Şimdi Ara

DroidVPN Uygulamasiyla Android Telefondan Bedava İnternete Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiginiz gibi internet paketleri biraz pahalı hele ögrenciyseniz benim gibi suana kadar opera handler ve apn degistirdiniz olmadi buyuk ihtimalle ama benim verecegim yöntemle uygulamalara bile ucretsiz kullana bileceksiniz whatsapp facebook twitter uygulamalari gibi
    -Telefon rootlu olmalıdır.(Root atarsaniz tum sorumluluk size aittir.
    -Google Playden DroidVPN uygulamasını indiriniz.
    -Kayıt olup giris yapiniz
    -Veri Paketinizi acın
    -Programa girip ortadaki acma dugmesine basıniz
    Denedi:Huawei U8850 vision
    Dipnot:Yapilan islemlerden kendiniz sorumlusunuz Tl varsa ve faturali hatsaniz yapmamanizi onereririm cikacak sorunlardan ben sorumlu değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet hızımızı arttirirmi acaba bilgin varmı .

• Fazla bir bilgim yok ama internet trafigini azaltiyor buda hizli olmasini sağlar

• turkcellde işe yaramıyor

• muccos kullanıcısına yanıt
    Ben aveayim calisiyor kimisi aveada calismaz turkcellde calisir diyor.Bu arada cihazin rootlumu?

• reytmen R kullanıcısına yanıt
    rootlu vpnye bağlanıyor ama sayfa yüklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Hollanda sunucusuna bağlan. Ben $5 verip premium aldım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Sizdemi turkcell kullanıyorsunuz hocam? Bu arada $5 çok pahalı geldi

• quote:

quote:

quote:

Sizdemi turkcell kullanıyorsunuz hocam? Bu arada $5 çok pahalı geldi

Ben Vodafone. Hiç pahalı değil.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle oluyor bağlanınca birkaç bayt alıp duruyor tunko installeride yükledim sonuç bu ne yapsam bilemedim
     DroidVPN Uygulamasiyla Android Telefondan Bedava İnternete Girmek DroidVPN Uygulamasiyla Android Telefondan Bedava İnternete Girmek

• quote:

hocam şöyle oluyor bağlanınca birkaç bayt alıp duruyor tunko installeride yükledim sonuç bu ne yapsam bilemedim
     DroidVPN Uygulamasiyla Android Telefondan Bedava İnternete Girmek DroidVPN Uygulamasiyla Android Telefondan Bedava İnternete Girmek

Sol tarafı kaydırıp logların SS'lerini atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 17 Mart 2014; 18:57:21 >

işte

• quote:

işte

Opera Classic ile giriyorum ben. Deneyin. Ayrıca SetDNS ile DNS'yi Level 3 olarak ayarlayın. 4.2.2.1 4.2.2.2

yok hocam olmadı sanırım turkcellde çalışmıyor.sizide uğraştırdım yardımlarınız için teşekkürler

• Turkcellde calisiyo ben kullanıyorum ama face paketi lazim isteyen varsa yardim ederim

• Olmuyor bi ara cok denedim

• Mobil veriyi actigim anda diger programlar vs nedeniyle internet harcaniyor. Aninda kullaniminiz 2tl ye ulasti gun boyu beles diyor. İnternet kullanimini sadece bu programa izin verilebilecek bir program olsa guzel olucak aslinda ama bu yok. En fazla programlarin iznini tek tek kaldirabiliyoruz oda ugrastiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Troiler

Mobil veriyi actigim anda diger programlar vs nedeniyle internet harcaniyor. Aninda kullaniminiz 2tl ye ulasti gun boyu beles diyor. İnternet kullanimini sadece bu programa izin verilebilecek bir program olsa guzel olucak aslinda ama bu yok. En fazla programlarin iznini tek tek kaldirabiliyoruz oda ugrastiriyor.

sadece o uygulamanın internet kullanması için ayar yapabileceğiniz bir uygulama var ben kullanıyorum mobivol no root firewall. root da gerektirmiyor.başarılar. ama ben bu tarz şeyleri deneyip yapamadım daha önceden . uygulama umarım işinize yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mobil veriyi actigim anda diger programlar vs nedeniyle internet harcaniyor. Aninda kullaniminiz 2tl ye ulasti gun boyu beles diyor. İnternet kullanimini sadece bu programa izin verilebilecek bir program olsa guzel olucak aslinda ama bu yok. En fazla programlarin iznini tek tek kaldirabiliyoruz oda ugrastiriyor.

Hiçbir operatör "beleş" demez. Ayrıca ne olursa olsun, liralarınız bitmeden ücretsiz kullanım mümkün değil.

• quote:

quote:

Hiçbir operatör "beleş" demez. Ayrıca ne olursa olsun, liralarınız bitmeden ücretsiz kullanım mümkün değil.

Yani benimde mantığıma çok aykırı geliyordu zaten ama kullananlar olunca ümit etmiştim. Liralar bitince bir daha denerim o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.