Şimdi Ara

Driver San Francisco + Burnout Crash PSN Kardeşliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1. driver işi yattı ozaman oyun falan alınmicak 2. parayı nasıl göndercek
  • Sen nasıl gönderdiysen o da öyle gönderir.

Bu arada nasıl ses gelmedi 2 saattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Sen nasıl gönderdiysen o da öyle gönderir.

Bu arada nasıl ses gelmedi 2 saattir.

usta ben driver alcak mııyız diye soruyodum
  • "1. driver işi yattı ozaman oyun falan alınmicak 2. parayı nasıl göndercek"

Bu yazdığını yanlış mı okudum yani? Neyse belli değil daha arkadaş bir gelsin bakalım.
  • Arkadaşlar,

Kusura bakmayın benim hatam. Merak etmeyin kimsenin parası bende kalmaz. Harama el süren birisi değilim.
    Bu durum tamamen benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor, cooler king haklı, başka hesap açmalıymışım, bilmiyordum.
    Oyunlar elimde patladı resmen

Hesap numaralarını bana PM atında, geri yollayayım paralarınızı. (eft, havale yapanların ibanları zaten var)
  • Yapacak birşey yok bu durumda, sağlık olsun, gönderdim ben hesap numaramı.
  • beyler driver i alcak mıyız yanii başkasıyla alcakmıyız
  • Bu işin çözümü yok anladım. Başka bir şey geldi aklıma paylaşmak istiyorum.

İnsan hata yapa yapa öğreniyor, bundan sonraki psn kardeşliklerimde dikkat edeceğim çok büyük bir tecrübe edindim.
    İsterseniz kalıcı psn kardeşliği kuralım ve bu gönderdiğiniz paralarla resistance 3, borderlands vb. istediğiniz oyunlardan alalım, ne dersiniz?

Biraz olsun birbirimizi tanıdık. İstemezseniz hemen yollarım paranızı.
  • Yani şimdi 4 kişiye toplam 120 lira göndereceksin, 5 er lira da masrafı 140 lirayı bullacak, onun yerine yeni bir hesap açıp oyunları tekrar yeni hesapla alabilirsin sana ekstra 20 lira falan fazla masraf olur ama grubu bozmamış oluruz. Ben böyle diyorum. İlk aldığın Driver da sana güzel bir tecrübe ve acı bir hatıra olmuş olur, bundan sonra yapılacak olan paylaşımlardan onun acısını çıkarırsın en fazla 3, 5 oyun sonra.
  • quote:

Yani şimdi 4 kişiye toplam 120 lira göndereceksin, 5 er lira da masrafı 140 lirayı bullacak, onun yerine yeni bir hesap açıp oyunları tekrar yeni hesapla alabilirsin sana ekstra 20 lira falan fazla masraf olur ama grubu bozmamış oluruz. Ben böyle diyorum. İlk aldığın Driver da sana güzel bir tecrübe ve acı bir hatıra olmuş olur, bundan sonra yapılacak olan paylaşımlardan onun acısını çıkarırsın en fazla 3, 5 oyun sonra.

bakın beyler bence kalıcı kardeşlik olsun hem birbirimizi tanıdık güzel oldu the cooler king kardeşimin söylediği şey çok doğru onu yapabiliriz

• quote:

Yani şimdi 4 kişiye toplam 120 lira göndereceksin, 5 er lira da masrafı 140 lirayı bullacak, onun yerine yeni bir hesap açıp oyunları tekrar yeni hesapla alabilirsin sana ekstra 20 lira falan fazla masraf olur ama grubu bozmamış oluruz. Ben böyle diyorum. İlk aldığın Driver da sana güzel bir tecrübe ve acı bir hatıra olmuş olur, bundan sonra yapılacak olan paylaşımlardan onun acısını çıkarırsın en fazla 3, 5 oyun sonra.

Tam anlamadım?

iki defa oyunu alırsam 150+150=300TL ödemiş olucam.
    Bunun 30TL sinden ben faydalansam, 120TL si sizden gelse, 300 den 150TL çıkartıcam.
    Geriye kalan 150TL yine bana zarar kalacak.

Paralarınızı geri yollarsam, 150TL ye aldığım oyunun 30TL sinden ben faydalanmış olurum, 120TL zararım olacak.

Amacım zararı sıfırlamak. bu durumda paralarınızı geri gönderirim daha karlı olur benım için.

Diğer seçenek, istediğiniz başka oyunlar varsa ortak olabiliriz ve gönderdiğiniz 120TL yi başka istediğiniz bir oyun almak için kullanabiliriz. Evimi taşıdığım için internetim bu hafta yok, yarın ofisden yine bakıcam mesajlarınıza.

Bana kesin birşey söyleyin onu yapayım, paranızı istiyorsanız hesap numarası vermeniz yeterli geri gönderirim. (cooler king ve big boss un var)

iyi akşamlar, yarın görüşürüz.

• Neyse uzatmanın anlamı yok olmadı bu iş, ben alayım paramı, Driver oyunundan da soğudum daha oynamadan zaten. O değil o kadar çok oyunum var şu aralar oynayacak zamanım yok. Hesabıma gönderirsiniz yarın.
  • Furkan hariç herkesin parasını geri yolladım.

Furkandan hesap bilgileri bekliyorum.

Bu iş de burada bitmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.