Şimdi Ara

Driver ve ram bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu ilk mesajım, selamünaleyküm,

Sizlerden ricam; Intel boardum var chipin üstünde fw8281qe yazıyor. Bazı sayfalara baktım bir türlü bulamadım. Bu boarda ait ekran kartı, ses kartı driverlarını bulamıyorum.
    Bir de daha önce 64 mb ram vardı ben bunu çıkartıp 256 ram aldım. Ama bilgisayar 128 ram olarak tanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler
    *Sertan...

• Ve Aleykümselam kardeş hoşgeldin
    kartının tam modelini yazarsan ii olur bi bakalım pc ye everest programını kurarsan sana her türlü bilgiyi sağlar anakart marka model ram bilgisi vs vs ...
  • P3 tabanlı anakart sanırım, intelin sitesine baktınmı
    ram konusuna gelince bios'tan düzenleyebilirsin
  • Sağolasın kardeş,

Chipin üstünde yazılanlar aşağıdaki gibidir. Everesti indireceğim bir link var mı? Bu işinizi görmez ise akşam evde onu kurup ayrıntılı bilgiyi yazarım.

81Q FW8281QE
    1Q33Ib44
    SI3md
    GQ 264392Ib
    Q33
  • anakartın üzerinde başka bişi yazmıyor mu google da yaz everest diye çıkar karşına zaten
  • intel 810 chipsetli sanırım anakart, eskilerden

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

anakartın üzerinde başka bişi yazmıyor mu google da yaz everest diye çıkar karşına zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: flogart

intel 810 chipsetli sanırım anakart, eskilerden

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

anakartın üzerinde başka bişi yazmıyor mu google da yaz everest diye çıkar karşına zaten

tamam da 810 serisinde birçok model var baktım da kim bilir hangisi başka bişiler daha yazıyordur heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everestiwww.inndir.com dan temin edebilirsin ram sorunu için bıos ayarlarını karıştır onboard ekran kartın varsa rami o kullanıyor olabilir drıverın içinse araştırma yapıyorum
  • Selamünaleyküm,

Chip setin üstüne baktım. Intel i810-ite8712 yazıyor. Şuanki sorunum; aygıt yöneticisine girince sorunlu olarak görünenler aşağıdaki gibidir.

PCI communication device
    grafik bağdaştırıcı (ekrandaki resimler bozuk gösteriyor)
    PCI audio driver

Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler
    Saygılarımla
    *Sertan
  • modem , vga ve ses kartını düzgün tanıtamamışsın. tekrar driverleri yüklemelisin. ram konusuna gelince eğer p3 işlemcin varsa ona 16 chipli ram takman gerekiyordu. bir çok anakart 8 chipli ramleri tam olarak görmüyor. yarı yarıya fire veriyor. o sorunu düzeltmenin bir yolu maalesef yok. keşke rami almadan önce araştırsaydın...
  • kardeş sağolasın,

driverları olmadığı için yükleyemedim. bu yüzden sorunlu aygıtlar bölümünde yer alıyor. internetten araştırdım. Bir tek bir önceki mesajımda belirttiğim kalemlerden grafik bağdaştırıcısını hallettim. diğer sorunlarım devam etmektedir. Driverları bulacağım adres konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler...
  • intel 82801 AC'97 Audio Controller driverı bulabileceğim link var mıdır?
    Varsa gönderir misiniz?
  • http://www.soundcard-drivers.com/drivers/222/222049.htm bu ses kartı ekran kartı modelinide yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.