Şimdi Ara

Driver sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba marka eski bir laptobum var ama ses kartı driverında sorun var sanırım,ne yaptıysam ses çıkmadı.

http://img526.imageshack.us/img526/5602/zzzzxxx.png

Anakart Adı Toshiba Equium L40

Ses Bağdaştırıcı Analog Devices AD1986A @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0]

• Kullandığın işletim siteminide yazarsan yardımcı olabiinir
  • Xp kullanıyorum (32 bit)
  • Kullandıgım makina eski acaba ses kartı yanmış olabılır mı?
  • laptopun modelinide yazarmısın
  • toshiba equium L40 10X

MODEL NO:PSL41E
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aLFoNs0 teşekkür ederim bunu daha önce denemiştim tekrar denedim ama yine olmadı.
  • SP3 ten dolayı da olabılır mı eskıden sp2 yukluydu ama...
  • Everest tarzı bir pro ile ses kartı kısmından ses kartının ana sütesine gider ve driveri indirebilirsin!!!

İyi Forumlar..
  • Biliyorum gencaslan85 denedım ama sitesinde de yok.

Driver geniusla denedim butun driverları guncelledı ama ses kartını gormuyor bıle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz19 -- 20 Ekim 2010; 2:20:50 >
  • ses kartının marka ve modelini yazarmısın?? eğer güncellemeden sonra böyle olduysa çakışma olmuş olabilir eski olduğundan.. ya güncellemeyi geri alacaksın yada sadece ses kartı değil aygıt yöneticisinden bütün driverları kaldıracaksın tekrar kurulmalarını bekleyeceksin kurulmayanları sen kuracaksın.. bi çözüm olabilir!! Olabilir diyorum çünkü benimde başıma gelmişti eski bilgisayarımda bütün driverları kaldırıp denediğimde olmuştu.. İnsan arabirim aygıtları dahil kaldır hepsini ama sonra driverleri bulamazsa tek tek kurman gerekecek şimdiden söylemesi!!!
  • Ses Bağdaştırıcı Analog Devices AD1986A @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0]
  • http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK&mode=allMachines&action=search&teddProduct=645&selShortMod=459

chipset i indir kur sorunun

2. sayfada XP..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencaslan85 -- 20 Ekim 2010; 2:56:51 >
  • Teşekkür ederim gencaslan85 zaten kuruluydu bu,sanırım sp3ten kaynaklanan bir sorun.

Sp2 kurup bir de öyle deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.