesap açmamakla. çözücem diye uğraşma çözümü yok bu işin , hem kendi zamanını hem de bizim zamanımızı harcama. 4 kişiye birden hesapları mı sildireceksin yani PS3 lerinden şimdi?
  • quote:

Malesef yanlışsın, hesabı PS3 ten sildikleri an NFS HP yi oynayamazlar. İstersen hemen dene hesabı kendi PS3 ünden sil NFS HP yi oynamayı dene. Bu oyun u indiren hesap makinenizde bulunmamaktadır gibi bir hata alacaksızn. Yani, sonuçta yapılmayacak bir hata yaptın, yeni bir hesap açmamakla. çözücem diye uğraşma çözümü yok bu işin , hem kendi zamanını hem de bizim zamanımızı harcama. 4 kişiye birden hesapları mı sildireceksin yani PS3 lerinden şimdi?

eeee şimdi ne olcak oyunları yalan mı oldu

• foruma şu an geldim , mesajı gördüm hesaba girmeyi denedim , mail ve şifre hatası alıyorum .
  • The Big Boss son 20 mesaj ı okursan durumu anlarsın.
  • quote:

The Big Boss son 20 mesaj ı okursan durumu anlarsın.

nasıl yapcaz o zaman
  • Evet okudum mesajları sıkıntılı olmuş , arkadaş keşke önceden sorsaymış bize bunu kullanılmış bir hesap üzerinden alıcam diye bizde böyle olmayacağını hata alacağımızı söylerdik , neyse arkadaş paraları geri iade eder artık.
  • Şimdi şöyle olacak Furkan1234, arkadaş daha önce kardeşlik yaptığı kişilerle oyunu paylaşmaya devam edecek, bize de paramızı gönderecek. Bundan sonra da kardeşlik yaparken yeni hesap açıp oyunları yeni hesaptan alacak. Malesef durum bu. Furkan merak etme paran gitmez, Buğra arkadaş iyi niyetli birisi paranı yollar sana, ama işte bu durumun çıkar yolu yok, hepimize paramızı göndermekten başka yolu yok.

Çünkü yarın öbürgün bu hesapla NFS HP oyununu almış olanlar demez mi ki ben oyunumu oynamak istiyoorum hesabıma girmek istiyorum diye, haklarıdır derler, başımız çok ağrır en iyisi zararın neresinden dönülse kardır hesabıyla, bu işi daha fazla başımız ağrıtmadan sonlandırmak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.