Şimdi Ara

Driver Sorunu!!ARKADAŞLAR ACİLLLL YARDIM. !Deneyimli tecrübeli bilgili arkadaşlar lütfen yardım.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP 15-BS107NT laptop var bende. Normalde windows 10 olması gerekiyor ama bazı program ve oyun taleplerimden dolayı makinemi windows 7 ye çevirdim. Tüm driverlarımı sorunsuz internetten buldum. Fakat ekran kartı driverımı bir türlü bulamadım . denemediğim yöntem kalmadı. Driverpack programları , driverları zip olarak indirip yüklemek vs herşeyi yaptım ama bir türlü çözemedim. Kendim bilgisayar konusunda baya iyiyim tüm önerilerinizi bekliyorum. AMD nin kendi sitesinde bu ekran kartı için windows 7 driverı göstermiyor fakat bence bu çok saçma bunun bir çözümü olmalı. Ayrıcabilgisayar özelliklerine baktığınızda ekran kartımın radeon 520 olduğu göreceksiniz. Ama driver ların bazıları r5 m330 bazıları radeon 520 yapıyor. Umarım bu sıkıntımı çözebilecek biri çıkar. Büyük sevap kazanır. Lütfen bilgili arkadaşlar yazarsa birlikte kafa yorup çözersek çok sevinirim. Aşağıda belirttiğim inf uzantılı driverları test ettim olmadı.
    c7329362
    c7329456
    c7314083
    c7334124

Driver Sorunu!!ARKADAŞLAR ACİLLLL YARDIM. !Deneyimli tecrübeli bilgili arkadaşlar lütfen yardım.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quinthalu -- 3 Mayıs 2020; 4:18:54 >

• Arkadaşım ilk önce dahili olanı kur ondan sonra harici ekran kartını kurarak dene.
  • Dahili ekran kartı zaten kurulu. Sorunum harici ekran kartını Windows 7 64 bit e uygun driver ile tanıtmak.
  • win 7 uyumlu çıkarıyorlar mı ki ondan emin olmak lazım, ticket atabilirsin.

bi de auto detect özelliği denenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinthalu

Dahili ekran kartı zaten kurulu. Sorunum harici ekran kartını Windows 7 64 bit e uygun driver ile tanıtmak.
    hocam dahli kart kurulu demişsin ama kurulu değil standart görüyor.
    sistemdeki grafik ile alakalı tüm sürücüleri kaldır sistemi yeniden başlat

önce bunu indirip kur.https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp81501-82000/sp81527.exe

sonrada bunu indirip kur https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp81001-81500/sp81248.exe

• Merhabalar arkadaşlar görüntü eski olduğu için orada gözükmüyor. HD 620 dahili ekran kartı. Artık pes ettim ne denediysem olmadı yapamadım. Windows 10 a döndüm.
  • Bazı modellerde, özellikle iki ekran kartı bulunan bilgisayarlarda bir switcher driver'ı da kurulması gerekebiliyor. Bunun önüne geçmek için bios'ta tercihli ekran kartı seçeneği de bulunuyordu bir dönem, eski HP'lerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.