Şimdi Ara

Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopuma kamera driveri yüklüyeceğim fakat bir türlü listedeki driverlardan kameranın hangisi olduğunu çözemedim açıkcası.Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Driver arama için link :http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU Bilgisayarımın özellikleri : Satellite L Series , Satellite L50-A, PSKK6E-Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi.Ben listeden hangisi kamera driveri çözemedim açıkcası yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

• anlamadım bir türlü driver type bölümünde kamera hakkında bir şey yazmıyor hala yükleyemedim yardımcı olabilcek biri var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhrasu -- 2 Haziran 2015; 4:42:43 >
  • Soundmax gibi programları kullanarak eksik driverlerin hepsini görüp kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgünatik

Soundmax gibi programları kullanarak eksik driverlerin hepsini görüp kurabilirsiniz.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim fakat sound max programı ses driverları için geçerli.Driver genius vb geniş çaplı driver arama programlarıda göstermiyor kamera driverini benim makinamda.Anlayamadığım konu bu aslında.
  • Notebook'un resmi sitesine bakıp driverları indirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.