Şimdi Ara

DROGBA GOLÜ KİME ARMAĞAN ETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Drogba mesajında ""Kimseye saygısızlık etmek istemem. Golümü ve bu maçı, ilk günden bu yana benim için her şeyi kolaylaştıran eski hocamıza ve ekibine adıyorum. Teşekkürler, senin için her şeyin en iyisini diliyorum" yazdı.

forumda bazı hımbıllar var terime atip tutan .insanda azcik vefa ve akil olsa atip tutmaz .size kapak olsun.

• M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

M

Ben bu oyunu bozarım . Ayrıca mağara değil . @mağarayazmakiçinpusudabekleyenoğulları
  • DROBABAAAAA tarikat kur müridin olam Reyizzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

M

A
    Y
    B
    A
    Ş
  • ADAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara gel...

"Hocanın gönderilmesinde baş rol oynayanlardan birisin. Bu samimiyetsiz teşekkürünü kimse yemez. yememeli!" ne lan hjshakghdsjahgksdahjkgdshagds

Ah ulan ah bu cahil tavırlardan ne zaman kurtulacak bizim milletimiz acaba çok merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Melo'da Terim'e hediye ediyorum demişti bu puanı.

• Daha bir senedir Terim'le beraber çalışan adam hala eski hocasını anıyor...Buradaki hımbıllara diyecek bişey yok...ya yaşları kücük yada beyinleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Yorumlara gel...

"Hocanın gönderilmesinde baş rol oynayanlardan birisin. Bu samimiyetsiz teşekkürünü kimse yemez. yememeli!" ne lan hjshakghdsjahgksdahjkgdshagds

Ah ulan ah bu cahil tavırlardan ne zaman kurtulacak bizim milletimiz acaba çok merak ediyorum...

O teze nasık vardı acaba? Nasıl bir düşünce tarzının sonucudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.