merhaba arkadaşlar laptobum 2 sene önce bir hasar almişti ve çalişmaz hale gelmişti. geçen haftalarda tamirini yaptık sorunsuz çalişiyor. lakin oyun oynamak için ekran karti driveri yüklediğimde güvenli mod dışında bilgisayara giremiyorum. windows başlatma sesi geliyo ama görüntü yok. neyse ben bu sorunu araştırdım başkalarının da başına gelmiş, bu sorunu çözdüm diyen 2 kişi gördüm. biri ekran kartinin hdmi girişinin bozuldugunu düşünmüş ve vdı gibi adlandirilan bi girişe takmiş çalişmiş, ama ses gitmiş bu sefer. diger arkadaş da internetten indirmek yerine cd den yüklemiş, ingilizce türkçe dil uyumunu düşünerekten, ve normal çalişir hale gelmiş bilgisayari.
şimdi ben bu sorunu nasıl çözebilirim net bir şekilde, ekran kartinda mi sıkıntı var, baglantı noktalarinda mi sikinti var, ekran kartini değiştirerek çözebilir miyim ve bana kaça patlar yardımcı olursanız cok sevinirim
hasar diyorsunuz büyük ihtimalle kartta sorun var dvi hdmi çıkışlarıyla alakası yok.daha önce de sürücüyü yükleyince çalışmayan kartlar görmüştüm ve bunlar hep bozuk kartlardı.bu dediğim ihtimali de göze alın.notebookların ekran kartları ekseriyetle değişmiyor lehimli oluyor.
hmm demek öyle diyosunuz. teşekkür cevabınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme