Şimdi Ara

Drk Sesli Araç Park Sensörü Ücretsiz Kargo 19.90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargosu gelen ya da montajı yaptıranlardan bir yorum alsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Kargosu gelen ya da montajı yaptıranlardan bir yorum alsak...

Daha dün sipariş verildi. Bugün anca kargolanır. Yarın milletin elinde olur. Yorumlar sonra gelir. Malum pazar günleri kargo çalışmıyor :D
  • bi tanede ben aldım. illaki lazım olur.
  • dün satın aldım.bu akşam oldu ve hala kargoya verilmedi.
  • beyler parçayı kendiniz takarsanız dikkat edin, benim sensörlerde arıza var diye biliyordum. meğer arabanın daha önceki sahibi sensörleri fazla boyamış. o yüzden sürekli dıııt sesi veriyor. boyarken çok ince boyamak gerekiyor.

benim boyaları da kazımam gerek. çıkmazsa acaba bundan olsam uyar mı sensörler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 11 Mart 2013; 18:25:15 >
  • nasıl boyanıyor bu sensörler?
  • kargoya verilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargo az önce geldi...
  • baňa geldi urun daha baglantisini yapmadim ama kendim yapacagim sanirsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü teslim alan arkadaşlar değerlendirme yapabilirmi?
  • elektiriğini bağladım tüm montajları yaptım sadece tamponu deleceğim...
  • konu takip

montajini yapan arkadaslar yorum alalim

resim ekliyebilieler.

getz ze montaji kendim yapabilirmiyinki

• montaj yapan arkadaslar foto koyarsa guzel olur.. yardımlarınız bekleniyor.
  • sizden görünce bende aldım :)
  • benim kargo da geldi.montajı nasıl yapacağız?ustaya mı götürmek lazım acaba?
  • montaj yapıp deneyen arkadaşlar varsa yorumlara göre ben de bi tane alayım diyorum. montaj için 50tl fiyat aldım yakında bi yerden. en azından benzin masrafı olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

benim kargo da geldi.montajı nasıl yapacağız?ustaya mı götürmek lazım acaba?

hocam eliniz yatkınsa ve matkabınız varsa kendinizde yapabilirsiniz. ölçülerini hesaplayıp deleceğiniz yerleri ayarlıyorsunuz. matkap ucu zaten kutunun yanına geliyor onu takıp deliyorsunuz.
    elektrik bağlantısı genelde geri vites lambasından alınıyor. ama yok ben girişmiyim derseniz bi ustaya verin yapsın. ben vakit ayıramayacağım ve sonuçta tampon delineceği için hiç bu işe girmeyeyim dedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

80 liraya bunu almayı planlıyordum, vaz mı geçsem hepsiburada

Hiç gerek yok 80 lira vermeye.

Zaten geri giderken sensörün ışıklarına bakma ihtiyacı duymayacaksınız sensörlerde önemli olan bip sesidir ha olurda aynalıyı alırsanız ne demek istedigimi takıp kullanmaya başladıktan sonra anlayacaksınız yani 80 lira vermeyin boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

montaj yapıp deneyen arkadaşlar varsa yorumlara göre ben de bi tane alayım diyorum. montaj için 50tl fiyat aldım yakında bi yerden. en azından benzin masrafı olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

benim kargo da geldi.montajı nasıl yapacağız?ustaya mı götürmek lazım acaba?

hocam eliniz yatkınsa ve matkabınız varsa kendinizde yapabilirsiniz. ölçülerini hesaplayıp deleceğiniz yerleri ayarlıyorsunuz. matkap ucu zaten kutunun yanına geliyor onu takıp deliyorsunuz.
    elektrik bağlantısı genelde geri vites lambasından alınıyor. ama yok ben girişmiyim derseniz bi ustaya verin yapsın. ben vakit ayıramayacağım ve sonuçta tampon delineceği için hiç bu işe girmeyeyim dedim:)

elim yatkındır ama tampon delme olayı insanı biraz tedirgin ediyor.50 tl pahalı bir ücret.tanıdık biri lazım yapabilecek bu montajı.

• Gaza gelip ben de aldım sorsanız arabam yok ama babama verecem takmazsa dayıma hediye ederim artık:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

elektiriğini bağladım tüm montajları yaptım sadece tamponu deleceğim...

fotoğraflari bekleriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.